Şimdi Ara

3150 IP HERO TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMIN ALEYKUM LEAGUE OF LEGENDS OYUBCUSUYUM VE 3150 IP BI HERO ALMAYI DUSUNUYORUM LB HARIC LB VAR OYNUYORUM AKLIMDA KATA NIDALE VAR SIZCE HANGISI DAHA GÜCLU OLUR VEYA SIZ NE ONERIRSINIZ

SEVMEDIGIM TIP HERO:-:SUP VE TANK

SEVDIGIM HERO TARZI:-: ADC AP AD JUNGLE TARZI HEROLARI TERCIH EDIYORUM SUAN SEVDIGIM HEROLAR MASTER YI ASHE TEEMO VE JAX SEVIYORUM HEPSINI SOZDE BIRSEYLER TAVSIYE EDERSENIZ GUZEL OLUR

ARKADASLAR TAVSIYE ATARKEN KOMBOSU VE NERDE NASIL IYI OLACAGINIDA YAZARSANIZ SEVINIRIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hero alman için zaten lol oyuncusu olman gerektiğinden bunu belirtmen gerekmiyor

Oyun tarzına bağlı. Eğer genelde maçlara tek giriyorsan vuruşu yüksek sağlam bir hero almalısın. Örnek zed-yasuo-darius

Yok takım oyununu benimseyen maçlara 3-4 kişi giriyorsan kitle kontrolü olan alan etkili şampiyon almalısın. lulu -amumu-trandle-sivir

sivir oynamadıysan sivir almanı tavsiye ederim.

benim uygulamakta zorlandığım şey olmasına rağmen maçın ilk 15 dakikasında yeterince kasılamadıysan oyunu kazanmak çok zor.

bu yüzden bulunduğun lanede hiç minyon kaçırmamamn gerekiyor. eğer minyonlarda öne geçerek daha fazla altın kazanırsan hem daha hızlı seviyen artar hemde daha hızlı eşya dizebilirsin.

sizir için eşyaları yazıyorum;

canbiçen< mana yönünden ve güç taşıyıcısı olacağın için çok önemli. ilk alacağın şey doranın kılıcı sonra 1300 toplayıp a.m.k kılıcı olmalı.

canbiçenden sora atikli çizmesi veya saldırı hızı çizmesi. ardından saldırı hızı veren turkuaz renkte bi eşya vardı adını hatırlayyamadım onu alcan sonra ebedi kılıç sonra kanasusamış olabilir ben genelde karabalta alıyorum canda artsın diye. sonrada takımda tank iyi iş yapıyorsa yine saldırı güccü eşyası alabilirsin.

Sivir ile oynarken oyunun başlarında mümkün olduğunca minyon kaçırmadan kasılmalısın. sivir ile başlarda çok ürkek oynamalısın. Seviye 12 filan olup 3 eşyanı tamamlayınca (canbiçen+çizme+saldırı hızı ve kritik eyası) artık takım savaşlarına hazıersın. Fakat en önemli görevin koridorlara yaklaşan minyonları temizlemek. eğer basene yaklaşmışsa düşman kulealtı w ile tek seferde temizlersin. koridorlara devamlı bak minyon kitlesi yaklaşmışsa koş temizle.

takım savaşlarında sen en sonsaldıracaksın ilk hedef olmamalısın o yüzden ürkek ve geride oyna. savaş başladığında w ni çekinmeden kullan ayrıca ultin takım arkadaşlarının çok işine yarayacak saldırı ve hareket hızı veriyor tüm takıma. canbiçen aldıktan sonra pek mana sıkıntın olmayacak.

benden bu kadar.

• klasik tr bireyi. sup ve tank olmasın tek atsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcbozulduywrdim

SELAMIN ALEYKUM LEAGUE OF LEGENDS OYUBCUSUYUM VE 3150 IP BI HERO ALMAYI DUSUNUYORUM LB HARIC LB VAR OYNUYORUM AKLIMDA KATA NIDALE VAR SIZCE HANGISI DAHA GÜCLU OLUR VEYA SIZ NE ONERIRSINIZ

SEVMEDIGIM TIP HERO:-:SUP VE TANK

SEVDIGIM HERO TARZI:-: ADC AP AD JUNGLE TARZI HEROLARI TERCIH EDIYORUM SUAN SEVDIGIM HEROLAR MASTER YI ASHE TEEMO VE JAX SEVIYORUM HEPSINI SOZDE BIRSEYLER TAVSIYE EDERSENIZ GUZEL OLUR

ARKADASLAR TAVSIYE ATARKEN KOMBOSU VE NERDE NASIL IYI OLACAGINIDA YAZARSANIZ SEVINIRIM

soraja apc mid .. tek atar full build ile . kombosu >> Q aa E aa flash aa ulti aa ...

• Drazy kullanıcısına yanıt
    SAOL OKADAR UGRASMISINDA SIVIR ZATEN OYNUYORUN SEVIYORUM

• senatorts kullanıcısına yanıt
    SORAKA DEMEK ISTEDIN HERALDE AYNN SORAKADA GUZEL HERO AMA VAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.