İyide sempron 32 ile sempron 64 ünde fiyatı aynı.Celeron ile aralarında 20$ fark var.Bana neden bu linki verdinki 40 ytl daha fazla vermeyince ucuzmu oluyo o işlemci
İYİ VALLA AMD İNTELDEN DAHA İYİ İŞLEMCİ YAPACAK HEM UCUZA SATACAK SENDE BU KADAR FARK YEMEZ BU FARK ÖNEMLİ DEĞİL DİYECEKSİN OLDU AMD SANA BEDAVA VERSİN OLURMU SİZ NASIL OLSA İNTELE FAZLA PARA VERİP DÜŞÜK PERFORMANS ALMAYA ALIŞMIŞSINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD
quote:
İyide sempron 32 ile sempron 64 ünde fiyatı aynı.Celeron ile aralarında 20$ fark var.Bana neden bu linki verdinki 40 ytl daha fazla vermeyince ucuzmu oluyo o işlemci
İYİ VALLA AMD İNTELDEN DAHA İYİ İŞLEMCİ YAPACAK HEM UCUZA SATACAK SENDE BU KADAR FARK YEMEZ BU FARK ÖNEMLİ DEĞİL DİYECEKSİN OLDU AMD SANA BEDAVA VERSİN OLURMU SİZ NASIL OLSA İNTELE FAZLA PARA VERİP DÜŞÜK PERFORMANS ALMAYA ALIŞMIŞSINIZ
Fanatiklik yapmayalım bende amd kullanıcısıyım.Şimdi her iki işlemcininde birbirine karşı üstünlüğü var.Ayrıca 20$ paramıki burda bana ahkam kesiyorsun.Celeronun semprondan üstün yanları var.Ayrıca sempron 64 ler nasıl venice çekirdeği taşıyıp 2600 mhz yapıyorsa,celeronlarda presscott çekirdek taşıyorlar ve 4 ghz görüyorlar.Yani bu iki işlemci arasında celeronunda çok iyi bir overclock performansı var.Ha ayrıca yüksek para verip aynanda bir sürü işlem yapabiliyoruz intel ile.Ama amd de sadece oyun oynayabiliyoruz çoklu işlemlerde hiç hiç hiç hiç iyi değil.Classic mod diye bir gta modu yapıyorum ve bana bu bilgisayar kafayı yedirtiyor.Bilmem anlatabiliyormuyum?Ayrıca 3 ghzlik bir işlemci ile çift süperpi aç,Fx 57 ilede aç görürsün intelin nasıl olduğunu.
70-80 dolarlık işlemcilerde ne kadar fark olmasını bekliyosun çok merak ettim. intelin cirosuyla amd nin yarışması zaten mümkün diil ki amd sadece "işlemci" üretiyo bu minik detayı göz ardı etmiyosundur umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe
70-80 dolarlık işlemcilerde ne kadar fark olmasını bekliyosun çok merak ettim. intelin cirosuyla amd nin yarışması zaten mümkün diil ki amd sadece "işlemci" üretiyo bu minik detayı göz ardı etmiyosundur umarım.
Ben etmiyorum da bazı amd fanatikleri karıştırıyor.Tabiki intel sırf işlemci üretmiyor ama intelin sırf masaüstü pc işlemcilerinden elde ettiği ciro bile amd ninkinden daha fazla.Onun için intel bir tek işlemci üretmiyor ayaklarına yatmayalım.
bunu belirtirsen ciro miro ayaklarına yatarken, bizde sadece işlemci üretmiyo ayaklarına yatmayız :) daha çok fabrikası daha çok parası var intelin tabiki piyasayı elinde tutacak para konuşur bu gezegende apple a bile işlemci satıyo artık masaüstünde amd nin inteli geçmesi pek mümkün diil gibi görünüyo zaten. bide bu aynı anda bi kaç iş yapma geyiini biri açıklasa süper olcak.
quote:
Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe
bunu belirtirsen ciro miro ayaklarına yatarken, bizde sadece işlemci üretmiyo ayaklarına yatmayız :) daha çok fabrikası daha çok parası var intelin tabiki piyasayı elinde tutacak para konuşur bu gezegende apple a bile işlemci satıyo artık masaüstünde amd nin inteli geçmesi pek mümkün diil gibi görünüyo zaten. bide bu aynı anda bi kaç iş yapma geyiini biri açıklasa süper olcak.
Bir gün bize gel sana mod için açtığım çizim programlarını,30 tane internet sayfasını ve sitemi tasarlamak için aynanda açtığım dreamweaveri gösteriyim.O zaman anlarsın amd nin ne olduğunu
quote:
Fanatiklik yapmayalım bende amd kullanıcısıyım.Şimdi her iki işlemcininde birbirine karşı üstünlüğü var.Ayrıca 20$ paramıki burda bana ahkam kesiyorsun.Celeronun semprondan üstün yanları var.Ayrıca sempron 64 ler nasıl venice çekirdeği taşıyıp 2600 mhz yapıyorsa,celeronlarda presscott çekirdek taşıyorlar ve 4 ghz görüyorlar.Yani bu iki işlemci arasında celeronunda çok iyi bir overclock performansı var.Ha ayrıca yüksek para verip aynanda bir sürü işlem yapabiliyoruz intel ile.Ama amd de sadece oyun oynayabiliyoruz çoklu işlemlerde hiç hiç hiç hiç iyi değil.Classic mod diye bir gta modu yapıyorum ve bana bu bilgisayar kafayı yedirtiyor.Bilmem anlatabiliyormuyum?Ayrıca 3 ghzlik bir işlemci ile çift süperpi aç,Fx 57 ilede aç görürsün intelin nasıl olduğunu.
CELERON İSTEDİĞİ KADAR O.C. YESİN ÖNBELLEĞİ FRENLER ONU CELERON U 100% O.C. YAPABİLİRSİN AMA ALACAĞIN PERFORMANS FARKI %20 Yİ GEÇMEZ AYRICA ELİNDEKİ İŞLEMCİNİN SANA YETMEMESİ NORMAL KARŞILANABİLİR ÇÜNKÜ AMD NİN EKONOMİ SINIFI BİR İŞLEMCİ SEMPRON BUNU SENDE BİLİYORSUN EMİNİM ATHLON 3000+ BİR İŞLEMCİ SANA YETECEKTİR TABİ HERKESİN TERCİHİ KENDİNE
quote:
quote:
CELERON İSTEDİĞİ KADAR O.C. YESİN ÖNBELLEĞİ FRENLER ONU CELERON U 100% O.C. YAPABİLİRSİN AMA ALACAĞIN PERFORMANS FARKI %20 Yİ GEÇMEZ AYRICA ELİNDEKİ İŞLEMCİNİN SANA YETMEMESİ NORMAL KARŞILANABİLİR ÇÜNKÜ AMD NİN EKONOMİ SINIFI BİR İŞLEMCİ SEMPRON BUNU SENDE BİLİYORSUN EMİNİM ATHLON 3000+ BİR İŞLEMCİ SANA YETECEKTİR TABİ HERKESİN TERCİHİ KENDİNE
Kardeş sempronun önbelleği ne ki celeronun ön belleği ne olsun.Celeronunda 256 k l2 belleği var ayrıca ortada frenleme olayı falan yok.Forumda arama yaptır görürsün 4 ghz lik celeronun başarısını.Bu arada adamın teki ebenizi s..... diye topik açmış gördünmü
aynısını intelle yapınca nooluyo peki. işlemciler bildiğim kadarıyla en son 1 "anda" sadece 1 "komut" işleyebiliyolardı. intelin iki komut arasında geçen zamanda bi pratikliği falan mı var (ht teknolojisi hariç tabi). sana gelmeye falan kasamam burda bi amd bi intel toplar denerim çok sıkılırsamda. kelimelerlede ifade edebilmek lazım savunulan şeyleri.
KİM AÇMIŞ DUR BAKAYIN NEREDE
quote:
KİM AÇMIŞ DUR BAKAYIN NEREDE
PUHAHAAdamın konusunu sildiler 1 dakka geçmeden ne adamlar varya değiştirince adminler görmüyo sanıyo
gördüm zaten forumda çeşit çoğalmaya başladı
quote:
gördüm zaten forumda çeşit çoğalmaya başladı
Demek adminler harbiden uyumuyo 7/24 iş başındalar bunlar tatile gidince denize giremezler.
Bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bunlar tatilde bile işbaşındadır laptop yanlarında valla forumda hata yapmaya da gelmez basarlar banı
quote:
Orjinalden alıntı: anticocacola İyide sempron 32 ile sempron 64 ünde fiyatı aynı.Celeron ile aralarında 20$ fark var.Bana neden bu linki verdinki 40 ytl daha fazla vermeyince ucuzmu oluyo o işlemci.Amd de artık hiç ucuz değil.İlk çıktığı gibi 200 ytl fark varmı arada onu söyle bana sadece.Ayrıca mesaj yazma adabını senden ve moderatörlerden öğrenecek değilim.Benim o mesajları peş peşe atmamın sebebi flood değil.Çünki ilk birininkini gördüm sonra ona cevap yazdıktan sonra seninkini öyle gitti çünki çok saçmalayan olmuş burda.
Ayrıca duello dediğin nedirki?Amd kimki intelle duello yapıyor?Hala anlayamadınız olayın performansta olmadığı.Sunucuların %90 ı intel işlemciliyken intel neden duello ya girsinOnun için %90 lık bir başarı her zaman duello anlamına geliyor.İşte amd basının ilgisini çekmek için yok performans duellosu yok şu bu v.s gibi şeylerle uğraşıyor.
