Şimdi Ara

335. DÖNEM(AĞUSTOS-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.024
Cevap
9
Favori
707.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

askerliğini afyon'da yapan var mıydı

ben afyon bayatta yaptım devre hayırdır?
  • ulan askerliği unuttuk resmen ne günlerdi heyy gidi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocuk34

ulan askerliği unuttuk resmen ne günlerdi heyy gidi .

ben geldiğim günün akşamında unuttum zaten, şu anda iş güç derdindeyim askerliği hatırlatmıyor sağolsun
  • Yedeklik yoklamaları e-devletten yapılabiliyor.Boşuna şubeye falan gitmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diaz

Yedeklik yoklamaları e-devletten yapılabiliyor.Boşuna şubeye falan gitmeyin.

Zaten unuturum ben de yapacak olduğumuzda koşturmamış oluruz iyi oldu dediğin.
  • Aha calismaya basladi simdi ve 2 dk ya surdu ya surmedi formlari doldurmak

quote:

Orijinalden alıntı: diaz

Yedeklik yoklamaları e-devletten yapılabiliyor.Boşuna şubeye falan gitmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 8 Şubat 2011; 15:33:28 >
  • Herkesin Teskeresi Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. göz açıp kapayıncaya kadar bitti. kütahya havacı olarak gittim kayseriye geçtim.
    ilk günden itibaren canım sıkılmıştı. derin bir oh çektim. ustaya geçince acemilik arkadaşlıkları maalesef unutuldu gitti.
  • yedeklik yoklama formunu internetten indirip doldurduktan sonra terhis belgesi fotokopisi ile birlikte bağlı olduğunuz askerlik şubesine postalayın tamamdır. başka bir iş yok.

herkese geçmiş olsun.. darısı diğer kısa dönemlere..
  • Vay be!! Şu konunun başında sabahladığım günler dün gibi. "Ya sınava hangi gün gireceksiniz?" "Bana neresi çıkar?" "Ulan daha başlamadık nasıl bitecek" diye diye yedik bitirdik askerliği be! Ve tamamen unuttum gitti, rüyadan uyanmış gibiyim (kabus diyelim). Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah bir daha göstermesin :)
  • Yedeklik yoklamamı internetten yaptım bile ama askerlik şubesine dosyam gelmemiş tezkeremi alamadım daha :)
  • 1 ay oldu bile döndüğümüz
  • yaşı 31 ve üstü olanların bir işlem yapmasına gerek yok terhis kaydı dışında. biz yaşlanmışız, senin yoklama yapmana gerek yok dediler. 31 yaş ve üzeri olup er, erbaş olarak askerlik yapanlar yoklama yapmıyor artık. yedek subaylarda yaş daha ileri bidiğim kadarıyla 41 olması lazım.
  • şubeyi aradım, bana şubatın sonuna doğru gel, yedeklik yoklaması için dedi. Dedim e-devletten yapsam olur mu? O da olur dedi.

E-devlete girdim, yedeklik yoklaması kısmına, bilgileri doldurdum, statü olarak erbaş seçtim çavuş olduğumuz için, bu kısım doğru mu ?

Bütün bilgileri doldurup ileri dedikten sonra bana başvurumun alındığı, ertesi gün inceleneceğini söylüyor. Ertesi gün kontrol ettiğimde, başvurunuz kabul edilmemiştir diyor, tekrar form doldurma kısmı çıkıyor.

Bu sorun tek bende mi var acaba?
  • yaw dedElerm rahatz sUkur de bu safak ne zaman hizli atar. Atarsa 85deyz
  • çok şükür hepiniz evlerinize döndünüz....:)))
    şimdi hiç gitmmemiş gibisinizdir....
  • BAKSANA FORUMDA BASLIGIN YANINDAN BILE GECMIYORLARR ;))
  • Niye girelim ki bitti askerlik dimi kardes
  • nerde torunlara sevgi sefkat destekkk:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can..

nerde torunlara sevgi sefkat destekkk:(

üzülme torun dedeler her zaman yanınızda sizin dönem daha rahat geçer kış asker için yatıştır güzel şafak atarsın darısı başınıza..
  • Büyük dedeler bizde Nisan 12'de teslim oluyoruz 339. dönem olarak.
    Artık sizin askerliğiniz biteli nerdeyse 3 ay oluyor sivil hayata tekrar adapte oldunuz sanırım ? Bu geçiş süreci zor oldu mu askerden geldikten sonra arada bizim foruma da uğrayın bizi aydınlatın size sivil yaşamda başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandetta34 -- 27 Mart 2011; 10:00:45 >
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.