Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
3200g MSI a320m pro Xpg 2x8gb 3200mhz ram ssd+harddisk kasa power
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
İşlemci 1000TL
Ram 400TL
1690TL ???
-
Anakart ve Ram için yorum yapaman ama ,
Amd ryzen apu cpu lar maalesef hem pahali hem de bulunmuyor. O ilan 2022/ temmuz . :))
Mesela ilan temmuz 2020 veya 2019 olsa pahalı bile derdim ama şuanda 1500TL + normal bu seriler. DH de 1800/2000 TL zaten piyasası 1.5 yıldır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam hadi 450 daha koyalım üstüne. 6 Eylül yeterli olur mu?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-3-3200g-1049217322/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 29 Eylül 2022; 13:7:14 > -
Yorum yok. DH ve piyasa belli.
Fiyat +100/150 TL belki fazla diyeyim ama amd ryzen apu piyasası biraz yüksek , ürün yok.
Herkese iyi satislar. Konuyu kirletmek istemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seninle ilgili bir durum yok üstadım zaten ben gözden kaçırsam biri gelip revize şart dese bakınırım yada biri almak isteyip öm atsa üstadım biraz fazla pazarlık payını bıraktınız dese bakar döner bu olur derim. Diğer arkadaşın amacı farklı ilan açmış 200tl fazlasına ürünün sıfır adına faturalısı var uyarmak maksadı ile link paylaştım oda gelip misilleme yapmış aklınca...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowdancer36 -- 29 Eylül 2022; 13:33:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Sen yazıyorsun da ben neden yazmıyım? Çok mu akıllısın sen?
-
İstediğim fiyar seni ilgilendirmez. İstersem sıfırın 500lira üzerine satarım. Kimseye zorla bir şey satılmıyor. Normal piyasa fiyatı yüksekken gelip kardeş bu ürün fiyatı çok düşük diyor musun? İndirime girdikçe senin gibi tipler damlıyor. Dediğim gibi artık tecrübelendik misliyle karşılık verebiliyorum, sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 29 Eylül 2022; 19:50:35 > -
İşte senin gibiler. Her ürün zaman zaman indirimi girer. Ne alaka ilanın altına geliyorsun link bırakıyorsun? Ben istesem yapamam mı bunu? Bunu forumda yapacak olsam 100lerce konu var yaparım. Bir şeyi başkasına yapıyorsan kendine de yapılınca normal karşılayacaksın.
-
Benim sattığım ürün sıfır, sen sıfır linki bırakmışsın.
Senin sattığın ürün 2. el olduğu için 2. el linklerini bıraktım. Çünkü ürünler 2. el.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X