Şimdi Ara

330ci gitti dodge magnum geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birgün bizde böyle yazılar yazabilecekmiyiz acaba?

"bugün s65 v12 biturbo aracımdan sıkıldım ve sattım daha sportif bir araç arıyorum..." vs diye

Baksanıza sattığı 3.30ci aldığı dodge magnum. Ayrıca M5 den vazgeçmiş. Yok arkadaş kalbime inecek az daha yazarsam
  • Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir duygu olsa gerek, bu arabaları kullanamak...
  • iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar insallah hepiniz istediginiz araclara kavusursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

Merhaba arkadaşlar 330ci nin artık küçük gelmesiyle yeni arayışlara girmiştim ilk olarak 335 sedan düşünüyordum test sürüşünden sonra arabaya ısınamadım performans yeterli ama sanki e46 daha kaliteli hissi veriyordu araba cok basit geldi belkide donanımdan ve içinin siyah olmasıda buna etkendi. Lexus ıs350 tavsıye ettı arkadasım istediğim gibi denk gelmedi. Sonra hiç hesapta yokken daha önce birlikte iş yaptığımız galeri elimde bir m5 var sana veriyim dedi kanıma girdi bir hafta kadar takıldım m5 ile harika bir arabaydı ama cok abartılı bir yakıt tüketimi vardı araba 110 bindeydı ama 40 binde motor yanması sonucu garantiden komple motor değişmiş bu olay aracın dosyasında işli bu yüzden sagdan soldan gelen yorumlarla araçtan soğuttular. Sonra amerikanlara on yargili olmama rağmen bu araç denk geldi dodge magnum v6 3.5 Amerikan ön yargımı kıran bi araba oldu konfor yönünden bmw yi aratmıyor performansı cok güzel ama otomatik vites olması o tadı törpülüyor. Araç cok büyük elimden çok fazla araba geçti hiç birisinde bu kadar zorlanmadım basık bi tasarımı var kör noktası cok fazla park etmek baya bi sıkıntı. Yakıt tüketimine gelince beklentimden az çıktı ben 17 litre kadar yakar diye tahmin ediyordum fakat şehir içi kullanım ve otoyolda yüksek hızlarda kullanmama rağmen (170+) 14 litreyi bile görmedi . Araçla ilgili izlenimlerim bu kadar teşekkürler

Hocam hangi eyalettesiniz biktim bende camoro ss'e pay cost vermekten.. ? araba almayi planliyorum yardima ihtiyacim var

hocam vancouver bc deyim ben sizdemi canada da yasiyorsunuz

• Amerika veya Kanada'da bu araclara ulasmak zor degil.Bizdede azını acsan vergi.Hey gidi günler hey.Benimde 2004 330i vardi.Donus yaptık satmak zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Böyle şeyleri yazmayın. Bizim de canımız Püskevit istiyor.

• konuda yazılanlar bomba koptum hepsine
  • evde de bu aletlerden kullanıyor sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

l..lpg?

Adamların mutfak ocakları bile benzinle çalışıyor hemde w12.

• quote:

iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar insallah hepiniz istediginiz araclara kavusursunuz

İster dua et abi ister camiden çıkma kimse yanlis anlamasın ama Turkiye de o arabalara asla ve asla Binemeyiz

Heeee millet uçan arabalara geçer Aksaray Mars hattı kurulur belki buradan 2-3 kisi Camaro alır biner.

Uzun lafın kısası sen güle güle bin bizim icinde bin hayırlı olsun ins sen daha iyilerini alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Ağustos 2013; 18:42:45 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 330ci nin artık küçük gelmesiyle yeni arayışlara girmiştim ilk olarak 335 sedan düşünüyordum test sürüşünden sonra arabaya ısınamadım performans yeterli ama sanki e46 daha kaliteli hissi veriyordu araba cok basit geldi belkide donanımdan ve içinin siyah olmasıda buna etkendi. Lexus ıs350 tavsıye ettı arkadasım istediğim gibi denk gelmedi. Sonra hiç hesapta yokken daha önce birlikte iş yaptığımız galeri elimde bir m5 var sana veriyim dedi kanıma girdi bir hafta kadar takıldım m5 ile harika bir arabaydı ama cok abartılı bir yakıt tüketimi vardı araba 110 bindeydı ama 40 binde motor yanması sonucu garantiden komple motor değişmiş bu olay aracın dosyasında işli bu yüzden sagdan soldan gelen yorumlarla araçtan soğuttular. Sonra amerikanlara on yargili olmama rağmen bu araç denk geldi dodge magnum v6 3.5 Amerikan ön yargımı kıran bi araba oldu konfor yönünden bmw yi aratmıyor performansı cok güzel ama otomatik vites olması o tadı törpülüyor. Araç cok büyük elimden çok fazla araba geçti hiç birisinde bu kadar zorlanmadım basık bi tasarımı var kör noktası cok fazla park etmek baya bi sıkıntı. Yakıt tüketimine gelince beklentimden az çıktı ben 17 litre kadar yakar diye tahmin ediyordum fakat şehir içi kullanım ve otoyolda yüksek hızlarda kullanmama rağmen (170+) 14 litreyi bile görmedi . Araçla ilgili izlenimlerim bu kadar teşekkürler

TR de yaşıyorsan,

Benzinliğin olayım iç beni...

Devlet baba tırtıklar seni...

Böyle konular açma burada,

Üzme daha fazla kimseyi...

• Arkadaş,

Türkiye şartlarına göre oranlarsak 2.0 otomatik sw araç almış 2. el onu anlatıyor...

Dostum bir srt8 alda öyle anlat.
  • Amerika için Honda Accord incelemesi vardı ekonomi için 2.4 litre performans için 3.5 litre motor var diyordu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Okumayın arkadaşlar psikolojik Travmaya yol açabilir

Daha ilk araba modelinden sinirlerim bozuldu sonra okudum daha da bozuldu en son arkadaşın imzasına baktım neyse biraz uzaklaşayım balkona çıkayım ve oradan oto parktaki 1.3 dizelleri seyredeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Okumayın arkadaşlar psikolojik Travmaya yol açabilir

Daha ilk araba modelinden sinirlerim bozuldu sonra okudum daha da bozuldu en son arkadaşın imzasına baktım neyse biraz uzaklaşayım balkona çıkayım ve oradan oto parktaki 1.3 dizelleri seyredeyim

Adam haklı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.