Şimdi Ara

32 Binden 5 Bine Çekmek İçin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs de hak ettiğini bulamayanlar ve lys ye çalışan kişiler hak ettiği yere lys ile gelicekler.YGS de kim kitap okumuş kim hızlı okuma biliyor bu ölçülüyor, kim gece gündüz ders yapmış bu ölçülmüyor(Hadi diyelim önceki ygs ler ölçüyordu bu senekinin kimse bilgi ölçtüğünü savunamaz) Senenin başından beri ygs nin bana uygun olmadığını biliyordum ama denemelerde iyi sonuçlar alıyordum en son güvenderde 2k idim:( Şimdi LYS ben ve benim gibi arkadaşların sınavı. Sınavdan sonra ygsciler ile görüşücez, kim gerçek 10 binde o zaman belli olucak beyler bayanlar şimdi kendinizi kandırmayın.İçimi döktüm ama bunların hepsi doğru benim şu ana kadar geçtiğim ne kadar insan varsa hepsi beni geçti.Benim gibi iyi gidipte ygs de umduğunu bulamayn 5-6 arkadaşım daha var.Neyse beyler 20 Haziranda görüşmek üzere.
  • Ya tam hak vericem aklıma daha ônce olduğumuz,tüm okulun sınav ortalamasının 70-80 arası olduğu fizik yazılıları,matematik yazılıları geliyor.
    Siz yazılılara çalışmıyorsunuz hede hödö yapmaya gerek yok. Bazı okullar bazı okullara göre aşırı kasıyorlar yazılılarda, bu durum da adaletsizlik yaratıyor. Madem bahsedilen kişi çok kaliteli yazılılarına çalışıp 92 ortalama yapabilen birisi, aynı başarıyı Ygs de de gôsterip 36k olmasaymış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS de gösterirler aynı başarıyı sen merak etme
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Kanki, son 2 mesajını okudum da genelde senin gibi sınav başarıyı ôlçmüyor, benden yukarıda olanları daha önce geçmiştim onlar değil ben hakediyorum ben ben tribinde olanlar genelde mezuna kalıyor söylemiş olayım. Bu kadarhırs sana da zarar verir :/ gerçi muhtemelen bu mesajı alıntılayıp kaybol lys de görüşecez yazıcan ama yi ne de uyarmak istedim,neyse iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

32 36k da ki adamların obplerine bak böyle sistemin adaletini....

Öyle hocam
  • kanki sağol uyarın için öyle mezuna kalmak gibi düşüncem yok , ben sadece içimi döktüm tüm çevremde bu tarz sohbetler var 5-6k hedef .fazla hırs yer bitirir ama çekme hedefi olan ve bu yolda çalışan adamada burdaki arkaşların yaptığı gibi terstüst saçma sapan cevaplar verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Kanki, son 2 mesajını okudum da genelde senin gibi sınav başarıyı ôlçmüyor, benden yukarıda olanları daha önce geçmiştim onlar değil ben hakediyorum ben ben tribinde olanlar genelde mezuna kalıyor söylemiş olayım. Bu kadarhırs sana da zarar verir :/ gerçi muhtemelen bu mesajı alıntılayıp kaybol lys de görüşecez yazıcan ama yi ne de uyarmak istedim,neyse iyi forumlar

Arkadaş alıntılamamış ama ben yine de diyeyim sana kaybol burdan lys de görüşücez
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Anladım kanki, umarım hedefine ulaşırsın iyi çalışmalar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

Beğenemedim torpilci herifler madem o kadar iyiydi dersleriniz 36k da ne geziyorsun adam 92 ortalamam var diyo yani adam bütün yazılılardan 90 üstü yapmş sınavda nolmuş peki o üstün zekasına taş mı düşmüş özel okula gidip hocaya yalakalık yaparak yapılan 90 ortalamalar ....

Dostum her sey ders degil bi kere yillarin birikini temel ingilizceyle edebiyatla o notlar yüksek o kadar ha sisirilmis not diyosan matematikten 18de aldim 95te fizikten 40 geometriden 48 bunlarin hepsini aldim ama kusura bakmayın iki kelime ingilizce bilmiyorsunuz kendi genel kulturunuzden haberiniz yok hayatiniz ygs lys olmus ben sinavlara da saatlerimi vermedim calisirken hangi notu aldiysam calisip aldim kiskanmayi birakip isine bak ha 5k da olmus olabilirsin ama bu seni benden ustun kilmaz dedikleri gibi babam daha sinavdan 2 hafta önce vefat etti ona ragmenn sonucum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artemis7514 A kullanıcısına yanıt
    öncelikle başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm inşallah lys de istediğni elde edersin ancak bireysel olarak konuşmadım yani sınav anında da insanın başına bir çok şey gelebilir öncesinde de ancak ortalaması 72 73 olan arkadaşım son 2 sene özel okula geçip ortalamasını 83 e çıkartıyorsa ve bana gelip yazılılara bile girmedim hocalar kendileri kağıdı yazmış falan diye anlatıyorsa bana kimse bu sistemi savunmasın senin gibi olanlar elbette vardır heyecandan yapamayan başına bir şey gelen vs.. ama o kadar çok 90 üstü ortalama yapıp ilk 50k ya zor giren öğrenci var ki 10 binlerce hepsi mi talihsizlik yaşadı.....ayrıca sırf babası o okulun müdürü diye ortalaması 90 olup lys de 70 binde olan tanıdığımda var yani geniş çaplı düşünün biraz neler dönmüyor ki....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.