Şimdi Ara

32 mb limitsiz yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: mr_nein

Arkadaşlar sizin için bu konuyu enine boyuna araştıracağım, bugün siteden araştırdımhttp://www.ttnet.com.tr/web/532-2711-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_fibernet/kisaca?WT.mc_id=google_ttnetfibernet_search_fibernetkws&WT.srch=1&gclid=CLCAodW4-7ACFQrN3wodIX0k9g sayfasından, "Altyapısı ve Koşulları Uygun Olan TTNET Müşterilerimizin FİBERNET Paketlerine Taşınması"
    linkine tıklayın, burada bütün hızlarda Adil Kullanım Kotası (akk) var. Bir diğer sitesinde isehttp://web01.ttnet.com.tr/web/234-1197 32 mbit limitsiz tarife için kotasız demiş ve fiyatı diğerine göre çok pahalı, gerçekten kotasız mı? kotalıysa diğerine göre neden pahalı? bunların birisi Fiber net diye geçiyor Diğeri ise Hiper net olarak geçiyor, bence 32 mbit hiper net "limitsiz" 149 tl olan da akk yok, yarın 4440375 ten kesin bilgileri öğrenip sizinle paylaşacağım, iyi akşamlar.

Bu arada "Hiper net" "Fiber net"in olduğu her yerde ve santrale 50 ila 150mt arasında olan yerleşim yerlerinde çalışır. talep edilmesi doğrultusunda eve gelip ölçüm yapıldıktan sonra Hiper net verilir. fiber net te kullanılan modemden(ADSL2+modem) tamemen farklı bir modemi vardır ve eski adı ile VDSL olarak geçer.

Türktelekom haricinde başka bir firmadan internet almak, gerektiğinde sorunlarınıza yanıt alamıyacağınız bir ofisi bile olamayan yerden internet almaktır, daha ucuz verdiğinide sanmıyorum hep kelime oyunları var limitsiz diyorlar akk çıkıyor, kotasız diyorlar hız düşüyor birsürü kelime oyunları var, elbette telekomda da var ama en azından bağırıp çağıracağın hesap soracağın seni muhattap alan birileri karşında var. :D

149 tl lik tarife abone alımına kapalı, eski paket onlar kalktı yani.

quote:

Kaç ay? ilk üç ay mı? :) ondada vardır bi oyun 16mbit' e kadardır belkide.
    http://web01.ttnet.com.tr/web/234-1197 bu sitede ben adil kullanım kotası göremedim, en alttaki hipernet 16 ve 32 tarifeleri için.

Dediiğiniz tarifelerde akk yok doğru ama abone alımına kapalı :)

Evet haklı çıktın :) 4440375 aradım limitsiz tarifesi yokmuş sitede limitsiz yazıyor ama öyle bir tarife olmadığını limitsiz (AKK olmayan) sadece 8mibit te olduğunu ve onunda 115 tl olduğunu söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_nein -- 3 Temmuz 2012; 10:30:29 >

• Internet kafeler kullaniyor.
    Ama yeni abone alimi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride 16 var... 115 tl ye 8 mb alacağınıza 124 de 16 mb alın...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Arkadaşlar sizin için bu konuyu enine boyuna araştıracağım, bugün siteden araştırdımhttp://www.ttnet.com.tr/web/532-2711-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_fibernet/kisaca?WT.mc_id=google_ttnetfibernet_search_fibernetkws&WT.srch=1&gclid=CLCAodW4-7ACFQrN3wodIX0k9g sayfasından, "Altyapısı ve Koşulları Uygun Olan TTNET Müşterilerimizin FİBERNET Paketlerine Taşınması"
    linkine tıklayın, burada bütün hızlarda Adil Kullanım Kotası (akk) var. Bir diğer sitesinde isehttp://web01.ttnet.com.tr/web/234-1197 32 mbit limitsiz tarife için kotasız demiş ve fiyatı diğerine göre çok pahalı, gerçekten kotasız mı? kotalıysa diğerine göre neden pahalı? bunların birisi Fiber net diye geçiyor Diğeri ise Hiper net olarak geçiyor, bence 32 mbit hiper net "limitsiz" 149 tl olan da akk yok, yarın 4440375 ten kesin bilgileri öğrenip sizinle paylaşacağım, iyi akşamlar.

