itü mat müh git.32 yaşında yeni mezun olmuş tecrübesiz adamı kimse almaz bakma bunlara. |
32 YAŞINDA YENİ MEZUN UÇAK MÜHENDİSİ İŞ BULABİLİR Mİ (2. sayfa)
-
-
yoo 72 yaşına kadar doktorluk yapabilir. Ömür dediğin şey zaten uzadı artık insanlar genelde 85 yaşıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ yaz.
Kurabiyesi güzel. Bilardo var. Yurdun yanı
Hocam sizin yaşınızdaki birisi boğaziçi bilgisayar bile bitirse iş bulamaz. Üniversite adı sadece staj yüksek lisans ilk iş gibi konularda fayda sağlıyor. Sonrası sizin yaptığınız projeleriniz vs bakılıyor. İşveren genç insan alır maalesef. Benim tavsiyem tıp yazmanız. Tıpta herkesi genç sanmayın 5 sene eczacılık okumuş gelmiş olan da 25 yaşında 1. Sınıfa başlayanlar da çok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam size tavsiyem şirketlere bankalara bir uğrayın çalışanlara insan işlerine eğer tanıdığınız ulaşabileceğiniz bir müdür vs varsa sorun. Aldığınız cevapların hepsi 22 yaşındaki adam olacaktır. Bence tercih zamanı başlamadan önce bir sorun. Sonra pişman olmayın.
hocam sıralamam iyi de ne yazık ki yaşım kötü
-
hocam bu arada ben de sizinle aynı fikirdeyim ne yazık ki yaş geçti ama işte bir umut fikir almak istedim
-
bankaların genel merkezinde çalışan arkadaşlarım var bir kaç ik ile görüştüm
-
havacılık sektörunde v.s de mi iş bulamam hocam
-
Ne dediler hocam?
Benim de yasim geciyor umarim bu kadar buyuk sorun olmaz.
ileri yaşlarda meslek için okunuyorsa tıp mantıklı. 32 yaşında sıfır tecrübe birini çoğu yer almak istemez.
ps: 28 yaşında bir beyaz yakalıyım
-
hocam 27-28 yasında mezun olan var siz çok iyi bir yerden mezun olacaksınız, benim çok bilgim yok ama 4-5 sene için sizi niyw işe almasınlarki? Taşradaki insanlar direkt iş buluyor mesela fakat siz donanımlı mezun olacaksınız. Burada çok iyi mühendisliklerde okuyanlar var onlarada bir sorun isterseniz.
Tıp mantıklı hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki 23 yaşında sorun olur mu :/
kimisi yaşın önemli olduğunu kimisi için yaşın hiçbir şey ifade etmediğini söyledi
-
aynen hocam tıptan veya pilotajdan devam edeceğim
-
hocam o arkadaşlar da sorun olabilir diyorlar
-
tecrübeliymiş gibi kandırabilirsin 8 10 yıldır çalışıyo gibi
Hocam benim de size benzer bir durumum var.
Yaş 28.
Kuvvetle muhtemelen 25 k civari bir siralama gelecek.
Ben bu yola tip fakültesi hedefleyerek çıkmıştım ama hem süreç içersinde vazgectim gözüm yemedi hem de geldigim noktada siralamam tip fakultesine yetmiyor.
Sizin siralamaniz benden cok daha iyiymiş ama iyi dusunun hocam, zaten yaşınız var, belli seyleri analiz edecek tecrubeye sahipsiniz, eger "sadece"
Garanti iş olsun diye tip fakultesi yazarsaniz bu sürecin kâbusa dönme ihtimali bence yüksek olur.
Eger tip gidicekseniz hangi nedenlerle gidiceginize cok iyi karar verin derim.
Müh. Konusuna gelirsek hocam yaşın ben de illaki bir dezavantaj olacagini düşünüyorum ama 28-29 larinda baslayip 32-33 lerde bitirip de işe giren bir sürü örnek biliyorum ki sizin top tier okullar tutuyor ve ortalamanizi da yüksek tutabilirseniz savunma sanayi ihtimaliniz olabilir diye düşünüyorum.
Bu baglamda bence ne yapmak istediğinize iyi karar verin.
Ben universite terkim.lise mezunuyum yani, ne yapacagimi ben de bilmiyorum, gazi universitesi teknoloji fakultesi ee veyahut bilgisayar falan düşünüyorum ya da hacettepe matematik veyahut iktisat bolumleri arasinda gidip geliyorum ama her durumda yaş faktörü ve cesitli seyler beni düşündürüyor ne yapacagimi bilmiyorum.
Hocam bir de pilotaj demişsiniz de pilotaj icin yaş kisitlamalarina baktiniz mi orada da işe alimlarda yaş kisitlamalari oluyor diye biliyorum bir arastirin isterseniz firmalarin pilot alim şartlarini.tam siniri bilmiyorum ama sınır genelde var diye hatırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 23 Haziran 2023; 13:46:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X