alternatif olarak ablam dacia sandero aldı 1,5 dizel 31,500 e 0 araba sahibi oldu bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: a.candemir
Bu fiyata kazasız düzgün mondeo bulmak biraz zor gibi
bulursun yalnız ikinci eli pek hızlı değil bir ara bayaa pazarlık yaptım modeolarda pazarlık payı yüksek oluyor genelde bir şansınızı deneyin derim
bence toyotayada bakmalısın elegancelara...
34 bine 2. el akılkarı değil.. 2014 te tüm vergi sistemi değişecek. 14.motor fiat, 1,33 sıfır corolla iyi seçim olur.geleceğin pazarını bu araçlar oluşturacağa benziyor.
Yarın bir honda civic e bakmaya gidicem hayırlısı olsun artık.
civic
Çok şükür honda civic aldım arkadaşlar.Kararsız kalanlar için doğru tercih honda civic bence
quote:
Çok şükür honda civic aldım arkadaşlar.Kararsız kalanlar için doğru tercih honda civic bence
hayırlı uğurlu olsun, iyi tercih
quote:
Hocam en kısa zamanda yakıt değerlerinizi bekliyorum. Ben de sizinle aynı bütçeye sahibim ve Civic benim de çok gözüme batıyor. Fakat yakıt tüketimi konusunda şüphelerim var.
Ben otomatik vitesli aldım yakıt tüketimi pek ekonomik değil malesef.1-2 haftaya tüp taktırıcam araca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme