Şimdi Ara

32 YAŞINDA SINAV HEYECANI - SIRALAMA YARDIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler herkese...umarım nereyi istiyorsanız orası olur hepiniz için...😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Teşekkürler...😊onca seneden sonra tekrar hazırlandım hocam...6 yıllık öğretmenim liseden mezun olalı 10 yıl olmuş...vay be...😁bir devlet okulunda çalışıyorum işte öğretmen olarak...

Bilgisayar öğretmeniyim ben...en çok edb da zorlandım normalde sayısalcı olduğum için...ama geçti bir şekilde işte...😊

terbrik ederim.
    heralde öğretmenlik okuyanlar okumaktan vazgeçmiyor, ben de öğretmenim ama özel sektörde çalışıyorum.
    seneye biraz hazırlanırım artık 180bin civarı fazlasıyla yeter bana.
    herkesin gönlüne göre olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agackakamayan

Hocam atmışsınız iyi ki. 14 sene geçmiş müfredat mı kalır :) Gönlünüze göre olur umarım her şey.

bizim zamanın soruları neredeyse ygs ayarında şu an.
    lys mat soruları zaten nasa seviyesinde geldi bana bilmiyorum belki benim eksikliğim.
  • rrphzz R kullanıcısına yanıt
    Hocam geecekten zor bir zaman sonra insan daha da zorlaniyor anlamakta ama siz yine de azmetmissiniz. Elinizden geleni yapmissiniz. Eger bu sene yerlesecekseniz zaten olan olmus. Ama seneye tekrar hazirlanmayi dusunurseniz mat ve diger dersler hakkinda buradan nasil calisalacagi hakkinda bircok yorum bulabilirsiniz. Biz de yardimci oluruz elimizden geldigince.

Sizin zamaninizla suan cok farkli ama bunca azimli insanin yapamayacagi sey yok olarak goruyorum. :) Ne dusunuyorsunuz, bu sene tercih yapacak misiniz? Bir de hangi bolum istiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agackakamayan

Hocam geecekten zor bir zaman sonra insan daha da zorlaniyor anlamakta ama siz yine de azmetmissiniz. Elinizden geleni yapmissiniz. Eger bu sene yerlesecekseniz zaten olan olmus. Ama seneye tekrar hazirlanmayi dusunurseniz mat ve diger dersler hakkinda buradan nasil calisalacagi hakkinda bircok yorum bulabilirsiniz. Biz de yardimci oluruz elimizden geldigince.

Sizin zamaninizla suan cok farkli ama bunca azimli insanin yapamayacagi sey yok olarak goruyorum. :) Ne dusunuyorsunuz, bu sene tercih yapacak misiniz? Bir de hangi bolum istiyorsunuz?

hedefim ilk 200bine girebilirsem özelden mimarlık yazacaktım. yaşadığım yere yakın birkaç özel üni var ve geçen sene boş kalan kontenjanları vardı, 200bin barajını aşabilirsem girerim diye düşünüyorum ama barajı geçemeyeceğim gibi.

esasında çalıştım desem yalan olur, lys1 den sonra organik kimya'dan çok soru geliyor diye birkaç gün bakmıştım sadece bu.
    sanırım benim gibi sıralama hedefi düşük insanlar için önemli olan ygs, orayı toparlayamazsam lys'de hiç şansım yok.

Hocam inşallah olur...özel sektörde rahat edersiniz...bir arkadasım inşaat müh okudu...öğretmenlik yapmıyor şu anda...5000-6000 tl alıyor,ki tecrübesi yok pek yani...

Gönlünüze göre olsun...👍🏻

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    32 YAŞINDA SINAV HEYECANI - SIRALAMA YARDIMI

210 k'da kaldık hayırlsı
    Hadi ya ilk 200 bin diyordunuz Sınırda kalmış resmen...😔

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.