Şimdi Ara

320i ed - c250 Drag-Rolling (VİDEO) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotoğrafa gerek yok senin "stok" aracında k&n performans filtresi var mı? yok mu?
  • yoo var var
    ne fotosu var, ne yazmisim gorelim. belgeli konusmak iyidir
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hocam sizle mi bi başlıkta bunu konuşmuştuk ? Eski postlarıma bakıyorum bulamıyorum bi türlü, silinmiş sanırsam ama filtre olduğunu kendisinin belirttiği postu gördüm, filtre var ne kadar etkilidir bilemem tabi
  • ben de bekliyorum
    insallah gelecek foto da rezil olucam
  • 320i ed - c250 Drag-Rolling (VİDEO)

Oldu mu bilemiyorum ama şu şekil bir post vardı o zaman arkadaş paylaşmıştı, buydu sanırım
  • kendisi gelsin lutfen
    vekil kabul etmiyorum :)
  • Açıkçası bende c250 2011 model mevcut, babamda da 320i ed, aynı evde 2 araçta, ondan merak ettim,

bende orta iptal, sonda da mod var hafif, stock olunca 2 si nasıl oluyor ondan merak ettim, yoska 2 si de keyifli araçlar, 320i çok daha atik hissettiriyor ama 120 den oturunca da c250 daha iyi gibi hissettiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

Hocam sizle mi bi başlıkta bunu konuşmuştuk ? Eski postlarıma bakıyorum bulamıyorum bi türlü, silinmiş sanırsam ama filtre olduğunu kendisinin belirttiği postu gördüm, filtre var ne kadar etkilidir bilemem tabi
    Bu konuda yazmıştık ama hepsini şikayet edip sildirdi. Paylaştığınız fotoyu bu konuya 3 defa ekledim hepsini sildirdi. Adam kendi yazdığı mesajı şikayet edip sildiriyor. Şimdi kıvıracak birşey düşündü herhalde ekle filan demeye başladı.

K&n performans filtresini süs diye taktım 34 hp güçlü aracıda iman kuvveti ile geçtim derse şaşırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foto varsa koyalim

yoksa insanlari mesgul etmeyelim lutfen
  • Hangi foto silindi bana atabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139929277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 9 Eylül 2019; 22:44:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link acilmiyor
    ss koy :)
  • ne kadar uzaktan geliyorsa artik

bi turlu gelemedi meshur foto :)

konu kapandi sanirim. demek ki neymis? oyle bilmeden etmeden yazilim var, performans filtresi var diye atmayacakmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 10 Eylül 2019; 14:39:55 >
  • ne oldu ya bi ekran goruntusu koyamiyor musun buraya? korkma bu kadar

yazdigim mesaji sen koy ki onun uzerinden cevaplayayim

sabirsizlikla bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.