Şimdi Ara

320liralık HEPSİBURADA HEDİYE ÇEKİ 305lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nakite ihtiyacım var, bu sebeple kredi kartımdan 12taksitle işlem yapmak istiyorum.

Hepsiburadada havale indirimi %4tür. Eğer 320liralık bir siparişiniz varsa ben bu işlemi sizin adınıza yapacağım.

Siz %5kesilmiş halini benim hesabıma yatırmış olacaksınız. Ben de nakite kavuşup taksitle ödemiş olacağım.

Şöyle de diyebiliriz. 320liralık hediye çekini, 305liraya almış olacaksınız. Hediye çeki olarak da işlemi gerçekleştirebiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 27 Ocak 2011; 16:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

Arkadaşlar Nakite ihtiyacım var, bu sebeple kredi kartımdan 12taksitle işlem yapmak istiyorum.

Hepsiburadada havale indirimi %4tür. Eğer 320liralık bir siparişiniz varsa ben bu işlemi sizin adınıza yapacağım.

Siz %5kesilmiş halini benim hesabıma yatırmış olacaksınız. Ben de nakite kavuşup taksitle ödemiş olacağım.

Şöyle de diyebiliriz. 320liralık hediye çekini, 305liraya almış olacaksınız. Hediye çeki olarak da işlemi gerçekleştirebiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam 15 lira için sen olsan uğraşırmısın? Bir fiyat cazibesi yokki müşteri açısından.
  • düşünce güzel
    ama arkadaşın dediği gibi 15 tl nin bir cazibesi yok
    inşallah alan biri çıkar da sende amacına ulaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinty -- 27 Ocak 2011; 21:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

düşünce güzel
    ama arkadaşın dediği için 15 tl nin bir cazibesi yok
    inşallah alan biri çıkar da sende amacına ulaşırsın

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada 1750 TL Hediye Çeki
    3 gün önce açıldı
    Hepsiburada hediye çeki
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.