Sana attığım sistem daha güzel bundan haberin olsun kasa da kötü değil sistem için yeterli soğutucu sonra alırsın kasaya fan almana vs.. gerek yok senin sistemede benim attığımada onlar sonradan alınabilecek parçalar ama ekran kartı kasa gibi parçalar sonra değiştirmesi zor olur sana tekrardan benim attığım sistemene bakmanı öneririm
potur
kullanıcısına yanıt
abi o kasayı beğenmedim anakrtı düşmüşsün soğtucu iyi güzel sonra al diyonda ben daha buna sonradan monitor filan alcam gtx 780 beni aşar tam takır alıyım işte soğtucu filan 770 yeter abi daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: blissfrkn
abi o kasayı beğenmedim anakrtı düşmüşsün soğtucu iyi güzel sonra al diyonda ben daha buna sonradan monitor filan alcam gtx 780 beni aşar tam takır alıyım işte soğtucu filan 770 yeter abi daha ne olsun
Anakartın sana bir faydası olmayacak o veya bu karar senin sen bilirsin güle güle kullan
o kasa geniş değil mi birde kaç fanla geliyor kablo saklama özelliği filan nasıl
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme