Şimdi Ara

31 Ocak 1 Şubat Direksiyon Sınavına Girecekler İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Derste hocam çok rahat bir şekilde geçeceğimi söylemişti ki sınavda derste olduğundan daha iyiydim , kalkış güzel , direksiyon hakimiyeti iyi ayna kontrolleri tamam , park on numara bir şekilde yapıldı , yokuşta derste bile kaldıramadığım şekilde güzel kaldırdım. trafikte duraksamam gerektiğinde 1-2 2-1 şeklinde geçişlerim iyiydi ve sınav 15 dakika sürdü , başlangıca yaklaşınca yanımdaki kişi arka tarafa bir tur daha attıralım mı yeter dediler arkadakiler , bende kendimden emin ve rahat sürdüğümden , heralde iyi sürdüğüm için tekrarlamadılar dedim ve bugün aradığımda kaldığımı öğrendim. Yani asli kusur yaptığımı düşünmüyorum , buna itiraz edebiliyor muyuz , kurs sebebinide söylemiyor. Ve 15 dakika olmasından dolayı farklı bir durum olabilir mi yani sınavı bitirecek şekilde kesinlikle kötü sürmedim.

Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum lütfen. Teşekkürler.

• Sınavdan kalan arkadaşlar kurstan puanını öğrendi mi acaba ? ben aradığımda sadece başarısız olduğumu belirtti ve puanımı söylemedi. yarın gidip konuşmayı düşünüyorum fakat benzeri bir durum var mı merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.