TEL DURUP DURURKEN KİTLENDİ KAPATIP ACINCA =PHONE START UP FAİLED.CONTACT THE RETAİLER falan diyo ne oluyo ????? yardımmmm
Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz. Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.
Hard Format : Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz... Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...
format basladı ama insallah düzeliir.yardım icin sagol
insallah duzelir, muhtemelen duzelecektir de zaten.
bende de aynı şey var ama benim ekran beyazlaşmasıyla başladı herşey. ayrıca " * 3 yes açma tuşu" sanki 3230 için geçerli değil gibi.... defaalrca denedim olmuyo... farklı bi kombinasyon falan mı var ???
bende telefonu actıgımda nokıa yazısı gelıo ve hic gitmıo bir sure sonra gidio ve telefonu kapatmak istediğimde kapanmıyor lütfen bana yardım edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme