Şimdi Ara

335. Dönem 7'nci Kor. 6'ncı Hd. A. K.lığı VAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
18.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedelerim silikon tabanlık konusundaki tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me-er -- 10 Ağustos 2010; 20:06:41 >
  • alayda kalacaklar, taburlara dağılacaklar ne zaman nasıl belirleniyor bilen duyan var mı, 333lerden yardım bekliyoruz :)?
  • Nasipse Perşembe 12:15 uçağıyla ben de Van'a doğru yola çıkıyorum.

Acaba indikten sonra orda inzibatlarla irtibat kurmak mı iyidir? yoksa doğrudan birliğe gidip teslim olmak mı?
  • Kendimiz direk birlige teslim olabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

Nasipse Perşembe 12:15 uçağıyla ben de Van'a doğru yola çıkıyorum.

Acaba indikten sonra orda inzibatlarla irtibat kurmak mı iyidir? yoksa doğrudan birliğe gidip teslim olmak mı?

bende istanbuldan perşembe 12.15 uçağıyla gidiyorm direk birliğe teslim olmak daha iyiymiş
  • Duyduğuma göre doğuda asker maaşı oluyomuş, Van'da ne kadar acaba dedelerim?
  • quote:

Duyduğuma göre doğuda asker maaşı oluyomuş, Van'da ne kadar acaba dedelerim?

Erler 90 küsür, çavuşlar 100 küsür diye biliyorum. Ama tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: me-er

quote:

dostum bende van da yaptım 331 kısa dönme olarak karakola düşerseniz 170 tl merkezde kalırsanız 120 tl alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticc

quote:

Orijinalden alıntı: me-er

quote:

dostum bende van da yaptım 331 kısa dönme olarak karakola düşerseniz 170 tl merkezde kalırsanız 120 tl alırsınız

Hadi o zaman iyiyiz.

• İmkanlar nasıl orada? Duş vs var mı?
  • dostum özalp te de çarşı var hatırlatayım
  • hehehehe

Bütün arkadaşlar tek tek yakalanıyor şu an Van'da havaalanında... Herkes ktm'ye götürelecek...
  • özalpte çarşı : 1 ya da 2 ay önce kaldırıldı. tabur'da meydana gelen bir kaza yüzünden. şuanda orada olan 333. arkadaşlar çıkamadıklarınıs öylüyorlar son 1-1.5 aydır falan.

imkanlar : duş her yerde var. başkalede haftada 2. alayda haftada 2 ama hizmet birliğinde yakın arkadaşlarınız olursa haftanın her günü girebilirsiniz.

not : her sabah uyanma saatinden 1 saat öncesinden başlayıp koğuş kalk saatine kadar süren 1 saatlik ihtiyaç banyosu var..
  • van il jandarmanın ktm sine gitmeyinde nereye giderseniz gidin hizmet muhafızında işlerini güçlerini yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

van başkalede 331. kısa dönem olarak askerliğimi yaptım.en berbat yerleri gördüm.sorularınız olursa buralardayım :)

merhaba serdarxx
    bnm arkadasm da van da askerlik yapıyor.İlk alaya teslm oldular ertesi gun kalablk oldukları ıcın hepsını bı yere yollamıslar egıtımlerını orda alıp yemn torenı ıcın alaya donceklermıs sorasında da daıtım olcak ıste..snce gene baskale karakola dusme ıhtımalı nedır.. oralar nası ya cok mu kötu
    tesekkurler
  • benım nişanlım 7.kolordu 65.hudut 1 tabur çaldıran dustu ama suan 6.hudutta bılgısı olan varmı çaldıranlla ılgılı
  • çaldran biraz sıkıntılı bir bölge umarım rahatdır allah tez zamanda kavuştursun komutanlarında biter herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: derysemih

benım nişanlım 7.kolordu 65.hudut 1 tabur çaldıran dustu ama suan 6.hudutta bılgısı olan varmı çaldıranlla ılgılı

Acemiliğimi Çaldıran'da yaptım. Benim acemilik bölüğümde çok sorun yaşamadım ve komutanlarımız genelde çok iyiydiler. Çaldıran'da usta birliğini geçirecekse çok büyük sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum fakat kış aylarında soğuklar -30 / -35 dereceleri bulabiliyormuş en büyük sıkıntı da bu oluyor.
  • beyler ben de buraya düştüğüm. Yardımcı olun lütfen.
  • Özalp yani 2. tabura düşenler bana msg atabilir ordan geldim asteğmen olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.