Şimdi Ara

320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IBANEZ GAX30 BKN'dir modeli. Galiba başlangıç ve orta seviye gitarı.

Evet arkadaşlar satma nedenim yoktur sadece biraz sıkıldım galiba. Gitarın rengi süper, tam bir kız tavlama makinesi bu. Yok kızı ne yapacağım ben derseniz, yine de rengi çok güzel böyle manyak güzel.

320 TL'ye satıyorum, mydükkan'daki peşin fiyatı 551,78 TL, havaleli fiyatı ise 524,19 TL. Ama gitar gerçekten sıfır gibi, bir yerden alsanız, "sıfır bu" deseler anlamayabilirsiniz bile.

Aha da linki, özelliklerine bakabilirsiniz.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1648&gid=110#.U11boFV_vKg

2 tane humbucker manyetiği vardır; bu da demek olur ki böyle biraz sert sevenlere göre bu gitar. Ben Metallica çalmak için aldım, çaldım ve gayet memnunum. Oluyo yani.

Gidip de 500-600 TL'lik gitar alacağıma 2. el bunu almak daha mantıklı geldi, gitar piyasasında 2. el olması (temiz olması durumunda) önemli değildir ama amfi için bu söylenemez çünkü eskidiği pek anlaşılmıyor. Benden önceki kişi 1 yıl kullanmış, ben de yaklaşık olarak bu senenin başından beri kullanıyorum. Yani 1,5 yaşında bu bebek.

22 perdelidir ve idealdir, güzeldir.

Perdeleri ayıran çubukların yüksekliği çok iyi, tam ayarında, slide (kaydırma) çok kolay yapılıyor.

Şu anki telleri 4 aylık sayılır, alınca bir değiştirseniz de olur değiştirmeseniz de. Tel markası konusunda da yardımcı olurum.

Tamamen dürüst olup gitarın tüm (küçücük) sorunlarını böyle açık açık yazacağım, benim aldığım kişi bana söylemedi ama ben size söylüyorum:

1- Ton tuşu (ses açma-kapama tuşunun yanında olan, çevirmeli) çevirirken düştü, gevşekmiş. Zekamızı kullanarak içine kağıt yerleştirdik şimdi sapasağlam maşşallah. Gerçekten hiç bir sorun kalmadı, sadece güç denemesi yapıp koparmaya çalışmayacaksınız o kadar.

2- Gitarın akort etme zımbırtılarının olduğu yerin en köşesinde 1-2 mm büyüklüğünde bir eziklik var, göze çarpmaz ama yazayım dedim. Fotoğrafını da attım bakarsınız.

3- Gitarın arkasında siyah bir kapak var, üzerini sanki biraz çizmişler. Belki gereksiz ama bunu da yazayım dedim, fotosunu da attım. Ama galiba fotoğrafta çıkmadı bile.

4- Fotoğrafını attım, gitarın askı takma yerlerinden birisi arada sırada gevşer, zaten vidayla sıkıştırıldığı için tornavidayla 10 saniyenizi almaz.

5- Alttan 3. telin akort vidasında hafif bir aksaklık var, çeviriyosunuz çeviriyosunuz tel gevşemiyor, azıcık daha çeviriyorsunuz sonra bir anda gevşiyor, ama alışmak kolay bu duruma, gösteririm. Herhalde yalama yapmış, ama akortu kaçmıyor merak etmeyin, gitarın akortu zor bozuluyor.
    Gitarın yanında cillop gibi kılıfını ve de (galiba) 7 dolara aldığım askıyı da veriyorum. Piyasadaki en ucuz askılardan biri olduğu için aldım ve sorun çıkarmıyor, yeterli bir askı.
     320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa) 320 TL SATILIK IBANEZ Elektro Gitar (İstanbul-Bursa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascyuby -- 28 Nisan 2014; 11:56:44 >

• Hayırlı satışlar
    Amfi olarak ne kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boston ga 10 diye bir amfiyi arkadaştan kiraladım onu kullanıyorum en ucuz amfilerden biri herhalde, ama amfiyi satmıyorum yanlış anlaşılmasın.

tavsiye olarak, rocksmith 2014 adında bir oyun var, yeni amfi alacağıma onun kablosunu alırdım, içinde tüm amfi markalarının sesleri var galiba

• gitarın telleri değiştirildi, cillop gibi oldu ve son sorun yok oldu (4. telle ilgili olan)

• Hocam enstrümanlar 2. ele düştüğünde o kadar para etmiyor. Aldığın fiyatın %40'ına falan satabilirsin yani şuanki satış fiyatının.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.