Şimdi Ara

32' LCD TV almak istiyorum, Sony ve Samsung hangi modelini almaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32" (82 ekran) LCD TV almak istiyorum ancak bu iste cok iyiyim diyemem. Internetten bakiyorum, modelleri ve degerleri kiyasliyorum,

elimde iki tane model var, biri Samsung LE32A656, digeri ise Sony 32V5500.

Benim internetten gordugum bunlar, gonlum tabiki marka olarak Sony'den yana, ama samsung'uda yabana atmiyorum.

acikcasi bana bilen kisilerin yani sizlerin yardimi gerekiyor, 32" lcd tv icin ne almaliyim? tek belirtecegim fullHD1080 olsun istiyorum. Tepkime surelerine dikkat ettim, samsung'un ki 5ms'lerde iken sony'ninki 8ms gozukuyor.. amacim mac izlerken goruntu kaymasi filan olmamasi. Hani kaleci topa degaj yaparya, top kaybolur, oyle olmasin.. rahat izleyebileyim.

butce sorarsaniz 2.000 lirayi asmamam lazim, bu arada en iyi fiyatta nerede bulunur? cunku ben teknosa, media markt, metro gibi yerlere bakiyorum sadece, tek bildigim yerler..

tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pho -- 8 Mart 2009; 0:12:18 >

• sony nin o ürürnü daha türkiye ye gelmedi sanırım google da arattım sadece İB de var 1900 yazmışlar fiyatıda siz ona 2 bin in üstü deyin. samsung un modelide çok başarılı ama bence şu anda full hd almaya hiç gerek yok zaten hd ready yayınlar bile oturmamışken niye full hd ye fazla para verilsin ki zaten bunların fiyatı her yıl düşüyor ve yenileri çıkıyo ben size 32L4000 bakmanızı öneriyorum beğenmessenizde onun bi iki üst modelleri var ONLARA bakın ben 32V4000 kullanıyorum şimdilik bi problem yok tv de .5 yıl sonra zaten değiştirirsiniz tv yi daha güzel bişey alırsınız
    bu arada sony de 5 yıl . samsunda 2 yıl garanti var.....
  • şunuda ekliyim en iyi fiyatı ancak bayi bayi gezerek ve pazarlık yaparak bulabilirsin ama teknosa ve bimeks te bazen indirim oluyo bazı ürünlerde onları yakalamaya çalış...
  • internet arastirmasinda en iyi fiyati İ.B. de goruyorum bende, burasi nasil bu kadar iyi fiyat veriyor, garanti problemi yada spot gibi bir mantigi yoktur sanirim?

Birde kafama takilan Sony'lerin tepkime suresi Samsung'a gore cok fazla, neden boyle?

Birde arkadaslar, bugun ogleden sonra urun almaya gidebilirim o yuzden acil tavsiyeleriniz cok makbule gececektir :)

saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pho

internet arastirmasinda en iyi fiyati İ.B. de goruyorum bende, burasi nasil bu kadar iyi fiyat veriyor, garanti problemi yada spot gibi bir mantigi yoktur sanirim?

Birde kafama takilan Sony'lerin tepkime suresi Samsung'a gore cok fazla, neden boyle?

Birde arkadaslar, bugun ogleden sonra urun almaya gidebilirim o yuzden acil tavsiyeleriniz cok makbule gececektir :)

saolun

İ.B. ürün garantisini kendisi veriyor. sony normalde 5 yıl garantiye sahiptir. ama İ.B. den alırsanız garanti 2 yıldır. bir de İ.B. nin sitesinde dünyada bulunan lcd-plazma panellerin %90 ı bulunur. ancak stoklarında sadece bir kaç tanesi olur. almadan önce aramak gerekli.
  • İ.B.'den vazgeçtim, şimdi başka yerden bakıyorum 32L4000 modeli fena değil dediler, bu model için ne dersiniz?
  • Kardeş bende yeni aldım 32L4000..Şu an sony'nin en baz modeli bu sanırım..Hd ready, 100hz değil, bravia işlemcisi var..Diğer pahalı modellerden eksiği fullhd değil ve BE2 işlemcisi yok..Bende yorumlara baktım ve 32" bir tv de bu eksiklikleri hissetmen çok zor deniliyordu, bende aynen katılıyorum..Basit bir incelemem var bu tv ile ilgili dilersen bakabilirsin...

Burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_30173677/tm.htm
  • Selam schu-mi,

bu yazini simdi goruyorum ve bende gun icinde bir tane 32L4000 aldim, GOGOMEZ arkadasin yorumlarini okudum ve ikna edici oldu.. umariz ikimizde ve diger L4000 kullanicilarida iyi gunlerde kullaniriz..
  • Kesinlikle 32W4000
  • Orjinalden alıntı: pho

Selam schu-mi,

bu yazini simdi goruyorum ve bende gun icinde bir tane 32L4000 aldim, GOGOMEZ arkadasin yorumlarini okudum ve ikna edici oldu.. umariz ikimizde ve diger L4000 kullanicilarida iyi gunlerde kullaniriz..

Hayırlı olsun kardeş..Aramıza hogeldin......

Bu arada w4000 bence 32" lerde en iyisi ama fiyat!
  • Samsung 32A552 1500-1700 arası
    Sony 32V4000 1550-1700 arası

Ben olsam bu 2sinden birini tercih ederdim. 2sinin içinden tercihimse; Sony olurdu.

Ekleme: 2000e çıkabiliyorsanız tabii ki W4000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Mart 2009; 20:19:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Samsung 32A552 1500-1700 arası
    Sony 32V4000 1550-1700 arası

Ben olsam bu 2sinden birini tercih ederdim. 2sinin içinden tercihimse; Sony olurdu.

Ekleme: 2000e çıkabiliyorsanız tabii ki W4000.

dediginiz modellere baktim inanin bana 32V4000 ile 32L4000 arasinda fiyat farki kadar kalite farki yok, W4000 e lafim yok, gercekten iyi bir model ama 82 ekran icinde o paraya yazik, ayrica benim buradan arastirarak ogrendigim 82 ekran icin 1366x... degeri ile bu degerlerden fazla cozunurlukte izledigin bir goruntunun farki anlasilmiyor gibi birsey.

yani insanlar tabiki en iyisi olsun istiyor, hak veririmde her zaman en iyisi... ama para bu devirde kolay kazanilmiyor, sonucta giden senin ve ulkenin parasi, mantikli hareket etmek lazim..

• yukarda yazan fiyatlar çok abartı olmuş ben 32V4000 İ 1370 lira ya aldım ama 1350 ye başka bi yerde de vardı ayrıca 32L4000 in fiyatı da 1135 di en son haberiniz ola
    izmir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

yukarda yazan fiyatlar çok abartı olmuş ben 32V4000 İ 1370 lira ya aldım ama 1350 ye başka bi yerde de vardı ayrıca 32L4000 in fiyatı da 1135 di en son haberiniz ola
    izmir...

verdiginiz fiyatlar dogrudur..
  • bluemountain onlar dolar uçmadan önceki fiyatlar olmasın?
  • 1 hafta olmadı daha alalı olabilir dolar 1.80 olmuş arkadaşlar yok artıkkkkkkk....... bundan 7 ay önce çok iyi hatırlıyorum dolar 1.14 filan dı hatta biraz dolar almıştık
  • bende 32" lcd tv almak istiyorum.
    fiyat olarak maksimum 1200 verebilirim.
    bu durumda ne önerirsiniz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.