Şimdi Ara

319.DÖNEM(aralık) KD.ve YD.SUBAYLAR BURAYA(284 MEHMETÇİK olduk....!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.888
Cevap
26
Favori
1.096.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben azdavay kastamonu askerlik dairesi diye yazdım, yeterli olur diye düşünüyorum, iadeli taahütlü gönderdim 5 gün önce, gittiğine dair bir yazı gelmesi lazım eğer gelirse buraya yazarım

quote:

Orjinalden alıntı: arif231

Kastamonu Askerlik Dairesi Başkanlığının açık adresini bilen varmı arkadaşlar? Gerçi Kastamonu Askerlik Dairesi dedimmi dilekçe gider ama işimizi şansa bırakmamak gerekir. Ya da telefonla arayıp öğreneceğiz

Malum bizim Sinop Ayancık askerlik şubesi Kastamonu Askerlik dairesine bağlıymış.
  • BİLDİĞİM KADARIYLA A33 KİLO FAZLA , A32 KİLO EKSİK ANLAMINA GELİYOR. HATTA SONUNDA BAŞKA BİR HARF DE OLABİLİR , ÖRNEĞİN A32F GİBİ. KOMANDO YEDEKSUBAY ÇIKMA İHTİMALİN DÜŞÜKTÜR. KOMANDO ÇIKSA BİLE YEDEKSUBAY ACEMİLİĞİNDE SENİ GERİ GÖREVE VERİRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedwig -- 14 Ağustos 2007; 22:36:11 >
  • Gençler bu yedek subay erken sevk dilekçesindeki ^^tarihinde askerliğime karar aldırdım^^ bölümüne hangi tarihi yazıcaz. Erteleme bitim tarihinimi son yoklama tarihinimi. Yardımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENC_TR

Gençler bu yedek subay erken sevk dilekçesindeki ^^tarihinde askerliğime karar aldırdım^^ bölümüne hangi tarihi yazıcaz. Erteleme bitim tarihinimi son yoklama tarihinimi. Yardımlar için teşekkürler.

Arkadaşım Askerlik Durum Belgende yazan yani sana vermiş oldukları asıl askerlik tarihini yazacaksın. Askerlik durum belgesinde ''Sevk edileceği tarih'' kısmında yazan tarihi yani yazacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

tertip değiştiririm tabii

/>

gnc link

http://img65.imageshack.us/img65/8451/319ph1.gif

benım yaş 29 oraya ilave debilirsiniz
    olcay_1978gs ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay_1978gs -- 15 Ağustos 2007; 0:04:46 >

• benide ilave et listeye dostum kısmetse aralıkta askerim . .
    refreshing İşletme Anadolu Ünv. 22 Bursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hedwig

BİLDİĞİM KADARIYLA A33 KİLO FAZLA , A32 KİLO EKSİK ANLAMINA GELİYOR. HATTA SONUNDA BAŞKA BİR HARF DE OLABİLİR , ÖRNEĞİN A32F GİBİ. KOMANDO YEDEKSUBAY ÇIKMA İHTİMALİN DÜŞÜKTÜR. KOMANDO ÇIKSA BİLE YEDEKSUBAY ACEMİLİĞİNDE SENİ GERİ GÖREVE VERİRLER..

çok teşekkürler hocam

• arkadaşlar herkes bana baştan bu tabloya göre bilgilerini pm atarsa ilave edicem..

konuyu açan arkadaş koy ilk sayfaya

https://store.donanimhaber.com/05/1f/56/051f56ee469ec3812d7f35318c456c46.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 15 Ağustos 2007; 11:46:31 >
  • Ben de bugün yedek subay aday adayı kararı aldırdım ve erken sevk dilekçemi verdim. Hayırlı uğurlu olsun Anadolu üni. yaş: 24 İZMİR
  • arkadaslar sizin safaginiz hic dogan gunes oldumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnow78

arkadaslar sizin safaginiz hic dogan gunes oldumu

Birgün bizimde olacak inşallah

• refresing ,sprachen arkadaşlar bende balıkesirde gircem aslında burdan gidecek başka arkadaşlar varsa ben bursadayım buluşup beraber gitsek veya çok olursak araba tutsak iyi olmazmı sencede sınav yerim bursa eklarsenız sevinirim tabloya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay_1978gs -- 15 Ağustos 2007; 16:27:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

refresing ,sprachen arkadaşlar bende balıkesirde gircem aslında burdan gidecek başka arkadaşlar varsa ben bursadayım buluşup beraber gitsek veya çok olursak araba tutsak iyi olmazmı sencede sınav yerim bursa eklarsenız sevinirim tabloya

tertip bursadanmısın sende tabloyu daha sonra yazıcam şimdi tek tek zor oluyor biriksin biraz yazacam hepsini bi anda
  • 2 gündür askerlik işlemleriyle uğraşmaktan canım çıktı. Nihayet muayene olabildim ve dilekçemi daire başkanlığına gönderdim inşallah hayırlısıyla gelişir olaylar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprache

tertip bursadanmısın sende tabloyu daha sonra yazıcam şimdi tek tek zor oluyor biriksin biraz yazacam hepsini bi anda

EVET TERTİP BERABERİZ İNŞALLAH
  • ARKADAŞLAR BENİ DE EKLERMİSİNİZ : FridayB, Ekonomist, Marmara Üniversitesi, Yaş,31, Kütük, Adıyaman. TEŞEKKÜRLER
  • beraber gideriz balıkesir e kısmetse teripler . . .

quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

refresing ,sprachen arkadaşlar bende balıkesirde gircem aslında burdan gidecek başka arkadaşlar varsa ben bursadayım buluşup beraber gitsek veya çok olursak araba tutsak iyi olmazmı sencede sınav yerim bursa eklarsenız sevinirim tabloya

• quote:

Orjinalden alıntı: fridayb

ARKADAŞLAR BENİ DE EKLERMİSİNİZ : FridayB, Ekonomist, Marmara Üniversitesi, Yaş,31, Kütük, Adıyaman. TEŞEKKÜRLER

ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ VERİRKEN TABLOYA GÖRE VERİNİZ VE PM OLARAK ATINIZ..
  • arkadaşlar listeye benide eklermisiniz

ANADOLU ÜNİ. İŞLETME YAŞ:24 GİRESUN
  • alp arslan gürsu 22 kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu.y. sınav yeri tuzla tüm işlemleri ağustosun başında hallettim benle aynı kaderi yaşayan arkadaşlarla bu forumda olmak müthiş olacak bakalım aynı yere düşcekmiyiz yaşasın 319.dönem
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.