mrb tertipler adanaya gelecekler için otoban dan geldiğinizde çok kolay bulursunuz otoban balcalı çıkışından çıktığında sola dönecen solda 6. kolordunu başlar zaten yolun kenarındaki, kapısından değilde 1- 1500 km gittiğinizde kolordunun öbür ucuunda kırmızı ışık var ordan tekrar sola döndüğünüz kapısı bulursunuz. önünde büyük ağaçlar 544 600 50 77 tlf da tarif edebilirim tertipler
sağol tertip bulamazsam ararım
selam tertipler adanaya herkes ilk gun mu gitmeye calisacak? iskenderundan gidenler var mi? bu haritada izzettin calislar kislasi denen yer mi sinav yeri?
bi de beyler adana'da gecen kasim da sinava giren bi arkadasim vardi onlarin zamannda bi gun once ogleden sonradan itibaren numaralar dagitilmis ertesi gun de yani sinavin birinci gunu de o numaraya gore almislar. adanaya ozgu bi durum mu bu yoksa heryerde boyle mi
ewet bende bunu duydum sıra falan alman lazım dediler o yüzden antakyadan yarın sabah çıkıyorum...ayriyeten kısa dönem olarak işaretledim ben formda öyle istiyorum acaba ilk gün weya öteki gün girmek farkediyormu öyle bilmiş takılan bir arkadaş vardıda ilk gün girme sen 2. gün gir dedi bende alakası yok dedim kendimce ama kafam takıldı
walla dostum bence de alakasi yok yahuu bu dedigim arakadasim uzun donem yapiyo o da bana bu hurafeleri anlatmisti ama inan dedi her turlu kombinasyon var dedi yani sinavi yap yapma yada ilk gun gir son gun gir her turlu adamlari uzun donem yapmislar ben de yarin gitmeyi dusunuyorum benim kuzen var onda kalcam bi gidip yoklicam bakalim ogleden sonra numara dagitiyolar mi
quote:
Orjinalden alıntı: donmezozan
bi de beyler adana'da gecen kasim da sinava giren bi arkadasim vardi onlarin zamannda bi gun once ogleden sonradan itibaren numaralar dagitilmis ertesi gun de yani sinavin birinci gunu de o numaraya gore almislar. adanaya ozgu bi durum mu bu yoksa heryerde boyle mi
Evet, böyle bir söylentiyi ben de farklı yerlerden duydum. Ama yarın öğleden sonra şansımı deneyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: donmezozan
selam tertipler adanaya herkes ilk gun mu gitmeye calisacak? iskenderundan gidenler var mi? bu haritada izzettin calislar kislasi denen yer mi sinav yeri?
Evet, sınav yeri orası.
bi de soyle bi soylenti var bu da cok duyuluyomus uzun donemi secen bi heyet varmis bunlar islerini biran once bitirmek icin ilk gun gelenlerin cogunu uzun donem yaziyolarmis. bu heyet baska sehirden geliyomus o nedenle bian once geri donmek icin yapiyolarmis bunlari...
bende 1. gün Adana da gireceğim sınava k.maraş`tan geleceğim otogüs 6. kolordunun önünden geçiyor saat 7:30 gibi sınav yerinde olurum. inşallah aynı gün işlemler biter.
insalla akrep bakalim hayirlisiyla bitsin su is
6.kolordu komutanlığı'nı aradım az önce. test ve mülakat merkezi ile ilgili olan herkes toplantıdaymış. sıra numarası ise bugünden verilmiyormuş arkadaşlar. bilginiz olsun.
arkadaşlar ben şu an itbariyle sınava girmiş bulunuyorum. resmen resil ettiler bizi o sıcağın altında yandık piştik kavrulduk.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet511
arkadaşlar ben şu an itbariyle sınava girmiş bulunuyorum. resmen resil ettiler bizi o sıcağın altında yandık piştik kavrulduk.
kaçıncı grupta girdin kardeşim?
walla bizide rezil ettiler.15 . grupta girdim ben
16. gruptaydım bende
bende ilk gruptaydım.sizin işiniz kaçta bitti?
cuma günü 1256. numarayı aldım...cumartesi saat 11 de girip 3 te çıktık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme