Şimdi Ara

34 GS XXXX plaka - takas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackspy800

quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

merhabalar,
    3 gün önce yeni araç aldım ve plakası "34 GS XXXX", ama maalesef ben GS'li değilim :) Bu yüzden bizlere uygun olan "34 EK xxxx" veya "34 MK xxxx" "34 EGE xx" "34 MRT xx" "34 MRV xx" plakalarına sahip kişiler varsa takas yapabiliriz.
    Tabii bunun olası olduğunu varsayıyorum, satış yapılırken plakayı değiştireceğim dedim.

gs plakası da olsa fb plakası da olsa netice 9.999 tane var
    ege
    mrt
    mrv
    'den 99 tane var.Para vermeyine kimse bunlar için takasa girmez.
    ek,mk ile kolaylıkla takas edersin.

zaten onları sona yazdım umudum az olduğu için :)

EK ile MK da sanırım 4 haneli yok. Senin iş uğraştırıcı biraz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

merhabalar,
    3 gün önce yeni araç aldım ve plakası "34 GS XXXX", ama maalesef ben GS'li değilim :) Bu yüzden bizlere uygun olan "34 EK xxxx" veya "34 MK xxxx" "34 EGE xx" "34 MRT xx" "34 MRV xx" plakalarına sahip kişiler varsa takas yapabiliriz.
    Tabii bunun olası olduğunu varsayıyorum, satış yapılırken plakayı değiştireceğim dedim.

gs plakası da olsa fb plakası da olsa netice 9.999 tane var
    ege
    mrt
    mrv
    'den 99 tane var.Para vermeyine kimse bunlar için takasa girmez.
    ek,mk ile kolaylıkla takas edersin.

zaten onları sona yazdım umudum az olduğu için :)

Alıntıları Göster
    34 RCK 10 İsterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

34 RCK 10 İsterdim.

Alıntıları Göster
    Ben istanbulda 16 plakalı bir a3 ile dolaşıyorum.
    Arkasında da Bursaspor logosu var. İçinde atkıda var.

Ne kadıköyde ne beşiktaşta aracıma bir kişi bile dokunmadı.

Bir kere kadıköyde boğa civarında fener maçı olduğu bir gün biri pislik yapmaya çalıştı. Ama inip 1-2 şey söyleyince uzayıp gitti.
    Bir iki yerinde çizik var ama çok sorun değil.

Ayrıca 34 BS 1963 plakasına şimdiden talibim. Bir ara fanatik bursasporlu bir abimizdeydi. Araç tofaş şahin yada doğandı. Ama bu ara kimde bilmiyorum.
    Muhtemelen bizim başkan Yazıcı almıştır o aracı ve plakayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Bir kere kadıköyde boğa civarında fener maçı olduğu bir gün biri pislik yapmaya çalıştı. Ama inip 1-2 şey söyleyince uzayıp gitti.

Ayrıca 34 BS 1963 plakasına şimdiden talibim. Bir ara fanatik bursasporlu bir abimizdeydi. Araç tofaş şahin yada doğandı. Ama bu ara kimde bilmiyorum.

Arkadaşım 34 'ü ne yapacaksın 16 ile dolaşıyormuşsun 16 BS iyi bir şeyler alsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

gerçi biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım. bu plakaların en önemlileri bir zamanlar son model ferrarilerin üzerinde olurdu. bu aralar durum biraz farklı.

34 fb 1907 mondial marka motorsiklet
    34 gs 1905 ise 98 model bir peugeot'nun üzerinde şu an.

Motorsiklet çok ilginç olmuş. 34 GS 1905 Adnan Polat'ın eski 406'sınındı çalışma odasının duvarına asmış plakayı ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

gerçi biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım. bu plakaların en önemlileri bir zamanlar son model ferrarilerin üzerinde olurdu. bu aralar durum biraz farklı.

Motorsiklet çok ilginç olmuş. 34 GS 1905 Adnan Polat'ın eski 406'sınındı çalışma odasının duvarına asmış plakayı ordan.

Alıntıları Göster
    Ahanda plaka bu :)
    tempraymış

34 GS XXXX plaka - takas

• quote:

Ahanda plaka bu :)
    tempraymış

34 GS XXXX plaka - takas

Temprada temiz 96 veya 97 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Arkadaşım 34 'ü ne yapacaksın 16 ile dolaşıyormuşsun 16 BS iyi bir şeyler alsana

Boşta 16 BS plaka bulmak çok zor. Zaten sadece 999 tane var.

Bursa daha 8 haneli plakalara geçmedi. Geçtiğinde 9999 tane daha olacak. O zaman iyi olacak.

Ama birde ikametgah ile sıkıntım var. Bu ara işlerim dolayısı ile tüm adreslerimi istanbuldaki evime taşıdım.

