quote:Orijinalden alıntı: Dön Beni Biraz Sevdiysen 81 cm nerden nereye oluyor ben genişlik ve uzunluğunu istiyorum. Uzun kenar 65,024 cm kısa kenar 48,768 cm
quote:Orijinalden alıntı: Céltics quote:Orijinalden alıntı: Dön Beni Biraz Sevdiysen 81 cm nerden nereye oluyor ben genişlik ve uzunluğunu istiyorum. Uzun kenar 65,024 cm kısa kenar 48,768 cm Heh istedim cevap buydu.Nası hesaplanıyor bu?
quote:Orijinalden alıntı: Dön Beni Biraz Sevdiysen quote:Orijinalden alıntı: Céltics quote:Orijinalden alıntı: Dön Beni Biraz Sevdiysen 81 cm nerden nereye oluyor ben genişlik ve uzunluğunu istiyorum. Uzun kenar 65,024 cm kısa kenar 48,768 cm Heh istedim cevap buydu.Nası hesaplanıyor bu? Hayatımda hiç 3 4 5 üçgeni diye birşey duymadın mı?
quote:Orijinalden alıntı: Céltics quote:Orijinalden alıntı: Dön Beni Biraz Sevdiysen quote:Orijinalden alıntı: Céltics quote:Orijinalden alıntı: Dön Beni Biraz Sevdiysen 81 cm nerden nereye oluyor ben genişlik ve uzunluğunu istiyorum. Uzun kenar 65,024 cm kısa kenar 48,768 cm Heh istedim cevap buydu.Nası hesaplanıyor bu? Hayatımda hiç 3 4 5 üçgeni diye birşey duymadın mı? tamam dağılabilirsiniz