Şimdi Ara

3400 TL - SIFIR iPhone 7 Plus 128 GB Jet Black - SON 1 ADET !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaslar merhaba, son 1 adet cihaz kaldı, yarın dönüyorum. İsteyen bugün avrupa yakasından gelip alabilir. Daha uyguna bulabileceğinizi zannetmiyorum.

Apple IPhone 7 Plus 128 GB Jet Siyah= 3400 TL
    Kutusu acildi, jelatini uzerindeydi ben söktüm. Bu telefonumu kardesime verecektim, uzerine kirilmaz cam dahi taktim, cihaz sim kilitli cikinca kardesime baska cihaz verdim. Sim kilidi cumartesi günü acildi, türk sim kart ile denendi. Bu yüzden aktivasyon tarihi cumartesi günü olabilir(25 Mart).

Fiyatlar indi, tüm cihazlar 26.03.2017 tarihinde sim kart takılarak denendi, sim locksuzlar.

Apple IPhone 7 Siyah 32 GB= SATILDI
    Kutusu acilmis, Jelatini yok telefon uzerinde. Sim kart takarak cekip cekmedigine baktim, LTE Turk Telekom yazdi ve kapattim.

Apple IPhone 7 Siyah 32 GB= SATILDI
    Kutusu acilmis, jelatini yok. Aktivasyonu yapilmamis, sim kartla calistigi test edildi.

Apple IPhone 7 Plus 32 GB Siyah= SATILDI
    Kutusu acilmis, jelatini uzerinde. Aktivasyonu yapilmamis, sim kartla calistigi test edildi.

Apple IPhone 7 Plus 128 GB Siyah= SATILDI

Cihazlar kayitsizdir.

Hepsi sifir, bir sene uluslararasi garantili urunler. Amerika'dan geldikleri icin amerikan priz ile geliyor.

Istanbul ici elden teslim.
    Ilan Yoruma Kapalidir. Fikir ve onerilerinizi ozel mesaj yolunile gonderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 28 Mart 2017; 15:14:32 >

• iphone 7 3250'ye bulunuyor şu an tr'de 2 yıl garantili. 2750+200 lira komisyon+100 lira kayıt..Pek anlamı kalmıyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

iphone 7 3250'ye bulunuyor şu an tr'de 2 yıl garantili. 2750+200 lira komisyon+100 lira kayıt..Pek anlamı kalmıyor sanki.

Yazilan fiyat komisyon dahil fiyat hocam. 200 lira cebinde kaliyor.
  • 200>3300
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

200>3300

Anlayamadım bu mesajınızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.