Şimdi Ara

3100 TL ye SİSTEM TOPLAMA (bilgisayar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bütçeye daha iyi bir ekran kartı seçilmeli
  • Arkadaşlar sizin dediklerinizi düşünerek çok yeni bir sistem topladım sipariş etmeden önce sorayım dedim.

- Intel Skylake Core i5 6500 3.20 GHz 6 MB LGA 1151p 737,01 TL
    - Asus B150M-C DDR4 2133mhz S+V+GL 1151p 374,12 TL
    - Kingston HyperX Fury Black 8 GB(4x2) 2133MHz DDR4 HX421C14FBK2/8 219 TL.
    - MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı 890,40 TL
    - WD 1 TB Blue 7200 64MB Sata3 WD10EZEX 183,63 TL
    - Kingston 120GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB) 214 TL
    - COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA 320 TL

>>>>>>>>> 2900 TL <<<<<<<<<
  • O kasanın içi nasıl bilmiyorum ama güçkaynağının berbat olduğu kesin. O ekrankartı o güçkaynağına emanet edilmez. Kasayı PSU suz al, PSU yu kendin seç.
  • Dean13 kullanıcısına yanıt
    Bilmeden psuyu yorum yapma o kasada 600w thunder serisi psu var habire önerilen z3 içindeki le psudan daha kaliteli

http://www.coolermaster.com/powersupply/thunder/thunder-600w/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Ocak 2016; 18:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    +80 Plus sertifikası varmı da konuşuyorsun ? O psu gerçekte 500W ye denk geliyordur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean13

+80 Plus sertifikası varmı da konuşuyorsun ? O psu gerçekte 500W ye denk geliyordur muhtemelen.

Linke bakta ufkun genislesin 80 sertifkasini tek basina kalite zannediyorsan isimiz var

Sertifika verdigi gucu degil cektigi gucu simgeler

O psu 12v den 564w gercek guc verir

Kasada thunder psu gelmiyorsa almasin her firmanin cektigi mal farkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Ocak 2016; 18:24:33 >
  • PSU alayım mı ? yoksa içinde yanlış hatırlamıyosam 600 W güç kaynağı vardı yeter mi ?
  • Kasa alinabilir forumda incelemesi de mevcut fakat tek fanla satiyorlar ek bir fan gerektirmesi soz konusu olabilir biraz da dar bir kasa
    600w higpower bronze ve z3 plus kasada dusuneblirsin ama o thunder psuya kalitesiz demek buyuk haksizli
    Kontrol et thunder psu gelmezse alma icerik degisebiliyor

Firma yetkilisi arkadasi etiketleyeyim aydinlatir

Bayadir bu isle mesgulum hic ben cok bilirim havasinda olmadim ben yazarim ustunu arastirmak sana kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Ocak 2016; 18:34:13 >
  • sen beni dinle. kasayı psu suz al. PSU yuda Corsair VS550 al. Dandik dandik stok psu larla uğraşma adamlar kendini kanıtlamış. Bilgisayar dediğin şeyi bi kere alıyorsun.
  • Öncelikle ikinizede teşekkür ediyorum. bana kasa konusunda ve psu konusunda net olarak birşey söylerseniz güzel olur net olarak şu kasayı ve şu psu yu alın derseniz sevinirim.
  • Z3 plus kasa dark n10 aerocool 800 kasalara bak
    600w higpower bronze veya zalman 600w LX psu alabilirsin

Hp linkihttp://www.sinerji.gen.tr/high-power-element-bronze-ii-600w-80-bronze-guc-kaynagi-pmu67215

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Ocak 2016; 19:16:13 >
    Benim seçtiğim "COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX" kasa daha çok hoşuma gitti senin önerdiğin güzel fakat dediğim gibi bu kasa olmaz mı verdiğim sisteme psu yetmezse bu kasaya yeni bir psu takarım böyle daha iyi değil mi ? tabii ki sizin düşüncelerinizi dikkate alarak soruyorum.
  • Yukarda yazdim o kasa dar havalandirmasi zayif diye ama gozunden kacti sanirim diger kasalar bundan iyi

Bana kalirsa oyle gorseli iyi bir kasa degil yahu tabi kisisel ama diger kasalar bundan daha iyi

peki oyuncu kasası olarak 600 W şık tasarımlı güzel duracak led'li olursa daha iyi olur hangisini önerirsin o önerdiğin kasaları beğenmedim açıkcası. (600 W yeter heralde bu topladığım sisteme)
  • Gorsele degil isleve gore kasa alinir en babasini alsan 1 ayda sıkar adami kasa dedigin masa altinda duracak

Sen bak begen liste cikar biz ona gore yorum yapalim

Ben açıkcası birazda görsele önem veriyorum fakat dediğiniz gibi işlevide önemli.

- Corsair Carbide SPEC-03 Kırmızı Ledli Mid Tower Siyah Oyuncu Kasa (CC-9011052-WW)
    - Aerocool GT Advance Usb 3.0 SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GTA)
    - Everest Range-7 Peak-650W Siyah 2*12Cm Kırmızı Fan Usb 3.0 Kasa
    - Everest Rampage 72 Siyah Usb 3.0 12Cm Led Fan Oyun Kasa
    - Dark Scorpion 2xUSB3.0, 2xUSB2.0 2x12 cm Fan, Kart Okuyuculu ve Fan Kontrolcülü, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası (DKCHSCORPION)
    - Dark Ninja USB 3.0, 3x Fan, Kart Okuyuculu Pencereli ATX Oyuncu Kasası (DKCHNINJA)
    - Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa

- Dark Enigma 600W USB 3.0, 2xFan, ATX Kasa (DKCHENIGMA600)

En son verdiğim kasanın işlevide güzel gibi geniş 600W ( fakat içinde hangi marka PSU var bilmiyorum eğer biliyorsanız söylerseniz sevinirim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerDMG -- 22 Ocak 2016; 19:51:20 >

• Bende Dark N10 var memnunum tavsiye ederim. Bunların arasından ise;

Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa
  • Bunlarin arasindan Z11 neo daha iyi bir secim olur

Dean13 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünmüştüm ama içerisinde PSU yok sanırım hangi PSU dan almamı önerirsiniz CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI ben bunu düşünmüştüm fakat 750 W biraz fazla gibi 600W da olabilir önereceğiniz 750 W da birde 200 tl yi geçmesine gerek yok yani fazla tutacak o zaman sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerDMG -- 22 Ocak 2016; 22:24:43 >
  • Dostum bence zalman almalısın.Çünkü onun hava sirkülasyonu diğerlerine göre çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.