Şimdi Ara

331. KS.DNM. TEZKERE TARİHİ BELLİ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
15.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer dönemlerdede böyle bir başlık açıldığı için bizim dönem içinde gerekli olduğunu düşünüyorum.

Başlıkta tezkere tarihine ilişkin çok fazla yorumlar yapılmış fakat henüz netice alınmamış. Ancak yoğunlukla üzerinde tartışılan konu tezkere tarihinin 30'u mu yoksa 31'i mi olduğu konusu.

Tezkere tarihini 31 Mayıs olarak hesaplarsak 31 Mayıs - 12 - 2 gün yol = 17 Mayıs
    Tezkere tarihini 30 Mayıs olarak hesaplarsak 30 Mayıs - 12 - 2 gün yol = 16 Mayıs

Tezkere tarihimiz, yol izin sürelerimize ilişkin konuları bu başlık altında tartışmamız daha sağlıklı ve daha ulaşabilir olabilecektir.

• kesin çıkış tarihiniz 2 gün yol hakkı olanlar için 17 Mayıs,1 gün yol hakkı olanlar için 18 mayıs.

aynı sorun 329 KD lerde de yaşandı.Ocak ayı 31 çektiği için 17-18ocakta çıktık biz.siz de öyle çıkacaksınız.çünkü mayıs 31 çekiyor.

askerde gün hesabı değil ay hesabı yapılır.6 ay askerlik yapacaksınız.siz 1 aralıktan itibaren asker sayılıyorsunuz.6 ay sonrası mayız yapar.mayıs 31 çeker.eğer hiç izin kullanmamışsanız

31-12 = 19 mayıs

2 gün yol izni olanlar için 19-2=17 mayıs

1 gün yol izni olanlar içi 19-1=18 mayıs.

kesin olarak çıkış tarihiniz bu.tecrübe ile sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

kesin çıkış tarihiniz 2 gün yol hakkı olanlar için 17 Mayıs,1 gün yol hakkı olanlar için 18 mayıs.

aynı sorun 329 KD lerde de yaşandı.Ocak ayı 31 çektiği için 17-18ocakta çıktık biz.siz de öyle çıkacaksınız.çünkü mayıs 31 çekiyor.

askerde gün hesabı değil ay hesabı yapılır.6 ay askerlik yapacaksınız.siz 1 aralıktan itibaren asker sayılıyorsunuz.6 ay sonrası mayız yapar.mayıs 31 çeker.eğer hiç izin kullanmamışsanız

31-12 = 19 mayıs

2 gün yol izni olanlar için 19-2=17 mayıs

1 gün yol izni olanlar içi 19-1=18 mayıs.

kesin olarak çıkış tarihiniz bu.tecrübe ile sabittir
    319 ve 325. dönemlerin başlıklarına bakın ordan en dogru cevabı bulursunuz.

benim bildiğim 1 gün yolu olanlar 17 mayıs 2 gün olanlar 16 mayıs 3 gün olanlar 15 mayıs 2010 da terhis olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nopasaran

319 ve 325. dönemlerin başlıklarına bakın ordan en dogru cevabı bulursunuz.

benim bildiğim 1 gün yolu olanlar 17 mayıs 2 gün olanlar 16 mayıs 3 gün olanlar 15 mayıs 2010 da terhis olacaklar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kendi doyama baktım askerlik duhulü 30/11/2009 diyor ne demek duhul başlangıç demekse 30 kasım 30 mayıs arası 6 ay oluyor.buda 12+1 yol hesaplarsak 30 mayıs -13 gün =17 mayısta 1 gün yolu olnalar 16 mayısta 2 gün yolu olanlar demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenHill

arkadaşlar kendi doyama baktım askerlik duhulü 30/11/2009 diyor ne demek duhul başlangıç demekse 30 kasım 30 mayıs arası 6 ay oluyor.buda 12+1 yol hesaplarsak 30 mayıs -13 gün =17 mayısta 1 gün yolu olnalar 16 mayısta 2 gün yolu olanlar demektir.

Alıntıları Göster
    Daha once yazdim, yine tekrar edeyim:

Her sene K.D. ve yedeksubaylarin donemlerine gore terhis tarihlerini bildiren emir yayinlanir, KARANET'ten kolayca bulabilirsiniz. 331'lerin askerlik sureleri 30/11/2009 - 31/05/2010 tarihleri arasindadir, yani ay hesabina gore alti aydir, ay 28, 30, 31 cekse de farketmez. 31 Mayis'tan kullanilmayan izinlerinizi ve verilecek yol iznini duserek cikis tarihlerinizi bulabilirsiniz. Uyduruk programlara, mesnetsiz goruslere itibar etmeyin, yazdigim kesin bilgidir, emirle sabittir.

