Şimdi Ara

3200 tl monitör dahil intel bilgisayar önerirmisiniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrekaan0987

yav git başka yerde tartış ben burda öneri bekliyorum sen ne yazıyorsun öneri yazıcaksan cvp ver...

Konuyu senin açman benim yazacagim mesajlara karisma hakkini sana vermez.Adminler eger konu disi birsey gorurse cezai islem uygularlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş boş mesaj yazıcağınıza hiç yazmayın forumu ve konuyu kirletiyorsunuz ben öneri bekliyorum diyorum siz yok 4 5 ay önce bölemiydi felan gidin başka yerde tartışın 4 5 ay önceyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

Yapmıyacam yapmıyacam dedim ama dayanamıyorum arada giriyorum sistem tavsiyelerine bakayım diyorum her yerde sen almışsın bjk__murat'ın tavsiyelerini yazı tipi bile aynı birşey bildiğin yok daha dün üye olmuşsun millete saçma saçma şeyler diyorsun yok intel al yok gtx 770 daha iyi tıfıl daha dün üye oldun artislik yapma ha öneri yapacaksanda adam gibi çalmadan kendi emeğinle yap sistem tavsiyeleri ölmüş nerde 4-5 ay önceki bölüm ah ah

Forumun eski hali yok.
    Çoğu konuyu bebeler açıyor ve sanki 40 yıllık dostuz gibi hitap ediyorlar.

Öyle valla birde gelip laf atıyorlar uğraşmak istemiyorum boşa zaman kaybı...Nerde 4-5 ay önceki sistem tavsiyeleri şurdaki %70 kişi hepsi çocuk dün daha üye olmuşlar gelip sistem tavsiye ediyorlar köşeden duydukları şeylerle millette nerden bilsin inanıyor alıyor ama suç sistem alanlarda adam akıllı yapan zaten belli olur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.