Şimdi Ara

32'' Monitör Tavsiyesi Bütçe-8000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba 32'' bir monitor aramaktayım. (31.5'' de olabilir). Mimari tasarım işlerimde ve oyun için kullanacağım. 32'' - 2K - 1ms - min 144hz olmalı diye düşünmekteyim. Panel VA veya IPS olabilir. Sanırım curvedlerde genelde VA oluyormuş . Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 8000 ancak ne kadar uygun F/P ürünü olursa o kadar da iyi olur tabi ki. Teşekkür ederim.

• lg 32gn600-b 31.5 kullanıyorum memnunum sadece monitöre yakından bakarsam panel ile ekran arasındaki gölgelenmeyi görebiliyorsun o kötü biraz

2k 1 ms 165 hz va panel ışık sızmasıda yok curve monitörlerde ışık sızması çok oluyor bilgin olsun.

ben 3 ay önce 3999tl aldım şuan 5k civarında sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jquair -- 12 Şubat 2022; 7:5:52 >
  • sinerji.gen.tr
    ViewSonic 32" VX3258-2KPC-MHD 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved 2K Gaming Monitör
    https://sinerji.gen.tr/viewsonic-32-vx3258-2kpc-mhd-1ms-144hz-hdmidisplayport-freesync-curved-2k-gaming-monitor-p-33538
  • 32" Olarak asusun 1ms 144Hz VG32VQ modeline bakabilirsiniz. Renkleri ve paneli oldukça iyidir.

• Profesyonel işler içinde oyun içinde kullanabileceğiniz bu monitörü kesinlikle öneririm. 2K, 165hz, HDR 600, 10bit ve fabrikasyon sertifikalı Delta E < 2 Renk Hassasiyet.

MSI Creator PS321QR Monitör En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey

• 32 inç fazlasıyla büyük ve kullanımda çok yoruyor insanı, 27 inç tavsiye ederim, çok daha ideal boyut her iş için fazlasıyla büyük bir ekran. 24 inç küçücük oyun ve iş için oluyor da 27 inç 2k, gayet yeterli. Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum, vatan topkapı şubesinde elden aldım. Tavsiye ederim. DisplayHdr400 özelliği var profesyonel çizimler için kalitesi yeter mi bilmem ama renk tonları çok iyi ve özellikle gece çalışıyorsanız ekran parlaklığını görüntüye göre otomatik olarak ayarlıyor. Gece bembeyaz ekranda dahi kesinlikle göz yormuyor. Yazılım mühendisi olduğum için bu benim için hayati öneme sahip, o kadar monitör kullandım, bundan öncede Huawei 34 inç curved monitör kullanıyordum, Asus'un bu modeline geçince oh be dünya varmış oldum. Oyun, dizi-film, internet, iş ve 8-10 saat uzun kullanımlarda aşırı rahat ettiriyor, kesinlikle tavsiye ederim.

Edit: 1 sene ek Vatan garantisi ile total 4 sene garantili cihazım şu an. Sigorta ileride eğer ki panel arızalanırsa ya da ölü piksel vs olursa ücretsiz panel değişimi yapıyor bilginiz olsun. Normal Asus garantisi bunu kapsamıyormuş, sırf bu muhabbet için normalde asla yapmayacağım bir iş olan ek garantiyi satın aldım 300 lira falan bir şeydi. 4 sene güvenceye almış oldum cihazı. Aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 14 Nisan 2022; 6:27:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.