Bu arada "Hiper net" "Fiber net"in olduğu her yerde ve santrale 50 ila 150mt arasında olan yerleşim yerlerinde çalışır. talep edilmesi doğrultusunda eve gelip ölçüm yapıldıktan sonra Hiper net verilir. fiber net te kullanılan modemden(ADSL2+modem) tamemen farklı bir modemi vardır ve eski adı ile VDSL olarak geçer.

Türktelekom haricinde başka bir firmadan internet almak, gerektiğinde sorunlarınıza yanıt alamıyacağınız bir ofisi bile olamayan yerden internet almaktır, daha ucuz verdiğinide sanmıyorum hep kelime oyunları var limitsiz diyorlar akk çıkıyor, kotasız diyorlar hız düşüyor birsürü kelime oyunları var, elbette telekomda da var ama en azından bağırıp çağıracağın hesap soracağın seni muhattap alan birileri karşında var. :D

149 tl lik tarife abone alımına kapalı, eski paket onlar kalktı yani.

quote:

Kaç ay? ilk üç ay mı? :) ondada vardır bi oyun 16mbit' e kadardır belkide.
    http://web01.ttnet.com.tr/web/234-1197 bu sitede ben adil kullanım kotası göremedim, en alttaki hipernet 16 ve 32 tarifeleri için.

Dediiğiniz tarifelerde akk yok doğru ama abone alımına kapalı :)

Evet haklı çıktın :) 4440375 aradım limitsiz tarifesi yokmuş sitede limitsiz yazıyor ama öyle bir tarife olmadığını limitsiz (AKK olmayan) sadece 8mibit te olduğunu ve onunda 115 tl olduğunu söylediler.

Aslında aramaya gerek yoktu , orda yazıyordu zaten abone alımına ve geçişlere kapalı paketler diye :)

• Aslında 32 mbps ve 100 mbps hızlarında Limitsiz AKN AKK siz paketleri Türktelekom toptan satıyor ancak ttnet ve diger satıcıları bu paketleri hala son kullanıcılara satmıyorlar sebebini açıkcası merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 3 Temmuz 2012; 12:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Kıtmir'

quote:

Orijinalden alıntı: _Rico_

TTnet'teki şuan ki tarifem 8mbps limitsiz.32 mb'ye geçmek istiyorum fakat 32mb limitsiz tarifesi göremedim sitesinde?32'ye kadar var.Onunda kota limiti oluyor sonra 1'e düşüyor.
    ttnet'in böyle bir tarifesi yok mu acaba yoksa sitesinde mi yazmıyor?

Ztn limitsiz degilse niye 32mps alirsinkib

mutlaka limitsizdir

limitsiz değil.benim sorum 32'nin limitsiz tarifesi olup olmadığı.
  • Ben 32 mbit kullaniyordum ve adsl 'de oldugu gibi veri kaybi olmadigi ve hizi tam 32 mbit aldigim icin kota 3-5 gunde doluyordu.sinirsiz (akk 'siz) secenek olmadigi icin, sirf 100 gb kota var diye 50 mbit paketine gecis yaptim.su an memnunum, aylik 95 gb falan yapiyorum, yetiyor bana.

Ancak soyle de trajikomik bir durum var, 50 mbit internetim var, super hizli sorf yapiyorum ama kotam dolmasin diye surekli dikkat etmek zorundayim.cunku adsl 'den cok daha hizli veri transferi yaptigi icin, 2 kat daha hizli doluyor kota :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Ben 32 mbit kullaniyordum ve adsl 'de oldugu gibi veri kaybi olmadigi ve hizi tam 32 mbit aldigim icin kota 3-5 gunde doluyordu.sinirsiz (akk 'siz) secenek olmadigi icin, sirf 100 gb kota var diye 50 mbit paketine gecis yaptim.su an memnunum, aylik 95 gb falan yapiyorum, yetiyor bana.