Birdahaki aracımı kendi üzerime alırsam muhtemelen 16 plaka olmayacak. Herhangi bir 34 BS XXXX olabilir :)

Ama plaka çokta önemli değil. İllaki bir atkı kaşkol olur arabamda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Boşta 16 BS plaka bulmak çok zor. Zaten sadece 999 tane var.

Bursa daha 8 haneli plakalara geçmedi. Geçtiğinde 9999 tane daha olacak. O zaman iyi olacak.

Ama birde ikametgah ile sıkıntım var. Bu ara işlerim dolayısı ile tüm adreslerimi istanbuldaki evime taşıdım.

Birdahaki aracımı kendi üzerime alırsam muhtemelen 16 plaka olmayacak. Herhangi bir 34 BS XXXX olabilir :)

Ama plaka çokta önemli değil. İllaki bir atkı kaşkol olur arabamda.

İkametgahtan dolayı 34 BS serisi olmama sıkıntısı da var.

Yalnız o işinde bir çözümü var abime geçenlerde araba kendisi şehir dışına çok çıkıyor 27 yerine 06 almak istedi Ankara'dan geçici ikametgah çıkardı ve 06 plaka yaptı arabasını sende böyle bir yönteme başvurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

34 Fb li bir plaka bende alabilirim.

sonu 34 ile biten bir plaka alabilirim. Do olan plaka alabilirim. 34 olur 16 olur sonu. Özel olsun yani.

34 DGN xx de fena olmazdı.

2 hafta önce bu konu açılmıs olsaydı sana 34 fb xxx plakamızı verebilirdim hocam :)

Şansa bak hocam ya.İyi olurdu aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Kim uğraşıcak allahınıseversen bir fb gs plakası için ? sattığım aracın üstünde YSF vardı umrumda bile değil

sattığın aracı alırken YSF almak için nasıl uğraştıysan, şimdi o zamanki sen gibi düşünen insanlar uğraşabilir
  • quote:

Gs 1905 98 Opel Corsa da, bahçelievler kayıtlı. fb 1907 de Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi birinde, 645i ya da m6 gibi bir araç olması lazım, ikisinin de resimleri paylaşılmıştı forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

quote:

Gs 1905 98 Opel Corsa da, bahçelievler kayıtlı. fb 1907 de Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi birinde, 645i ya da m6 gibi bir araç olması lazım, ikisinin de resimleri paylaşılmıştı forumda.

FB 1907 devamlı değişiyor. Sahibi aynı herhalde ama araçlar devamlı yenileniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Kim uğraşıcak allahınıseversen bir fb gs plakası için ? sattığım aracın üstünde YSF vardı umrumda bile değil

sattığın aracı alırken YSF almak için nasıl uğraştıysan, şimdi o zamanki sen gibi düşünen insanlar uğraşabilir

Hediyeydi.
  • quote:

yukarıdaki fotoğrafta görülen tempra 8 haneli dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ar ge

quote:

yukarıdaki fotoğrafta görülen tempra 8 haneli dostum?

Alıntıları Göster
    34 GS 4XX2.
    Düşünen varsa görüşebiliriz aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

34 GS 4XX2.
    Düşünen varsa görüşebiliriz aslında...

Alıntıları Göster
    bende 06 ts xxx plaka var, ts lide değilim. aldıgımız kişinin plaka öyle kaldı, bin pişmanım bu plakaya sahip olduguma

-geçen yılki süper final maçlarında, aracı korkudan çıkaramadım dışarı
    -ankara güçlüler kutlama yaparken korkarak geçiyorum
    -galatasaraylıyım ama kutlamalara diğer aracımla cıkmak zorunda kaldım

İsteyene plakayı verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

bende 06 ts xxx plaka var, ts lide değilim. aldıgımız kişinin plaka öyle kaldı, bin pişmanım bu plakaya sahip olduguma

-geçen yılki süper final maçlarında, aracı korkudan çıkaramadım dışarı
    -ankara güçlüler kutlama yaparken korkarak geçiyorum
    -galatasaraylıyım ama kutlamalara diğer aracımla cıkmak zorunda kaldım

İsteyene plakayı verebilirim

Alıntıları Göster
    34 NJT .... veya 34 MNS ... 34 SMZ ... Plakaları olan varsa bana satabilirler .. :)

• 34 RTE 53 var mı?
    Ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehset90

34 NJT .... veya 34 MNS ... 34 SMZ ... Plakaları olan varsa bana satabilirler .. :)

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sene GS plakalı aracımla aralarına dalmıştım. Ben Galatasaraylıyım ama üzerimde forma yok yanımda oturan arkadaşım da Fenerbahçe taraftarı.. Tam benim arabayı sallamaya başladılar.
    Çocuğa dedim çıkar formayı hemen.. Çıkardı formayı aldım elime camda sallamaya başladım. Araba benim değil dedim, alkışlayarak gönderdiler. O gün iyi ki o çocuk yanımdaymış dedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.