Açık seçik belli flood yaptığın sen kimsin İntel cenhaverimisin herkese tek tek cevap veriyorsun. Mod uyarmış lakin benimde forum kullanıcısı olarak uyarmak hakkım mesaj sayısı kaygısından bunu yapıyorsun açık seçik belli cevap verme bari hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Saçmaladığını düşündüğün herkese cvp. mı veriyorsun. Ayıp.
Aradaki fiyat farkı en düşük modellerde bunu görmezden geliyorsun. Sembron32 kalkıyor hatta kalktı say artık piyasadan Amd 64bit işlemciyi eski modellerinin fiyatıyla piyasaya sunuyorsa büyük bir teknolojik gelişime insanlar büyük paralar ödemeden geçebiliyorsa bu İntelin ve avukatı senin hor gördüğün Amd sayesinde oluyor. 50 $ lık işlemcide 20$ fark çok şey ifade ediyor. Anlayasın diye yine söylüyorum üstelik ucuz olan 64 bit. Tüm kullanıcı, test dünyası bunu söylüyor. Şu zamanda İntel alanlar malesef basına yedirdiği paraları karşılıyor üstelik daha düşük performans, teknoloji uğruna iyi mi. Ciddi herkes tarafından kaynak alınan test sitelerinin sonuçları ortada.
Sunucu kısmında İntel uzun zaman tekel olmasının kaymağını yiyor. Yüksek fiyatlarla sattığı ürünlerini yine reklamlara dayanarak ayakta tutmaya çalışıyor. Amd birazda agresif sadece arge ye yöneldiği için daha iyi ürünler çıkartıyor. İntel bu gidişle çok büyük zararlara uğrayacağı kesin. Amd bu şekilde basını bedavaya yemleyerek kamuoyunun önünde testler yapmayı başarır ve pazar payından koparırsa İntel çok büyük bir zarara girecektir. İşte haklı korkusu budur İntelin. Reklamlarıda kesemez yalanlarla ayakta tuttuğu bir kısım medyanın abartarak yarattığı karizması bi anda iner aşağıya Ne yapacak peki. Şimdi yaptığını tabiki birilerine yediyerek yanlı testler yaptıracak, yüksek reklam giderlerini tüketiciden çıkarmaya çalışacak. Velhasıl başka biri bu intelde olabilir (ama bu haliyle sanmıyorum) daha iyi bir işlemci yapana kadar gerçek kral AMD dir. Parayı verenin düdüğü çaldığı Dünyamızda basının saptırmasını anlarım amma tüketicinin bunu yapması abesle iştigalden başka birşey değildir.
quote:
ne diye bağırışıp duruyorsunuzki size maaşmı bağladı bu firmalar banoğlu ban
EVET BAK İŞTE BU KONUDA HAKLISIN
quote:
Orjinalden alıntı: perganon
AMD KULLANICILARI HAYDE ILERLEYIN DERIM BEN SIZE SAĞDAN GIDIN YAVAS GIDIN SES YAPMAYIN:..... DAHA DUNE KADAR INTEL KULLANAN AMDCILER SIZE DIYORUM!!!!!! AYAK YAPMAYI KESIN! DUNYADA DAHA GECEN GUNE KADAR MMX KULLANAN SIZ DEGILMIYDINIZ.. .BU TEKNOLOJININ BURAYA GELMESINDEKI TEK NOKTA INTEL DEGILMI:... AMD BILMEMNERESI MOQLU FIRMA DEGILMI DAHA FAZLA KONSTURMAYIN:... ISTEN ANLAMADIGINIZ BELLI... HALEN GARIP FARKIR UCUZ ISLEMCININ TARSISMASINI YAPIYORSUNUZ....
GARIBAN ADAMSIN TABI ALAMASSIN INTEL SONRA AMD SAVUNURSUN... BENIM BILGISAYARIM 24 GUNDUR ONLINE ACIK!!! ICINDE DE P4 2,6 VAR AMD OLSA COPTEYDI SIMDI.... BU MESAJIM BU KONU ILE ILGILI SONDUR DEPISIN DURUN!!!!!!
yazık sana ya.
quote:
Orjinalden alıntı: liimr
Arkadaşlar p4 3.0 32 bitlik işlemci ile 64 bit arasında büyük fark varmı yanı karşılaştırdığımız zaman farkı ne kadar ? 32 bitlik işlemci almayı düşünüyoruz ?
64 bit işlemciler için appleın baş mühendisinin yaptıgı yorum;
32 bit bir bardak suysa 64 bit niagara şelalesidir...
yuh daha ortada fol yok yumurta yok 64 bit için ne yapılırsa 32 bit içinde yapılacak bence