Ancak soyle de trajikomik bir durum var, 50 mbit internetim var, super hizli sorf yapiyorum ama kotam dolmasin diye surekli dikkat etmek zorundayim.cunku adsl 'den cok daha hizli veri transferi yaptigi icin, 2 kat daha hizli doluyor kota :)

altında ferrari var ama gaza basmıyosun benzin bitmesin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Ben 32 mbit kullaniyordum ve adsl 'de oldugu gibi veri kaybi olmadigi ve hizi tam 32 mbit aldigim icin kota 3-5 gunde doluyordu.sinirsiz (akk 'siz) secenek olmadigi icin, sirf 100 gb kota var diye 50 mbit paketine gecis yaptim.su an memnunum, aylik 95 gb falan yapiyorum, yetiyor bana.

altında ferrari var ama gaza basmıyosun benzin bitmesin diye

Aynen, harika bir benzetme yapmissin :)

• arkdaslar duyduk duymadık demeyın fixnet mükemmelmiş.araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc53

arkdaslar duyduk duymadık demeyın fixnet mükemmelmiş.araştırın.

Reklam kokan hareketler bunlar yeni yeni firmalar giriyor pazara ama malı üreten tek olduğu için acayip şekilde pahalı yuh yani btk durdur artık şu rezilliği yeter ya

32 mbps vdsl 159 lira bu alınabilir sanki.

• ortak bulursan alınır.normalde ortaksız aylık 60 yada 80 lira olması hakkıdır.bence.16 mbit de 40 lira isterim.Btk ya mesaj gonderdım.oda ttnet e gonderdı ttnet şikayetimi sözleşmeyi ben imzalamdaıgım için şikeyetiniz geçersizdir dedi.Btk nın bişe yaptıgı yok yanı oda işletmeciye gonderıyor mesajını.Cumhurbaşkanlıgına gonderdım.oda şunu gonderdı::''
    Cumhurbaşkanlığına elektronik posta yoluyla ilettiğiniz dilekçeniz alınmıştır.

Yaşadığınız sorunun çözümü için; satın aldığınız ve şikâyet konusu olan mal ya da hizmetin değerine göre ikamet ettiğiniz yerdeki Kaymakamlık ya da Valilik bünyesindeki İl/İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyetine, ya da Tüketici Mahkemelerine başvurmanız gerekmektedir. Ürün ya da hizmeti satın aldığınız firma tarafından Hakem Heyetinin verdiği karara uyulmaması durumunda İcra Müdürlüğüne müracaat edebilirsiniz.

Bu sebeple talebinizle ilgili olarak Cumhurbaşkanlığınca yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.''''

• Goonet 32 mbit 159 lira :(

• quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Goonet 32 mbit 159 lira :(

Goonet'te 32 mbps vdsl 179 lira olarak gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Goonet 32 mbit 159 lira :(

Goonet'te 32 mbps vdsl 179 lira olarak gözüküyor.

http://www.goonet.com.tr/Kampanyalar/8/Internet-Cafeciler-Ozel-100-MB-Full-Limitsiz-Internet.aspx

kısa süreliğine kampanya mevcut

• Kanpanyalara bakmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Kanpanyalara bakmamıştım.

İnsanlık halidir :)

32Mbit düşünen arkadaşlar varsa Özel mesajla sabit hat numaralarını yazarlarsa 32 mbit desteği olup olmadıgını sorgulatabilirim.
  • bizim gibi interneti etkin kullananlar için fixnet goonet gibi firmalar lazım.ttnet facede takılanlar için normal.Yalnız fiyatların daha uygun olması için mesaj attım ben.Turk telekomun topran tarifeleri burada:http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf
    32 mbit limitsiz 90 lira tam hakkı,bi komşu bulsan 45 lira.16 mbit 70 lira .Bunlar toptan fiyat.aslında olması gereken de neredeyse bu fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc53

bizim gibi interneti etkin kullananlar için fixnet goonet gibi firmalar lazım.ttnet facede takılanlar için normal.Yalnız fiyatların daha uygun olması için mesaj attım ben.Turk telekomun topran tarifeleri burada:http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf
    32 mbit limitsiz 90 lira tam hakkı,bi komşu bulsan 45 lira.16 mbit 70 lira .Bunlar toptan fiyat.aslında olması gereken de neredeyse bu fiyatlar.

Ağzından bal damlıyor ama yazdığın fiyatlar bile ülkemizde asgari ücretin tel. beraber %10 na tekabül ediyor..
  • Abi Türkiyede Net = Kazık !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.