Şimdi Ara

3200 Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 3200 lira arkadaşlar daha çok oyun oynamak ve internette gezinmek film izlemek için istiyorum ekran kalitesi ve tuşların kalitesi önemli benim için tavsiyelerinizi bekliyorum

• Aynı durumdayım arkadaşlar benimde bütçem 3400 lira civarı bir laptopa ihtiyacım var.

İşlemci Tipi Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (QS/OEM)
    Chipset Intel® HM77 Chipset
    Ekran Kartı Üreticisi NVIDIA®
    Ekran Kartı 1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11 veya 1.5 GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 670M 192-Bit DX11
    Ekran Boyutu 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
    Bellek Tipi DDR3
    Bellek Hızı 1600 Mhz
    Bellek
    8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    HDD
    750 GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB

SDD 120GB Kingston HyperX 6GB/sn
    RAID Desteği Var
    Optik Sürücü 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    İşletim Sistemi Windows 7 Professional 64-Bit (Türkçe) Veya
    Windows 7 Ultimate 64-Bit (Türkçe)

Ses Kartı THX TruStudio PRO™
    Surround Desteği THX TruStudio Pro Audio 7.1CH Audio output supported by headphone, microphone, S/PDIF & Line-In Jack

Bu veya buna benzer özelliklerde çeşitli markalardan öneri verebilirmisiniz?

• http://www.pcdepo.com/asus-g75vw-notebook-urun7667.html (oyuncu serisi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster ın çift fanlı ve ekran kartı gtx670-675-680m olan modelleri de alternatif olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

http://www.pcdepo.com/asus-g75vw-notebook-urun7667.html (oyuncu serisi)

Bu bilgisayarı bende gördüm fakat bu pcyi elden nasıl alabilirim acaba? İstanbuldan almak istiyorum herhangi bi firmanın bu pcyi getirtme ihtimali varmı? Maalesef benim sadece elden ve nakit olarak alma ihtimalim var
  • pcdepo ümraniyede gider alırsınız

• Pcdepodan kapı da ödemeli olarak da alabilirsiniz.

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/qosmio-x875-q7280-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35657.html#

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G55VW-S1042V-Core-i7-3610-230-Ghz-12-GB-128-GB-SSD-750-GB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu192536.html

Beyler sadece bu ürünleri benim için karşılaştırabilir misiniz? sizce hangisini almam daha uygun olur? Fiyatları aynı aşşağı yukarı. Birde asus ya da toshibada bu fiyatları geçmeyen bunlardan daha iyi olur dediğiniz bir ürün varmı?

• İstanbulbilişim garantiyi kendisi veriyor, ürünler firma garantili değil. Toshiba yı o fiyata başka web - mağazadan bulabilirsen, toshiba da iyi alternatif olur. Ekran kartı gtx670m. Çözünürlük 1600x900 hd led. (sadece çözünürlük ve ssd den kaybediyor.)

Asus G55 de 3D Led, fiyatı iyi ama 3D nin gözü çok yorduğu söyleniyor. En fazla 3- 5 saat arası kullanılabiliyormuş.

Pcdepodaki asus G75VW, ekran kartı dışında en iyi alternatif bence. Hem yeni seri hem de 256gb ssd var. Toshiba da ssd de yok. Asus da çift fan var, soğutma olarak daha iyi performans sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 12 Eylül 2012; 21:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.E

İstanbulbilişim garantiyi kendisi veriyor, ürünler firma garantili değil. Toshiba yı o fiyata başka web - mağazadan bulabilirsen, toshiba da iyi alternatif olur. Ekran kartı gtx670m. Çözünürlük 1600x900 hd led. (sadece çözünürlük ve ssd den kaybediyor.)

Asus G55 de 3D Led, fiyatı iyi ama 3D nin gözü çok yorduğu söyleniyor. En fazla 3- 5 saat arası kullanılabiliyormuş.

Pcdepodaki asus G75VW, ekran kartı dışında en iyi alternatif bence. Hem yeni seri hem de 256gb ssd var. Toshiba da ssd de yok. Asus da çift fan var, soğutma olarak daha iyi performans sağlar.

E.e, pc depodaki 3200 tllik olan serisiz G75VW den stokta yok ve gelirsede zaten o model 4500 tl civarında. Bana da asus daha iyi gibi geliyor bakalım hadi hayırlısı.

• 3D Led olan model, 4500 tl civarı.

Full hd olan model, 3300 civarı. (ekran kartı dışında en iyi alternatif bence.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.