Şimdi Ara

32 Gb 4S Simfree için 1900 TL nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün sahibinden.com da gördüğüm bir ilan için bugün kadiköy e cihazın satıldığı dükkana gittim benden 10 dk önce bir bayanın satın aldığını söylediler zaten ben ordayken sim kesme ve aktivasyon işlemlerini yapıyorlardı. Gördüğüm ilanda 4S 32gb Simfree (pasaport kayıtsız) olan bir model için 1900TL istiyorlardı. açıkça biraz moralim bozulmuştu. Gene ilanlara bakarken şans eseri sahibinden.com ve sanalpazar isimli sitelerde bir kişinin aynı ilanını gördüm
    satıcı sanalpazardan 96 , sahibinden.comdan 50 tane alışveriş yapmış. yorumları okudum bana tatmin edici geldi.
    Cihaz iphone 4s 32gb beyaz simfree ( pasaport kayıtsız)
    Sormak istediğim
    1-) bu cihaz için 1900 tl nasıl bir fiyat ?
    2-) intten böyle bir alışveriş için sahibinden.com u daha önce kullandım ama sanalpazarı bilmiyorum hani ne dersiniz güvenilir mi ?
    3-) cihazın simfree olup olmadığını seri numarasını sorgulayarak öğrenebiliyor muyuz? 1.nesil iPod Touchımın kutusunun altında seri numarası yazıyordu 4S in kutusunda seri numarası yazıyor mu ?
    4-)eğer başka bir öneriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

NOT:iPod Touch 4.Nesil 32 Gb kullanıcıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wade_ -- 18 Aralık 2011; 3:07:45 >

• Valla onları bilmem de forumun 2.el ilanlarında 1700 liraya bi ilan vardı, satılmadıysa ona bir bak istersen.. 1900 liraya kayıtsız saçma geliyor bana.. Hele ki genpa garantililer 2050-2100 liraya piyasaya çıkmışken ama sen bilirsin tabii..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 1700 dediğim 32gb'dı.. 16gb da yeter diye düşünüyorum ki ben iPod2 8gb kullanıyorum, tamamını hiç doldurmadım şimdiye kadar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoo143

Valla onları bilmem de forumun 2.el ilanlarında 1700 liraya bi ilan vardı, satılmadıysa ona bir bak istersen.. 1900 liraya kayıtsız saçma geliyor bana.. Hele ki genpa garantililer 2050-2100 liraya piyasaya çıkmışken ama sen bilirsin tabii..

valla ben dolu dolu kullanıyorum 32liği :)) bu sitelerden alışveriş yapmak istememdeki amaç ise nakit paramı bi anda harcamayıp taksit taksit ödemek istemem. hani olurya insanlık hali bi şey için lazım olabilir diye düşündüm
  • 1-) bence iyi ben 1 ay önce Medineden aldım 4s 16gb siyah 1650 tlydi 32gba bakma fırsatım olmadı çok kalabalıktı aldım çıktım ama 1900 vardır yani 32 gb sonuçta sen bide Türkiye den alıyorsun direk kaçırma derim.pasaport kaydını çok takma forumda 100 liraya yasal olarak pasaport kaydı yapan güvenilir arkadaşlar var
    2-) Elden almakta fayda var
    3-) 4s in kutusunun altında yazıyor ama sorgulayabiliyor muyuz bilmiyorum

Sorularına yeterince açık cevap verebilmişimdir umarım
  • Bence gayet iyi bir fiyat 32GB için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disonlife

1-) bence iyi ben 1 ay önce Medineden aldım 4s 16gb siyah 1650 tlydi 32gba bakma fırsatım olmadı çok kalabalıktı aldım çıktım ama 1900 vardır yani 32 gb sonuçta sen bide Türkiye den alıyorsun direk kaçırma derim.pasaport kaydını çok takma forumda 100 liraya yasal olarak pasaport kaydı yapan güvenilir arkadaşlar var

evet teşekkür ederim pasaport kaydını pek önemli değil 10 gün sonra kuzenim geliyor onun üzerine kayıt ettirebilirim. Fiyat banada uygun geldi dün Turkcell e sordum 3000TL dediler düşüp bayılacaktım

• quote:

1-) bence iyi ben 1 ay önce Medineden aldım 4s 16gb siyah 1650 tlydi 32gba bakma fırsatım olmadı çok kalabalıktı aldım çıktım ama 1900 vardır yani 32 gb sonuçta sen bide Türkiye den alıyorsun direk kaçırma derim.pasaport kaydını çok takma forumda 100 liraya yasal olarak pasaport kaydı yapan güvenilir arkadaşlar var

Ya cehaletimi mazur görün de bu arkadaşların 100 liraya sattığı şey nedir? Yakın zamanda yurtdışına çıkmış olduğu için pasaportuna kayıt yaptırmaya izin vermek midir olay sadece? Eğer bu iş bu kadar basitse, çevrenizde mutalaka yakın zamanda yurtdışına çıkmış biri vardır, 100 lira aşırı yüksek bir rakam değil mi?

Biri beni aydınlatabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 18 Aralık 2011; 16:17:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Ya cehaletimi mazur görün de bu arkadaşların 100 liraya sattığı şey nedir? Yakın zamanda yurtdışına çıkmış olduğu için pasaportuna kayıt yaptırmaya izin vermek midir olay sadece? Eğer bu iş bu kadar basitse, çevrenizde mutalaka yakın zamanda yurtdışına çıkmış biri vardır, 100 lira aşırı yüksek bir rakam değil mi?

estafurallah. bildiğim kadarıyla bir pasaporta 2 yıl içinde sadece 1 telefon kaydettirilebiliyor bazı arkadaşlar ise bunu ticaret e dönüştürüp tel kayıt ettirme hakkı karşılığında 100 TL alıyorlar

• Aynen olay o fakat öyle her zaman dışarı çıkıp gelmiş birisi bulunmuyor. Anca yazları yurtdışından dönen öğrenci arkadaşlar olacak ki onlarda uyanık satıyorlar genelde ya da hactan falan gelen akraba komşu olacak. Neyse sonuçta telefonu aldığın anda sana lazım sonuçta bu pasaport ve bulması çok zor oluyor he dersenki ben 100tl vermem 1 ay beklerim araştırırım o zaman bişey diyemem ama orda 4s yatarken kullanamamak insana koyar
  • Tamam o zaman, bilgilendirme için teşekkürler.
  • elden görerek, deneyerek almak en mantıklısı böyle şeylerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Wade_

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

estafurallah. bildiğim kadarıyla bir pasaporta 2 yıl içinde sadece 1 telefon kaydettirilebiliyor bazı arkadaşlar ise bunu ticaret e dönüştürüp tel kayıt ettirme hakkı karşılığında 100 TL alıyorlar

aslında bu iş iin ülkemiz çok seçici davranıyor
    1- en az bir ay önce yurtdışından gelmiş olmak
    2- 1 pasaporta 2 yıl içinde yalnızca bir telefon kayıt yaptırılabiliyor.
    Hal böyle olunca her zaman telefonumuzu kaydettirecek bir pasaport bulmak mümkün olmuyor fakat bu ticaret yapan arkadaşlar bizim gibi insanlar değil bu işin içine girmiş kişiler bu işleri yapanlardan birisi bir havaalanında çalışıyormuş ve soruyor sanırım onlara siz telefon almadıysanız size 50-60-70 artık neyse bir para verelim sizde kayıt hakkınızı bize verin doğal olarak telefon almamış 2 yıl boyuncada almıyacak biri tamam olur diyor onlarda sizin telefonunuzu kişinin pasaportuna kayıt yapıyor 100 tl aslında fazla bi ücret değil sonuçta onlarda ücretsiz olarak yaptırmıyor kayıtı eskiden turkcell pasaportsuz 100 tl ye kayıt yapıyordu fakat şuan o kalkmış durumda sanırım keşke kalkmasaydı hem ömürlük olurdu hem kapandığında gidebileceğiniz bir bayi olurdu

• Forumun 2.el bölümünü tavsiye ederim. 16 gb isteseydiniz ben 1600 TL ye siyah 4s 16 gb satıyorum. 32 gb satan arkadaşlar da vardır.

16gb yeterli gelir mi onu da düşünerek 300 tl daha düşük paraya ürünü alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.