Şimdi Ara

320 ied-316 i-320 d hangisini neden alalım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb...uzun zamandır 320d almak için uğraşıyordum ama son zamanlarda 320 ied nin benim için daha uygun olacağına karar verdim şöyle ki günde 50 km yol yapıyorum ve yol sahil yolu vergiler+bakım+kullanım gözönüne alındığında ve bu aracı en fazla 5 yıl kullandığım gözönüne alınırsa 320 ied daha karlı gibi geliyor bu konuda fikri olan arkadaşların düşünceleri benim için çok önemli çünkü dizel fiyat full almak istesem ikinci el 135-140 bin gözden çıkarmam lazım 320 ied ise daha az kullanılmış 2013 sunroff ve daha birçok özellikle 125-130 bin gibi piyasası...kıymetli fikirleriniz için şimdiden tşkler yakıt konusunda ayrıca bilgi vermeniz beni memnun edecektir tekrar tşkler

• 5 yilsa 50 km ye gider. Benim gibi min 10 -15 yil dusunursen dizel :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım tarzı fark eder, güzergah fark eder.

Aracı sakin kullanıyorsunuzdur, şehirler arası ya da otoyollarda ayağınıza hakimsinizdir, gider benzinli alırsınız. Dizel vergisini boşuna ödemezsiniz. Ama iklimin uzun süre sıcak olduğu noktadasınızdır, yılın 8 ayı klima kullanırsınız, otoyolu bulduğunuzda 200+ yol el verdiği kadar basıyorsunuzdur o zaman dizel tercih edersiniz.

Kısaca sürüşünüzle de büyük ölçüde ilgili bir konu bu. Yıllık yapılan km de etken. Performans beklentisi bir etken. Ben çok zorladım kendimi dizeli benzinli ile değiştirmek için. Benzinlide güzel araçlar var çok ama cesaret edemedim bir türlü mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de şu an dizel araç var ve yakıt konusunda fazlasıyla iyi ama kötü araba corsa eski model artık değişmem lazım benzinliye biraz korkutuyor malesef ama dediğiniz gibi şartlar benzinli için uygun gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.