Şimdi Ara

3199 TL HP 15S-FQ3004NT N4500(2C 2T 2.8GHz) 4 GB 128 GB SSD 15.6' Notebook (1.69kg/8 saat Pil Ömrü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu laptopta kasmadan knight online oynanırmı acabA?

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Knight Online Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşlemci: Pentium 3 600 MHz or better
    • İşletim sistemi: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10
    • Ekran kartı: 3D Acceleration
    • Bellek: 512 MB ram
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
    • Ağ: Genişbant internet bağlantısı

Knight Online Önerilen Sistem Gereksinimleri

• İşlemci: Intel i3 2120 3,1 GHZ
    • İşletim sistemi: Windows 10 64 bit
    • Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 2 GB 128 bit
    • Bellek: 4 GB ram
    • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan 
    • Ağ: Genişbant internet bağlantısı 
  • Şu pcyi 3300 e almıştık yaz kampanyasında. Tasarım/Dizayn birebir aynı. Ben memnunum, 200 dolarlık bilgisayardan beklentiniz ne ise ona göre davranın. En güzelliği hafiflik. Kuş gibi.

3199 TL HP 15S-FQ3004NT N4500(2C 2T 2.8GHz) 4 GB 128 GB SSD 15.6" Notebook (1.69kg/8 saat Pil Ömrü)
    3199 TL HP 15S-FQ3004NT N4500(2C 2T 2.8GHz) 4 GB 128 GB SSD 15.6" Notebook (1.69kg/8 saat Pil Ömrü)amazon
    HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 4 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, 2N2Q9EA, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08MWPFP67?psc=1
  • Bir de bu var, acaba 600 TL fark verip bunu almaya değer mi arasında çok fark varmıdır, bu hafta a101 e gelecek

3199 TL HP 15S-FQ3004NT N4500(2C 2T 2.8GHz) 4 GB 128 GB SSD 15.6" Notebook (1.69kg/8 saat Pil Ömrü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 11 Nisan 2022; 10:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maslan7 kullanıcısına yanıt

Değmez Lenovo'nunki daha eski nesil bir işlemci aşağıdaki dizüstü alınabilir biraz daha güçlü bir işlemci için.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08MWPFP67

• maslan7 kullanıcısına yanıt

ssd yarısı kadar, celeron yeni nesilde olsa celeron,ekran full hd değil vs vs

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu modelde RAM artırma işlemi yapılabiliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Malesef fikrim yok. Basit işler için almıştım ihtiyaç duymadim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Günlük işlerde video izleme,tarayıcı da gezinmede takılma vb yaşıyor musunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

10 tane sekme açarsanız kasar ama normal işlerde sorunsuz. Birde çözemediğim garip bir sorunu var, laptop bazen kendi kendine videoyu durduruyor.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

amazon garantili ürünler eğer arızalanırsa amazon garanti süresi içinde uğraştırmadan iade alır.

• Denk gelince ryzen 3 işlemcili olanlar daha alınabilir geliyor bana. Diğer türlü neredeyse telefon yok bu fiyatlara, gayet uygun. Babamın internete girdiği bilgisayar 2006 yılının centrino işlemcili xp li 256 ramli laptopu. Bu celeron ondan en az 10 kat daha hızlıdır :)

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Fan vardır yeni nesil cihazlar 80-90 dereceye çıkmadan kolay kolay fan açmıyor.Dell var bende ondada fan çalışmıyor bios güncellemesi gibi durumlarda acaip çalışıyor.Yani kısaca cihazlar eskisi gibi değil soğutma sistemi güzel yapılmış.

11 de cihazlar fazla ısınıyor 10 daha iyi lenovo ve dell marka yeni nesil iki cihazda denedim 11 oturmamış daha.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

asus vivobook 15 var celeron n3350 onda yanda fan ızgarası var bunlarda fan ızgarasıda yok alta mı koymuslar fanı bilmiyorum artık

hp asistanı kurun güncellemeleri alın daha stabil çalışacakatır.

Arka kısımda ekran altında olma ihtimali vardır şu anda dell den tutunda lenovo ve acere kadar hepsinde bu şekilde.

• aktuz A kullanıcısına yanıt

İhtiyacım olsa kaçırmazdım bedava bu fiyata.Şu anda parçalarına ayırsanız aynı cihazı 4000 den aşağı tutmaz.Hafif bir linux kurarsanız ömürlük bir cihaz olarak kullanırsınız.Windows pc katili malesef.Dual boot kullanıyorum windows mavi ekran veriyor linux oyun oynatıyor ve kasılmıyor.Oda linuxun ubuntu en ağır versiyonlarından birini kurdum dual boot olarak amd3020e 4 gb ram lenovoya düşünün.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Fan yok arkadaşlar. Bizzat cihazı inceledim, test ettim. Internettende teyit edebilirsiniz. 80 - 90 derecelere çıkınca cihaz frene basıyor yavaşlıyor. Bu şekilde pasif soğutma oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyakenes M kullanıcısına yanıt

Ne kadar yavaşlıyor? 6W TDP'si olan bir çipsetten bahseediyoruz, laptopun bunu pasif olarak soğutamaması çok saçma olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.