Şimdi Ara

3200g MSI a320m pro Xpg 2x8gb 3200mhz ram ssd+harddisk kasa power

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 3200g MSI a320m pro Xpg 2x8gb 3200mhz ram ssd+harddisk kasa power
    Ryzen 3200g
    MSI A320M Pro
    Xpg 2x8gb 3200mhz ram(16gb 320mhz)
    Sandisk 120gb ssd
    320gb 2.5" harddisk
    Ramprage RGB kasa
    Ramprage 600w+80 power suplly
    Herhangi bir problem işlem vs yoktur xpg ram ler ve power sıfırdır adınıza fatura kesilebilir sistem güncellemesi sebebi ile boşa çıkmışlardır.
    İstediğim rakam 4250 tl dir
    3200g MSI a320m pro Xpg 2x8gb 3200mhz ram ssd+harddisk kasa power
    Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir, Edremit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    Anakart ve Ram için yorum yapaman ama ,

Amd ryzen apu cpu lar maalesef hem pahali hem de bulunmuyor. O ilan 2022/ temmuz . :))

Mesela ilan temmuz 2020 veya 2019 olsa pahalı bile derdim ama şuanda 1500TL + normal bu seriler. DH de 1800/2000 TL zaten piyasası 1.5 yıldır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Tamam hadi 450 daha koyalım üstüne. 6 Eylül yeterli olur mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-3-3200g-1049217322/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 29 Eylül 2022; 13:7:14 >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Yorum yok. DH ve piyasa belli.

Fiyat +100/150 TL belki fazla diyeyim ama amd ryzen apu piyasası biraz yüksek , ürün yok.

Herkese iyi satislar. Konuyu kirletmek istemem.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Seninle ilgili bir durum yok üstadım zaten ben gözden kaçırsam biri gelip revize şart dese bakınırım yada biri almak isteyip öm atsa üstadım biraz fazla pazarlık payını bıraktınız dese bakar döner bu olur derim. Diğer arkadaşın amacı farklı ilan açmış 200tl fazlasına ürünün sıfır adına faturalısı var uyarmak maksadı ile link paylaştım oda gelip misilleme yapmış aklınca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowdancer36 -- 29 Eylül 2022; 13:33:49 >
  • shadowdancer36 kullanıcısına yanıt

Sen yazıyorsun da ben neden yazmıyım? Çok mu akıllısın sen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

İstediğim fiyar seni ilgilendirmez. İstersem sıfırın 500lira üzerine satarım. Kimseye zorla bir şey satılmıyor. Normal piyasa fiyatı yüksekken gelip kardeş bu ürün fiyatı çok düşük diyor musun? İndirime girdikçe senin gibi tipler damlıyor. Dediğim gibi artık tecrübelendik misliyle karşılık verebiliyorum, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 29 Eylül 2022; 19:50:35 >

İşte senin gibiler. Her ürün zaman zaman indirimi girer. Ne alaka ilanın altına geliyorsun link bırakıyorsun? Ben istesem yapamam mı bunu? Bunu forumda yapacak olsam 100lerce konu var yaparım. Bir şeyi başkasına yapıyorsan kendine de yapılınca normal karşılayacaksın.

Benim sattığım ürün sıfır, sen sıfır linki bırakmışsın.

Senin sattığın ürün 2. el olduğu için 2. el linklerini bıraktım. Çünkü ürünler 2. el.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.