Ornek: Kibris'tan Istanbul'a 3 gun yol izni verilir, hic izin kullanmamissaniz 12 gun izniniz vardir.

31 Mayis - 12 gun izin - 3 gun yol izni = 16 Mayis sabahi cikarsiniz.

Bu ornekten hareketle cikis tarihinizi kolayca hesaplayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuniga

Her sene K.D. ve yedeksubaylarin donemlerine gore terhis tarihlerini bildiren emir yayinlanir, KARANET'ten kolayca bulabilirsiniz. 331'lerin askerlik sureleri 30/11/2009 - 31/05/2010 tarihleri arasindadir, yani ay hesabina gore alti aydir, ay 28, 30, 31 cekse de farketmez. 31 Mayis'tan kullanilmayan izinlerinizi ve verilecek yol iznini duserek cikis tarihlerinizi bulabilirsiniz. Uyduruk programlara, mesnetsiz goruslere itibar etmeyin, yazdigim kesin bilgidir, emirle sabittir.

Ornek: Kibris'tan Istanbul'a 3 gun yol izni verilir, hic izin kullanmamissaniz 12 gun izniniz vardir.

Alıntıları Göster
    ben 5 günlük izin kullandım 2 gün yol izni verdiler..toplamda 7 , 2 gün yol izni askerlikten sayiliyor. Bu durumda 22 Mayıs'da mı cıkıyorum?

• quote:

quote:

Arkadaşım 331 konusuna da yazdım bu ktm(kabul toplama merkezi) ile ilğili bilgin varsa cevaplarsan sevinirim ben izin kullanmıyorum ve benim hesabıma göre ben 17 mayıs sabahı çıkıyorum fakat bir çok kişi 16 mayıs diyor sen açıklamışın net olarak.Doğu da askerlik yapanların ktm gibi bi sorunuda var haftasonu olduğu için bizi cuma günü falan çıkarma ihtimali varmı yani ben şimdi 17 mayısa uçak biletini alırsam yanlış yapmış olurmuyum diğer konu ise ikametğahımın dışına tatil için bilet alabilirmiyim 329 ların bir çoğu biletini iptal etmek zorunda kaldı Erzincan ktm'sine katılan bilgisi olan 329 arkadaşlarda cevaplarsa sevinirimr..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

Arkadaşım 331 konusuna da yazdım bu ktm(kabul toplama merkezi) ile ilğili bilgin varsa cevaplarsan sevinirim ben izin kullanmıyorum ve benim hesabıma göre ben 17 mayıs sabahı çıkıyorum fakat bir çok kişi 16 mayıs diyor sen açıklamışın net olarak.Doğu da askerlik yapanların ktm gibi bi sorunuda var haftasonu olduğu için bizi cuma günü falan çıkarma ihtimali varmı yani ben şimdi 17 mayısa uçak biletini alırsam yanlış yapmış olurmuyum diğer konu ise ikametğahımın dışına tatil için bilet alabilirmiyim 329 ların bir çoğu biletini iptal etmek zorunda kaldı Erzincan ktm'sine katılan bilgisi olan 329 arkadaşlarda cevaplarsa sevinirimr..

Cikis tarihi konusunda yazdigim bilgi nettir, emirle sabittir. Digerleri birkac gun erken cikmak ugruna hayallere daliyorlar, ancak ne bir gun gec ya da erken cikabilirsiniz, size bicilen sure kadar kislada kalacaksiniz.

KTM'ye ne zaman sevk edileceginiz belli olmaz ancak KTM'den cikis tarihiniz kesin olarak TMI'ye gideceginiz yani hesaplanan, kisladan tezkerenizle cikacaginiz tarih olacaktir.

Istediginiz yere bilet alabilirsiniz, bu kontrol edilmez ve fakat yol izniniz bastan beri yani ilk sinava girdiginiz ve evraklari doldurmaya basladiginiz zaman yazdiginiz adrese gore belirlenir.

Hayirli tezkereler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: completely

Cikis tarihi konusunda yazdigim bilgi nettir, emirle sabittir. Digerleri birkac gun erken cikmak ugruna hayallere daliyorlar, ancak ne bir gun gec ya da erken cikabilirsiniz, size bicilen sure kadar kislada kalacaksiniz.

KTM'ye ne zaman sevk edileceginiz belli olmaz ancak KTM'den cikis tarihiniz kesin olarak TMI'ye gideceginiz yani hesaplanan, kisladan tezkerenizle cikacaginiz tarih olacaktir.

Istediginiz yere bilet alabilirsiniz, bu kontrol edilmez ve fakat yol izniniz bastan beri yani ilk sinava girdiginiz ve evraklari doldurmaya basladiginiz zaman yazdiginiz adrese gore belirlenir.

Hayirli tezkereler...

Alıntıları Göster
    zuniga arkadaşımız kendinden gayet emin ve bu eminliğinin sebebini de emirlere dayandırıyor da olsa, aralık celbinde askere giden kısa dönemlerden 1 gün yol izni olanlar 17 mayıs
    iki gün yol izni olanlar 16 mayıs
    üç gün yol izni olanlar 15 maysta çıkarlar.

zuniga!nin 31 mayıs olarak belirlediği tarihte yanlışlık var. zira 30 kasım - 30 mayıstır aralık celbi kısa dönemlerin askerlik süresi.
    bunun gerçek hayatında örneğini ben aralık celbinde giden bi çok arkadaşım da gördüğüm gibi, dileyenler için daha sağlam bir kanıt olması için forumda 319. dönemin ve 325. dönemin başlığında terhis oldukları günün sayfasını kopyalıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_16530714/mpage_583/key_/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_24786484/mpage_741/key_/tm.htm

herkese hayırlı tezkereler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopasaran -- 14 Şubat 2010; 23:56:12 >

• quote:

zuniga arkadaşımız kendinden gayet emin ve bu eminliğinin sebebini de emirlere dayandırıyor da olsa, aralık celbinde askere giden kısa dönemlerden 1 gün yol izni olanlar 17 mayıs
    iki gün yol izni olanlar 16 mayıs
    üç gün yol izni olanlar 15 maysta çıkarlar.

zuniga!nin 31 mayıs olarak belirlediği tarihte yanlışlık var. zira 30 kasım - 30 mayıstır aralık celbi kısa dönemlerin askerlik süresi.
    bunun gerçek hayatında örneğini ben aralık celbinde giden bi çok arkadaşım da gördüğüm gibi, dileyenler için daha sağlam bir kanıt olması için forumda 319. dönemin ve 325. dönemin başlığında terhis oldukları günün sayfasını kopyalıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_16530714/mpage_583/key_/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_24786484/mpage_741/key_/tm.htm

herkese hayırlı tezkereler..

Alıntıları Göster
    Sevgili devrem nopasaran,

331 KD'lerden yazici olanlar varsa ve KARANET'ten ilgili emri bulup yazarlarsa tarih konusundaki bu ihtilaf sona erecektir. Bu konudaki son sozu yayinlanan emir soyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuniga -- 15 Şubat 2010; 22:54:25 >

• quote:

Sevgili devrem nopasaran,

331 KD'lerden yazici olanlar varsa ve KARANET'ten ilgili emri bulup yazarlarsa tarih konusundaki bu ihtilaf sona erecektir. Bu konudaki son sozu yayinlanan emir soyler.

Alıntıları Göster
    baksınlar bakalım devrem. o değil bu 331 lerin terhis derdi de bize düştü he yapın beyler iştee.. biz mi yapalım bu şafaktan sonra zuniga ile

• quote:

baksınlar bakalım devrem. o değil bu 331 lerin terhis derdi de bize düştü he yapın beyler iştee.. biz mi yapalım bu şafaktan sonra zuniga ile

Alıntıları Göster
    31 - 12 -2 gün yol - 17 si

31- 12 -1 gün yol - 18 mayis terhis tarihiniz oluyor ey torunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

31 - 12 -2 gün yol - 17 si

31- 12 -1 gün yol - 18 mayis terhis tarihiniz oluyor ey torunlar.

Alıntıları Göster
    demekki tam bir fikir birliği yok aramızda ne zaman çıkıcamız konusunda
    yokmu ne zaman net bir şekilde söylicek bir arkdaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: udenizli

demekki tam bir fikir birliği yok aramızda ne zaman çıkıcamız konusunda
    yokmu ne zaman net bir şekilde söylicek bir arkdaş

Alıntıları Göster
    PAŞA konuşur son noktayı koyar 3 gün yol izni varsa tezkere 15 mayıs... Paşa abiniz 14 mayıs gece 12 den sonra çıkar birliğinden dışarı... 15 mayıs 00:01 de Hürgeneral...

Bu arada şafak atarsa 87...

• quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

PAŞA konuşur son noktayı koyar 3 gün yol izni varsa tezkere 15 mayıs... Paşa abiniz 14 mayıs gece 12 den sonra çıkar birliğinden dışarı... 15 mayıs 00:01 de Hürgeneral...

2 gün yol izni olanlar 16 Mayıs Pazar sabahı çıkar kapıdan basar gider diye biliyorum bende hatta biletini alan arkadaşlar var birlikte yazıcılara hesaplatmışlar çıkışı.
  • quote:

Pasa kardes -kardes diyorum zira senden buyugum '74'luyum-, ben de 321. KD olarak Kibris'ta yaptim. Cikis tarihini Boluk Astsb.dan teyit etmen yararina olur. Ayrica sabaha karsi cikanlari gordum, ben de 05.00'te ciktim ama gece cikman biraz zor, ben hic sahit olmadim. Tabii Bl.K.na bagli biraz, bolukten ciksan nizamiyeden cevirebilirler. Nizamiye Nb.Sb. ve Kisla Nb. Amirinin tutumu da cok onemli. Velhasil teorik olarak 00.00'dan sonra cikabilsen de genelde sabah ictimasindan sonra birakirlar. Bu arada Kibris'ta nereye dusmustun, bolukte rahat misin? Yaslilara genellikle rutbeliler dahil herkes saygi gosterir. Hayirli tezkereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuniga -- 16 Şubat 2010; 22:27:32 >

• quote:

quote:

Pasa kardes -kardes diyorum zira senden buyugum '74'luyum-, ben de 321. KD olarak Kibris'ta yaptim. Cikis tarihini Boluk Astsb.dan teyit etmen yararina olur. Ayrica sabaha karsi cikanlari gordum, ben de 05.00'te ciktim ama gece cikman biraz zor, ben hic sahit olmadim. Tabii Bl.K.na bagli biraz, bolukten ciksan nizamiyeden cevirebilirler. Nizamiye Nb.Sb. ve Kisla Nb. Amirinin tutumu da cok onemli. Velhasil teorik olarak 00.00'dan sonra cikabilsen de genelde sabah ictimasindan sonra birakirlar. Bu arada Kibris'ta nereye dusmustun, bolukte rahat misin? Yaslilara genellikle rutbeliler dahil herkes saygi gosterir. Hayirli tezkereler...

Alıntıları Göster
    331 kd van dan herkese selamlar çıkış tarihimiz 16 mayıs 2 gün yol hakkım var. şafak 87

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanus

331 kd van dan herkese selamlar çıkış tarihimiz 16 mayıs 2 gün yol hakkım var. şafak 87

Alıntıları Göster
    arkadaşlar beni anlamyosunuz anlatmak istediğim bizim iznimiz 12 gün değil 10+2 gün 1i gidiş biri dönüş
    eğer izin kullanmzsanız 10 sabit + 600 km altı ise 1 gün üzeri ise 2 gün jgnk kitapçığındada yazıyor 30 mayısta bitiş tarihimiz
    bu hesaba göre 1 gün yol verilecekse 30 mayıstan 11 düşün 2 gün yol verilecekse 12 gün düşün.
    ANLATAMADIĞIM NOKTA 12 GÜN İZİN + YOL DEĞİL 10 GÜN İZİN + YOL

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenHill

arkadaşlar beni anlamyosunuz anlatmak istediğim bizim iznimiz 12 gün değil 10+2 gün 1i gidiş biri dönüş
    eğer izin kullanmzsanız 10 sabit + 600 km altı ise 1 gün üzeri ise 2 gün jgnk kitapçığındada yazıyor 30 mayısta bitiş tarihimiz
    bu hesaba göre 1 gün yol verilecekse 30 mayıstan 11 düşün 2 gün yol verilecekse 12 gün düşün.
    ANLATAMADIĞIM NOKTA 12 GÜN İZİN + YOL DEĞİL 10 GÜN İZİN + YOL

Saygılar..

Alıntıları Göster
    http://www.erhanilkiz.com şafak sayar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: greeneyesgs

http://www.erhanilkiz.com şafak sayar:)

Alıntıları Göster
    319 ve 325 ler 16 mayısta çıkmışlar. İdari işlerde görev yapan birisi olarak baktım. Bizim sevk tarihimiz 30.11.2009 dan başlayıp 30.05.2010 na kadar asker görünmekteyiz. Zamanında teslim olanlar için söylim (11-12 aralıkta) eğer 2 gün yol izinleri varsa ve izin kullanmamışlarsa 16 mayıs, 1 gün yol izinleri varsa 17 mayısta terhis oalcaklardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.