Derste hocam çok rahat bir şekilde geçeceğimi söylemişti ki sınavda derste olduğundan daha iyiydim , kalkış güzel , direksiyon hakimiyeti iyi ayna kontrolleri tamam , park on numara bir şekilde yapıldı , yokuşta derste bile kaldıramadığım şekilde güzel kaldırdım. trafikte duraksamam gerektiğinde 1-2 2-1 şeklinde geçişlerim iyiydi ve sınav 15 dakika sürdü , başlangıca yaklaşınca yanımdaki kişi arka tarafa bir tur daha attıralım mı yeter dediler arkadakiler , bende kendimden emin ve rahat sürdüğümden , heralde iyi sürdüğüm için tekrarlamadılar dedim ve bugün aradığımda kaldığımı öğrendim. Yani asli kusur yaptığımı düşünmüyorum , buna itiraz edebiliyor muyuz , kurs sebebinide söylemiyor. Ve 15 dakika olmasından dolayı farklı bir durum olabilir mi yani sınavı bitirecek şekilde kesinlikle kötü sürmedim.
Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum lütfen. Teşekkürler.
Sınavdan kalan arkadaşlar kurstan puanını öğrendi mi acaba ? ben aradığımda sadece başarısız olduğumu belirtti ve puanımı söylemedi. yarın gidip konuşmayı düşünüyorum fakat benzeri bir durum var mı merak ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme