Ben bu Topic ten bi bok anlamadım arkadaşlar. Nasıl yaptın diye hayret eden arkadaşların da neye hayret ettiğini anlamaya çalışıyorum. Nedir bu noolmuş 3310 ne ? YOKSA BUDA VARA YOĞA TOPİC AÇMA MERAKLISI OLANLARIN JUNK TOPİĞİMİ
quote:
Orjinalden alıntı: CafeIN
Ben bu Topic ten bi bok anlamadım arkadaşlar. Nasıl yaptın diye hayret eden arkadaşların da neye hayret ettiğini anlamaya çalışıyorum. Nedir bu noolmuş 3310 ne ? YOKSA BUDA VARA YOĞA TOPİC AÇMA MERAKLISI OLANLARIN JUNK TOPİĞİMİ
msj yazarken içinde kullandıgın ve sarf ettigin kelimelere dikkat et maksadını acmasın..merak eden edip yazıyor..sen neden msj yazdın..fazla msj yollayıpta rutbe almak içinmi..sen hayret etmeyebilirsin ama eden ediyor..o yuzden lutfen msj yazarken dikkat et..ve al sana
ne varki onda ben sinopta 2 sene öncesinde 3310 numa hareketli menü yüklettim bütün ikonlar yazılar değişmişti sonra ekran ışığını mavi yapmıştım bide hiç biyerde olmayan çok az olan metal kapaklardan almıştım herkes hasta oluyodu telefona 2100 o zaman en baba telefondu onunla takas etmiştim
quote:
Orjinalden alıntı: niltuna
süper ya.
arkadaşım kutluyorum seni
eh artık bunun püf noktalarını bizimle paylaşırsın
+1
quote:
Orjinalden alıntı: benkadir05
quote:
msj yazarken içinde kullandıgın ve sarf ettigin kelimelere dikkat et maksadını acmasın..merak eden edip yazıyor..sen neden msj yazdın..fazla msj yollayıpta rutbe almak içinmi..sen hayret etmeyebilirsin ama eden ediyor..o yuzden lutfen msj yazarken dikkat et..ve al sana
Sana sadace lüyorum. beni tanıyanlar tanır forumda kaliteden asla ödün vermemişimdir. Kaldıki benim eski üye olmama rağmen sadece 80 tane msj ım var.
Sen ne görüyosunda hayret ediyorsun . Ekranda hayret edilecek bi görüntü resim vs bi döküman mı var. sadece altta bi site linki var ordada konuyla ilgili bişey yok.
abi bu foto bende görünmüyo şu fotoyu bi tekrar koyun
arkadasım yanlış anlıyorsun..benim cıkısım sana degil uslubuna..cunki bak kac kişi msj yollamış..neden merak etmişler veya garişplerine gelmiş her neyse..sadece buraya msj atan arkadaslara saygılı olman konusunda soylemiştim..ne yapabilirdin mesela ben hayret etmedim cunki ortada kaynak falan yok bunu ispatla diyebilirdin kibarca..yoksa seni bende biliyorum..konusmustuk formda bikaç kez..yanlış anlama beni.
Walla helal olsun kardeşim ne diyim bu arada yaptın madem yap bişi de n-gage e de tema desteği falan koy bi de varsa msn adresini ver bana görüşelim seninle!
quote:
Orjinalden alıntı: zero01
ok zaten bu konularla ilgili makeleler hazırlıyorum şu anda programlar mevcut sizler data kablolarınızı hazırlayın teknik destek benden
quote:
arkadasım yanlış anlıyorsun..benim cıkısım sana degil uslubuna..cunki bak kac kişi msj yollamış..neden merak etmişler veya garişplerine gelmiş her neyse..sadece buraya msj atan arkadaslara saygılı olman konusunda soylemiştim..ne yapabilirdin mesela ben hayret etmedim cunki ortada kaynak falan yok bunu ispatla diyebilirdin kibarca..yoksa seni bende biliyorum..konusmustuk formda bikaç kez..yanlış anlama beni.
Eywallah dostum sende yanlış anlama bende forumu sürekli takip edenlerdenim. Senlede konuşmuştuk forumda . Fakat o kadar luzumsuz konu varki bunların yüzünden gerçek faydalı yada bizim faydamızın dokunacağı konuları atlıyoruz çoğu kez. Bende bunu anlatmak istedim.
quote:
quote:
Eywallah dostum sende yanlış anlama bende forumu sürekli takip edenlerdenim. Senlede konuşmuştuk forumda . Fakat o kadar luzumsuz konu varki bunların yüzünden gerçek faydalı yada bizim faydamızın dokunacağı konuları atlıyoruz çoğu kez. Bende bunu anlatmak istedim.
hll olsun
ilginç.Tebrik ediyorum.böyle bir uygulamayıda başarabildiiğiniz için.
resimi ben de göremiyorum.
arkadaşlar ilk mesajın tarihine bakın adam bunu 2 sene önce yapmış...
quote:
Orjinalden alıntı: mus_efe
arkadaşlar ilk mesajın tarihine bakın adam bunu 2 sene önce yapmış...
3310 a oluosa 8910 a da olur dimi bu olay?
quote:
Orjinalden alıntı: dev!L
SAAALLLAAAAAAA
doğru
quote:
Orjinalden alıntı: karizma2
quote:
Orjinalden alıntı: mus_efe
way be millet neler yapmış zamanında. . . NOT: BU KONUYA, SADECE SAÇMA SAPAN ESKİ KONULARI DEVAM ETTİRENLERİ KINAMAK İÇİN MESAJ YAZDIM. . . AMA GERÇİ BU KONU BİLE DİĞER KONUDAN KAT KAT İYİ