Şimdi Ara

32 bin bütçe ile 2. el Focus düşünüyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Focuslar için içeri motor sesi ve yol sesi çok diyenler var. Ayrıca dizel mi benzinli mi alsam karasızım.Benzinli olursa zaten kesin lpg uygulatmak lazım. Dizelde düşük kilometre zor.
    Benzinlide 2010 Trend'ler falan var, onlarda kilometreler daha düşük. Bir de Trend veya trend x donanım dizelde çoğu şirket arabası heralde.

Çok kararsızım . Focusları seviyorum ama bilmiyorum, bi ara fluence de düşündüm ama bilmiyorum yani kararsızım.

Focustaki yol sesi ve motor sesi diğer arbalara kıyasla gerçekten çok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Şubat 2013; 1:09:20 >

• Düşük km olması şart değil ki.
    Otomobilden anlamayan insanlar kmyi takıntı yapar.
    Önemli olan aracın o kmye nasıl geldiğidir.
    Dizel istiyorsan beğenirsin gösterirsin sorun yoksa alırsın bu kadar basit.
    Km ne zaman sorun olur?
    Çok yüksek kmden düşüğe çekilmiştir ne olduğunu bilemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 14 Şubat 2013; 1:16:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilometrenin orjinal olduğundan emin oluyum 80.000 - 100.000 civarı da alınabilir temiz olduktan sonra dediğiniz gibi aracın nasıl ve kim tarafından kullanıldığı da önemli.
    Ek olarak Benim için bu bütçeyle donanım çok önemli değil yani aldığım araç mümkün olduğunca genç olsun diyorum. Bana ABS hava yastığı klima 4 cam otomatiği olsun yeter.
    Ha jantlar kapak güzel değil ama onuda bir şekilde halledersin titanyum jantı takarız

Ama işte çok gürültülü diyenler falan orası oldu kafama takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Şubat 2013; 1:52:15 >
  • Focus 2 kullananlar memnun mu araçlarından burda hiç yok mu focus 2si olan ?
    Özellikle ses konusunda fikirlerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Şubat 2013; 21:32:41 >
  • Bahsettiğiniz araçlar şirketlerin ve kiralamacıların özelliklede filo kiralamacılarının anasını ağlattığı bir araç alırken çok dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Focus 2 kullananlar memnun mu araçlarından burda hiç yok mu focus 2si olan ?
    Özellikle ses konusunda fikirlerini merak ediyorum.

Konu havada kalmış hızlıca yazıp çıkmıştım.
    Öncelikle ses konusuna cevap vereyim.
    Focuslar içeriye ses alır doğrudur.
    Yalıtım zayıftır.

Onun haricinde yol tutuş, güvenlik, performans çok iyidir.
    Eğer otomobiller ile içli dışlı değilseniz 2.elde dizel araba tam kumar işi olur.
    Tanıdıktan bildiğiniz bir araç var ise 2.el dizel işine girilir.
    Onun haricinde çok güvendiğiniz bir Ford özel servisi yada ustanız varsa olabilir.

32.000 TLye B segmentinden sıfır araç alabilirsiniz.
    Dediğim gibi otomobillerden anlamıyorsanız bu seçenek daha mantıklı.

• Sizin dediğiniz focus'lar benim listemdede vardı çok yakındım. Güzel araçlar fakat ben opel astra gtc 1.6 t sport aldım performansından tut yol tutuşuna kadar mükemmel bence. Ayrıca bir kaç gün önce konum vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motor sesi öyle fazla degil ama yol sesi cok fazla. Arka koltukta lastik basinizi agritir. Ama alternatiflerinden saglam bir arac. Dizelinin performansini tartismaya bile gerek yok

• 2008 makyajı kasa stil paket dizel focusum var. Stil paket donanım olarak bana yetiyor . Yol sesi dışında bence çok güzel araba. Onu da yumuşak hamurlu lastik alarak azalttım :) arabayi nisan gibi satmayı düşünüyorum bu arada :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.