40A KADAR KOPEK.40-45 BELLUADA MACHİRİOUS(BUNUN NASIL YAZILDINI OGRENİRSEM OYUNU BIRAKICAM)45-55 DERU.SONRA APOS TROLL İİ KASAR SENİ.
nıhahahahaha öldüm ben biliorm sanırm onun adını michoridius bende brakablirm beraber brakak oyunu bu arada x 3 de 55 lwl deilsen worm kesemessin x 3 de wormler 1 k vuruyo
köpek,keilan kes
Wolf türevleri ve kelian en iyisi. Verdikleri damage yüksek olmaz. Bu sayede dimyata pirince giderken elindeki %5 ten olmazsın.
ne bulursan kes kankıa ama it ve keilan iyi ex verir
apeden müthiş exp geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: delimanyak3333
evet koxp kurarsan ama
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus
quote:
Orjinalden alıntı: delimanyak3333
evet koxp kurarsan ama
kanka it veya keilan kes keilan kesersen hem takı felen gelir hemde kasılırsın iyi deil mi yahuuu
quote:
Orjinalden alıntı: anqruiel
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
40A KADAR KOPEK.40-45 BELLUADA MACHİRİOUS(BUNUN NASIL YAZILDINI OGRENİRSEM OYUNU BIRAKICAM)45-55 DERU.SONRA APOS TROLL İİ KASAR SENİ.
nıhahahahaha öldüm ben biliorm sanırm onun adını michoridius bende brakablirm beraber brakak oyunu bu arada x 3 de 55 lwl deilsen worm kesemessin x 3 de wormler 1 k vuruyo
bence bilmiyorsun onun adı machirodus smilodon,wild smilodon,keilan, alırlarsa zombie seni 45 e kadar idare eder biraz sabırlıysan 50 e kadar da kasarsın zombie lerde
keilan,zombie
arkadş elimde horn crosbow var artısıs 33 lv oldum bu arada
worm
abi dalga mı geçion
git death knight partysine gir arada bi vuruyomuş gibi yap i kasılırsın
Keilan ve zombie kes hem parada kasmış olursun
abi worm en iyisi
BENDE X GENONDA OYNUYORUM BENCE SEN GITT ADAM AKILLI ARKADAS EDIN SENI KASSINLAR KENDINI KASAMAZSIN
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazeest
Keilan ve zombie kes hem parada kasmış olursun
kardeş ben 40a kadar yalan sölemiom stinger scorpion filan kestim hem raat ölürler hem ii ex werirler hem para ii hem item