Şimdi Ara

320GB 7200RPM HITACHI HDD SIFIR PAKETİNDE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resim ürünün kendisine aittir. Görüleceği gibi paketinde mühürlüdür.
    Yıllarca kullanılmış veya bozulmuş bilgisayardan çıkma veya 5400rpm disklerle karşılaştırmayın.

7200rpm'nin ciddi performans farkı vardır.

Zamanında adetli olarak yurtdışından almıştım, elimde kalanları satışa çıkarıyorum.
    Ürünler orjinal Lenovo yedek parçasıdır. Yanındaki 4 vidasını çıkartınca tüm SATA laptoplara veya disk kutularına uyar.
    Thinkpadlere ise direk aparatı (kızağı) paketinden çıkmaktadır. Dilerseniz kullanmazsınız.
    Sıfır açılmamış pakette olanlar 100TL'dir.
    Açılmış ancak kullanılmamış veya bir kez yedeklemek için kullanılmış olanlar 80TL'dir.EDİT: KULLANILMIŞ OLANLAR SATILDI

Ürün faturasız ve garantisizdir ancak hatalı olması durumunda tarafımdan hemen değiştirilecektir.
    Güvenle alabilirsiniz.

320GB 7200RPM HITACHI HDD SIFIR PAKETİNDE!!!320GB 7200RPM HITACHI HDD SIFIR PAKETİNDE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 7 Aralık 2017; 16:52:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bunlar sıfır değil refurbished yalnız
  • sayims S kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadaşım. Refurbrished olan cihaz fabrika tarafından geri alınan, tamir edilen veya yenilenip tekrar ama bu sefer daha kısıtlı garanti şartlarıyla satılan ürünlerdir.
    Bu cihazlar üreticiye geri dönmemiştir.

bkz:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics)

Sıfır olarak yıllar önce satın aldığım ve bavulda getirdiğim cihazlardır. Olsa refurbrished yazardim.

• son iki senedir pıtırak gibi bu diskler çoğaldı. Sağda solda bu diskleri görüyorum. Sattığın diskin poşeti orjinal üretici antistatik poşeti değil, diskin üzerinde kocaman bir şekilde OCAK 2010 yılında üretildiği yazıyor. Artık hurdaya çıkmış diskler nasıl oluyorsa Çin'de poşetlenip tekrar satışa çıkıyor. Bu vakada adamlar caddy kısmını bile çıkarmaya üşenmişler öyle paketlemişler
    Bu tür disklere itibar etmeyiniz. İkinci el bile sayılmayacak disklerdir bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayims

son iki senedir pıtırak gibi bu diskler çoğaldı. Sağda solda bu diskleri görüyorum. Sattığın diskin poşeti orjinal üretici antistatik poşeti değil, diskin üzerinde kocaman bir şekilde OCAK 2010 yılında üretildiği yazıyor. Artık hurdaya çıkmış diskler nasıl oluyorsa Çin'de poşetlenip tekrar satışa çıkıyor. Bu vakada adamlar caddy kısmını bile çıkarmaya üşenmişler öyle paketlemişler
    Bu tür disklere itibar etmeyiniz. İkinci el bile sayılmayacak disklerdir bunlar.

Sayın sayims, forumdaki alıcılara yardımcı olma niyetiyle bu mesajları attığınıza inanıyorum ancak piyasada gördüğünüz şeylere dayanarak tanımadığınız bilmediğiniz bir satıcıyı suçlamanız doğru değil.

Bu diskler orjinal lenovo Thinkpad yedek parçasıdır. Yani hitachi marka hitachi kutusunda satılan bir ürün değildir.
    Lenovo part numarası 42T1570 üzerinde yazıyor. Araştırırsanız göreceksiniz ki bu ürün Thinkpad Caddy'si ve lastik papuçları ile birlikte gelir.
    Asıl Caddy'siz görürseniz şaibe olduğunu gösterir.

Lenovo Thinkpad yedek parçası olduğundan direkt Thinkpad'e (örneğin T61, T400 vs) takılabilir (Caddy'li olduğundan direkt oturur).

Ürün gerçekten de 2010 üretimidir. Zamanında yurtdışından topluca aldığımı açıklamada yazdım. Üretim tarihi üzerinde yazıyor zaten ürünün. Sıfır derken kullanılmamış olduğunu (ve refurbrished olmadığını), paketinin açılmamış ve mühürlü olduğunu belirtmek içindi.

Çoğunu zamanında satmıştım, uzun zamandır elimde kalanları ise şimdi değerlendirmek adına makul fiyatla satmaya karar verdim.

Ürünün antistatik poşeti, içindeki nem alıcı silikon paketi, caddy'si ve lastik papuçları da dahil olmak üzere orjinal paketidir. Dış kutusu olan karton paketini ise yer kapladığı için atmıştım (adetli olarak aldığım için bavulda taşıyabilmek için).
    Ürünler Amerika'dan alınmıştır, Çin'den hele Çin sitelerinden hiç değildir.

Site üyeliğim oldukça eskidir ve onlarca sorunsuz işlem yaptım. Kısacası güvenle alabilirsiniz. Dilerseniz paketinden açıp HDTUNE işe test edip gönderebilirim.

Bu arada Sahibinden açtığım ilanda 3 adetini bugün sattım. 4 adet paketinde açılmamış olanı kaldı.

Bu vesile ile ürünü uzun uzun açıklama şansım da oldu. Umarım yeterince açıklayıcı olur.

• 2 adet paketi açılmamış olanlardan kaldı. Kalanlar (toplam 5 adet) Sahibinden üzerinden satıldı.
    Satışa devam...

• Tamamı satıldı. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.