Şimdi Ara

3325 TL Xiaomi PocoX3 NFC 128GB/64MP(IMX682)+20MP/Snpdrgn 732G/5160mAh(33W)/6.67'(120Hz)/Str.Speaker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lansmanda 3000 e almadım. yanarımda ona yanarım. 64 128 önemli değil. n11 den özel indirimdekilerden aldım. 11 11 kuponları geçerli değildir diyor. 3300 e aldım 22 lirada kupon vardı. 3278 oldu

• Mobilde 3.599 kupon geçerli web de 3.299 kupon geçmiyor. Tuhaf bir strateji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gul116

Telefonu 1 haftadır kullanıyorum. Çok güzel bir cihaz. Şarjı çok hızlı doluyor. Aes kalitesi çok güzel

Hocam ekranın delikli olması hiç rahatsız etmiyor mu sizi?Özellikle video izlerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lansmanda çok gidip geldim, fiyat artışını baya izledim ama almadım sonradan bende çok pişman oldum da yapacak çok bir şey yok :)

• 355 tl kupon ile 3244 tl yapıştırdık bizde hayırlı olsun herkese

• Bahsettiğiniz kuponlar ve web de 3300 olan fiyat hangi linkte.Bilgilendirebilecek var mıdır?

• mistor dükkanına girip son sayfaya girince 3299 a siyah olanı var kupon geçmiyor ama

https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 11 Kasım 2020; 0:35:23 >
  • bir kaç fiyatla farklı satışları var yani ve en uygun olanda kupon geçmiyor ayrıca.

Hiç kupon kovalamadım bu sene zaten öylesine hesapta 100 tl kupon var sadece işimi görmesi için bir telefon bakıyorum ama saçma bir politika kuponla kuponsuz ? açıklamalarda yazmıyor enteresanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

355 tl kupon ile 3244 tl yapıştırdık bizde hayırlı olsun herkese

64 GB mı?

• 222+55+44+33 kaldı onlarıda yarın kullanırım artık ray-bay gözlük üç beş bir şey aldım 450 tl gelmiş oldu ben yatar

• Almıyorum kardeşim n11 den falan bişey lanet ettirdiler e-ticarete de.Kupon falan onların olsun.Üründen de vazgeçtim başka modeller vardı aklımda direkt onlara geçtim.

*Ha bu arada telefonda zaten sorunluymuş,TR'de ve diğer pazarlarda sorunları anlatan videolar ve yorumlar var illa alacağım diyenler araştırsın para kolay kazılmıyor, 200 dolarlık cihazı 400 dolara alıyorsunuz zaten.

• hiçbir kupon birleşmez n11 de

@muhalif13 n11 mi? 3600 küsür görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 11 Kasım 2020; 2:35:24 >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt

n11 de hiç çoklu kredi kartı ile alma yöntemi var mı? 3*1000 / 300 işbankası maxipuan ile birleştirebilseydik keşkeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 11 Kasım 2020; 2:40:43 >
  • Sanırım o sadece Hepsiburadada var ama ödeme adımında yine de kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eridim

64 GB mı?

Alıntıları Göster

128 gb

• Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    Telefon sorunlu falan değil,bir Avni'nin çektiği videoya 2000 kişi bakıp sorunlu diyor..o yüzden bir ürün alacağınız zaman yurtdışı incelemelerini izleyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanDar05

Hocam ekranın delikli olması hiç rahatsız etmiyor mu sizi?Özellikle video izlerken.

Alıntıları Göster

Hiç rahatsızlık hissetmedim

• 3300 e 8 gb ram, amoled ekran 7000 bataryalı m51 dururken poco almazdım

• poconun o kadar yenilikçi özelliği yanında bilemedim m51 , zaten 7000 gereksiz bence eve her gün ugrayamayan birine yarar sadece , amoled ise sadece amoled kullanan insan pocoda eksiklik hisseder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.