Al işte aynı benim hikaye, başıyla sonunu tutturdum ama ortası direk girdi
Mardinle ilgili en çok söylenen şey yemeklerin kötü olduğu, temizliğin az olduğu. Bu durumda da kaçak eti çok umursayacağımızı sanmyorum
Daha önceki dönemlerde oraya 400 kadar piyade ve 50-100 arası jandarma gidiyormuş. Bu dönemde de farklı olacağını sanmam..
155 gün bir şekilde geçecek..
arkadaşlar merhaba. Ben de askerliğimi 329. KD jandarma olarak Mardin'de yaptım merak ettiğiniz konularda ( özellikle jandarma olanalar varsa) yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı teskereler
Merhaba arkadaşlar. Benim teslim tarihim 13. aralık. 2010 olarak geçiyor. Benim neden 1 gün geç anlamış değilim. Sabiha gökçenden diyarbakıra gideceğim. Oradan karayolu ile mardine ulaşırım. 70. mekanize piyade tugayı mardin. Sınıfım piyade.
Bende 13ünde geliyorum ama diyarbakıra gideceksen ktm ye toplama olasılıkları var yol güzergahını iyi seçmen gerekli direk mardine geleceksen.İlk gün cok gergin olacagımız kesin grup var face te istersen oraya gel "70.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı" baslıgında.Bazılarının bransı ve gidecegi gün farklı bizim 13 ü hepimiz için hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşlar ben de Mardin'de vatani görevimi yapacağım.
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 70'inci Mknz. P. Tug. K.lığı MARDİN Kabul ve Toplama Merkezine Katılış Tarihi 12.12.2010
Pazar sabahı istanbuldan saat 6:45te onur air ile diyarbakıra uçuyorum.
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 70'inci Mknz. P. Tug. K.lığı MARDİN
arkadaşlar benimle aynı yere düşen arkadaşlarla tanışmak isterim. ben ali özer. şimdi olmasa bile orada birbirimizi bulalım. hadi şimdiden hayırlı teskereler.
Benim katılış tarihim 13'ü olarak belirtilmiş. Ben de piyadeyim.. Ama 13'ündeki uçaklar doluydu 12'sine aldım. Yarın yolcuyuz.. Saat 13:50 de ankaradan kalkan uçakda olacam. Belki direkt teslim olmadan mardin turu yapabiliriz.. Tabii grup olabilirsek.
Benim katılış tarihim 13'ü olarak belirtilmiş. Ben de piyadeyim.. Ama 13'ündeki uçaklar doluydu 12'sine aldım. Yarın yolcuyuz.. Saat 13:50 de ankaradan kalkan uçakda olacam. Belki direkt teslim olmadan mardin turu yapabiliriz.. Tabii grup olabilirsek.
Facedeki gruba üye kabulünü kim yapıyor??
aynı ucaktayız devre. antalyadan gelıyorum ankara aktarmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: safa1377
Sınıfı HAVA SAVUNMA Branşı Hv.Svn. Er.
Herhalde bir tek ben varım piyade olmayan, birde ikmal var gerisi piyade:) Hava savunma er ne iş yapar acaba, öğreneceğiz.
bol bol helikopterin iniş yapacağı alanı temizlersin iner kalkar toz olur bi daha temizlersin
O işe mi yarıyormus:)
selam tertıpler bende ıstanuldan mardıne ucakla gidecegım pazartesı sabah 06,55 sun expres ile ucuyorum mardın 70 mekanıze pıyade tugayı
Neydi o günler be .. ızdırap çavuş ben S2-S3 yazıcı alayına yokuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme