Şimdi Ara

34' 2k Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2k 27inç ıps monitörlere bakıyordum. Fakat oyun oynama devri biraz geçmiş bizden.

Daha işlevsel ama arada oyun oynadığımdada sırıtmayacak, eli yüzü düzgün bir monitör tavsiyesine ihtiyacım var.

Xiaomi güzel duruyor ama problemleri fazla zannedersem düşünenler vazgeçiyor.

Fiyat olarak 4k civarı makbuldür ama 5k max olarak belirledim kendime.

hali hazırda 24" fhd 1ms 144hz monitörüm mevcut. 27nin yanına pivot yaparım diye almıştım. 34" aradığımı bulursam akıbeti ona göre şekillenecek.

Şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tqrr -- 10 Kasım 2020; 19:32:48 >

• https://www.epey.com/monitor/e/YTozOntpOjM5Njg7YToyOntpOjA7czoyOiIzNCI7aToxO3M6MjoiNDkiO31zOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjQ6IjI4MDAiO2k6MTtzOjQ6Ijc1MDAiO31pOjM5NzA7YToyOntpOjA7czo2OiIzNzUwMDkiO2k6MTtzOjY6IjM3NDMzNSI7fX1fTjs=/

fiyatına göre alabilecegin monitörler bunlar

gameboster ve lenovo fiyatına göre dikkat çekiyor ama kullanıcı yorumlarına bakman lazım.

xiaomi ghosting var diyorlar o yüzden ben aoc 34" aldım.

özellikle reddit teki yorumlara bakarsan faydalı olabilir.

• MrPinkFloyd kullanıcısına yanıt

Hocam AOC 34'ten memnun musunuz herhangi bir problemi var mıdır? Programcıyım, onun için kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: menectras

Hocam AOC 34'ten memnun musunuz herhangi bir problemi var mıdır? Programcıyım, onun için kullanacağım.

Genel olarak çok güzel bir cihaz.

10bin liralık msi 34" neredeyse bi farkı yok.

Programcıysan zaten senın için mükemmel bir seçim olur.

Çok oyun oynuyosan G-sync kullanımı mükemmel degil, nadiren hızlı sahnelerde yırtılma görülebiliyor.

• MrPinkFloyd kullanıcısına yanıt

Hocam o gün sitesine bakınca baya pahalı olduğunu gördüm. Öneriniz var mıdır? Maksimum bütçem 3500. Yine yazılım için kullanacağım

• menectras kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 4-4,5k altında 34’’ 4k ekran yok. 34’’ 2 k ekran alabilirsin Lg modellerinde var yada indirim kovalarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.