Şimdi Ara

3250 mi ? w810İ mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ..Knight..

3G (Third generation) kullandığımız GSM alt yapısından çok daha hızlı bir alt yapıyı temsil eder. Böylece hızlı bir şekilde internete bağlanabilir, akıcı video izleyebilir ve görüntülü konuşma yapabiliriz. Ancak GPRS tarifesinin dahi çok pahalı olduğu ülkemizde 3G'nin ne kadar pahalı olacağını düşünemiyorum. Hala 3G'nin ne zaman geleceği konusunda pürüzler yaşanabiliyor.

ayne katılıyorum gelse bile TR ye çok pahalı olur eger mobil olarak internete gireceksemde bundan daha ekeonomik çözümler var. daha akıcı video der ken cepten tv izlmek gibi mi yoksa kendi çektiğimiz videolar mı? en kısa zamanda almak istiyorum w810 iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuHiZaKa -- 5 Kasım 2006; 22:23:05 >

• quote:

ayne katılıyorum gelse bile TR ye çok pahalı olur eger mobil olarak internete gireceksemde bundan daha ekeonomik çözümler var. daha akıcı video der ken cepten tv izlmek gibi mi yoksa kendi çektiğimiz videolar mı? en kısa zamanda almak istiyorum w810 iyi.

Cep telefonundan televizyon izleyebiliyorsun.
  • quote:

Cep telefonundan televizyon izleyebiliyorsun.

onu anladım akıcı derken yani kendi çektiğimiz videolar mı yoksa net üzerinden izlenen videolar mı bunu sormuştum
  • Kendi çektiğimiz videolar akıcı görüntü sunmuyor. Akıcı görüntü derken internet üzerinden televizyon izlemekten söz ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Kasım 2006; 22:56:40 >
  • quote:

Kendi çektiğimiz videolar akıcı görüntü sunmuyor. Akıcı görüntü derken internet üzerinden televizyon izlemekten söz ediyorum.

ok. sağolasın anladım. benim için okadar da önemli deil. yani w810i doğru seçim olacak sana ve yardım eden herkese çok teşekkürler.
  • w810i önde duran bir model en iisi w810i alman olacaktır
  • quote:

ok. sağolasın anladım. benim için okadar da önemli deil. yani w810i doğru seçim olacak sana ve yardım eden herkese çok teşekkürler.

Rica ederim. Telefonun şimdiden hayırlı olsun.
  • w810i daha iyi seçim olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.