Şimdi Ara

32 inch smart led tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Mutfak için 32 inch smart led tv ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arçelik A32L 6760 D Smart TV modelini aldım.vestel 32fd7100 modeline niyetlendim önce,hatta yerinde inceledim browseri ile dizilla sitesine bağlanıp dizi bile izledim bir süre,teşhir ürünü kalmış o mağzada ona rağmen alalım dedik bu seferde duvara monte edilen askı aparatı tv den çıkmadı,vida yalama yapmış,servis elemanı gelince çıkarıp tv yi size verelim dediler,içime sinmedi gittim arçelik aldım,özellik olarak vestelin bahsettiğim modelinden çok daha ileri ama internet tarayıcısı tam bir felaket,kasım kasım kasılıyor hiç bir online dizi sitesinde çalışmıyor yani beşyüz lira daha pahallı olmasına rağmen vetel aldığım modele nal toplatır bu konuda..ayrıca smart dediklerine bakmayın yani bunlar akıllı ise herhalde gerizekalı aklı var :) benim amacım da smart özellikleri güçlü,internete bağlanma problemi olmayan,akıcı hızlı,dizi film seyretme imkanı sağlayan,mağaza uygulamaları bol olan bir model almaktı.aslında aklımda lg nin 32 inç 6300pla modeli vardı ama fiyatı uymadı. uzun uzun yazmamın sebebi bu boyutlardaki tv lerden smart özelliği beklemeyin çünkü çok yetersiz,lg belki daha iyi onu deneyemedim fiyatı da yüksekti benim için. o yüzden fazla para vermeden şeklini görüntüsünü beğendiğiniz bir tv alın geçin.

• talatcaner kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.