Şimdi Ara

32' Full HD Led 3D Tv ve Zaman Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımcı olan arkadaşlarıma, özellikle, dusty_ ve techraven arkadaşlarıma, teşekkür ederim.
    Memnunum yaptığım seçimden dolayı.
  • Hayırlı olsun o halde OErdem, çok mutlu oldum özel teşekkürünüze, faydam dokunabildiyse bu memnuniyetinize ne güzel, ne güzel
  • Avatarı hiç izlememeye inat etmiştim, en sonunda dün izledim 3d olarak ve çok keyif aldım. Teşekkürü borç bildim :)
  • Lg marka alıcaksanız ve internetten sipariş etmeyi düşünüyorsanız size tek bir adres verebilirim,www.webdensiparis.com

neden derseniz adamlar Lg'nin kankası olmuş durumdalar şu an bütün Lg ürünleri en az 24 ay garantili ve stoklarında tutuyorlar ürünlerin çoğunu. ( Ertesi gün evinizde oluyor yani )

32LW4500 kesinlikle tercihiniz olmalı, Tv denilince akla ilk gelen marka artık Lg oldu zaten

• Valla ben hiçbir koşulda bu tip fiyatı yüksek cihazları satış sitelerinden almaya yanaşamıyorum nedense. Firma garantisi en önemli kriterim, 2-3 lira fazla vereyim ama ileride başım ağrımasın, direkt yetkili servisi olsun diye düşünüyorum.

@OErdem bir de oyun oynadıktan sonra görün nasıl bir canavar olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 14 Eylül 2011; 16:17:12 >
  • dusty_ hocam, valla dizüstü ile bağlantı kuruyorum, o yüzden çok yüksek kalitede oyun deneyimi yaşayamam diye düşünüyorum.
  • Ahhhh... Ben de sistem tavsiyelerine falan baktıkça güzel bir PC hayal etmiştim sizde Belki bu sayede bir bütçe de oyun sistemine ayırırsınız çünkü bu deneyimi mutlaka tavsiye ederim.
  • Vardı hocam yeni sattım;
    Q6600 3.6ghz
    HD6850
    SSD raid
    falan vardı desem yeter sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

Yardımcı olan arkadaşlarıma, özellikle, dusty_ ve techraven arkadaşlarıma, teşekkür ederim.
    Memnunum yaptığım seçimden dolayı.

Rica ederiz, ne demek
    Aldın mı sen TV ni, LW4500 mü 5500 mü aldın?
  • Teşekkürler hocam, bekleyemedim aldım, 32 LW 4500 aldım ve memnunum. Hatta bir öm attım size, bazı ayarları yapamadığım için.

Değişiklik 1: Kontrol ettim de öm atamamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 14 Eylül 2011; 17:59:03 >
  • quote:

Teşekkürler hocam, bekleyemedim aldım, 32 LW 4500 aldım ve memnunum. Hatta bir öm attım size, bazı ayarları yapamadığım için.

Değişiklik 1: Kontrol ettim de öm atamamışım

Ana LW konusunun ilk mesajında video görüntü ayarları mevcut.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

• Görüntü ayarları yaptım ama trumotion ve local dimming kapalı kaldı, game modunda, tam olarak çözemedim daha tv'yi çünkü
  • Oyun modunda TV lerin tümü input lag yaratabilecek özellikleri kapatır ve görüntünün kalitesinden çok hızına önem verir. Bu yüzden Game Mode da o ayarlar kapalı.
  • quote:

Görüntü ayarları yaptım ama trumotion ve local dimming kapalı kaldı, game modunda, tam olarak çözemedim daha tv'yi çünkü

Oyun modunda trumotion'ın kapalı olması çok normal çünkü TV game modda 50Hz. olarak sabitleniyor. Onun dışında bildiğim kaarıyla 32LW4500 modelinde local dimming özelliği yok diyordu kullanan arkadaşlar ama olsa bile game mod sırasında yüklenme olmasın diye kapalı olması normal olurdu.
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • Rica ederim, oyun ve ayarları konusunda techraven'a değil, bana mesaj atarsanız ben daha net yardımcı olurum Kıskanıyorum ona sorulduğunda

• Tamam size sorarım bende

Mesela bu akşam crysis2 denemeyi düşünüyorum
    i5 2.nesil ve gt550 var kullandığım dizüstü bilgisayarımda doğal ekran çözünürlüğü 1080p

Nasıl bir yol izlemem gerekli ayarlarda?
  • NVidia ekran kartınız olduğu için Crysis 2'de sanal 3D programlarına ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz sanırım. Ben AMD HD6950'de bile maalesef sanal 3D oluşturup, bitirmek zorunda kaldım Crytek NVidia desteğiyle çalıştığı için.

Ha eğer tahmin ettiğim gibi olmazsa ki olacaktır o zaman Tridef ya da Iz3D ile bir sanal 3D oluşturup oynamak gerekiyor.

Ayarlarda çok bir şey değiştirmenize gerek yok. PC modunda bağladıktan sonra TV makul ayarları sunuyor zaten. 4500 için oyunlarda çok sıkıntı yok.
  • Akşam fırsat bulabilirsem deneyeceğim hocam. Peki kendi içinde 3d desteği sunan başka oyun var mı bildiğiniz?

Ben ciddi anlamda uzak kaldım bilgisayar ve oyunlardan.
  • Artık piyasaya çıkan tüm oyunlar neredeyse 3D desteğiyle satışa sunuluyor ama ben direkt oynadıklarımdan aklıma gelenleri sayayım.

Crysis 2
    Call of Duty: Black Ops
    Alice: The Madness Returns
    Mass Effect 2
    Resident Evil 5
    Duke Nukem: Forever
    Mafia 2
    The Witcher 2: Assassins of Kings
    Portal 2

Daha da çok var aslında ama ilk etapta bunlar geldi aklıma...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.