Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hepınızın allah yardımcısı olsun agustosu ıple cekıyorum :)
    atarsa 117 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AESAES -- 21 Mayıs 2011; 10:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedeksubaytk

quote:

Orijinalden alıntı: 11sinann

quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

başka bir dönemin topicinde gördüm, askeriye de haki renk boxer don yasaklanmış mı ? birisi beyaz uzun iç don giyiliyor artık demiş..

ayrıca diğer topiclerde yazıldığı gibi bişey götürmeyin askerde veriliyor zaten laflarına pek güvenmeyin, çok kalitesiz şeyler olabilir, polatlıda aseri malzeme satanlarda gördüm, içlikler, kalitesiz iplikten yapılma, kali,teli yün, içlikler ve çamaşırlar alın

ben kapalı yeşil aldım acaba o yasakmıdır

abi ben haki don giyiuorum şuan, denizcilerin farklıymış sadece bildiğim kadarıyla

Ben bir denizci olarak belirtmek isterm oncelikler denizcilikte kısa donem olacak arkadaşlar hayatının en kolay askerlikgine hazır olsunlar çunku askerlik adına hiç bir sey ogrenmeyeceksiniz(elinizde çogunlukla supurge ile mıntıka peşinde kosarsınız)sadee son hafta yemin toreni için biraz zorlanırsınız sonrası usta birliginde rahat edersiniz

Denizcilerin çamasır rengi beyaz don ve kolsuz faniladır arkadaslar acemi birliklerinde kolllu giymenizede izin verirler ama usta birliginde kolsuz beyaz fanila ve don giymeniz istenir

Şunuda son olarak soyleyeyim İskenderuna gelecek arkadaşlar yanınıza traş takımızdan başka birşey almayın orada 3 tane bavul size verilecektir

Usta birligim izmir yeni kale güney deniz saha komutanlıgı(Buraya düşecek olan arkadaşlar gerçekten çok rahat ederler)ş:117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAT1986 -- 21 Mayıs 2011; 11:56:09 >

• vay torunlar nasılsınısnız bakalım ilk çarşım bunun keyfini sürüyorum....
  • arkadaşlar mrb çok acil bi soru soracam size cevaplarsanız sevinirim.
    ben 2010 da mezun oldum 2013 e kadar tecilim var...
    önümüzdeki en yakın askerlik dönemi ne zaman ve benim ona gitme ihtimalim var mı ???
    sınavları ne zaman olacak kesin teslim tarihi ne zaman olacak....
    bu konuda yardım ederseniz sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalevra212

arkadaşlar mrb çok acil bi soru soracam size cevaplarsanız sevinirim.
    ben 2010 da mezun oldum 2013 e kadar tecilim var...
    önümüzdeki en yakın askerlik dönemi ne zaman ve benim ona gitme ihtimalim var mı ???
    sınavları ne zaman olacak kesin teslim tarihi ne zaman olacak....
    bu konuda yardım ederseniz sevinirim ...

dostum en yakın celp dönemi ağustosta
    zaten gidilecek dönemler aralık nisan ve ağustostur..
    ağustos için 30 hazirana kadar, tecil bozdurma erken sevk işlemlerini yaptırmalısın. şubeye giderken kesinlikle diplomanı götür, 4 foto istiyolar ama sen çokça çekin ilerisi için lazım olacak..
    yukarda da yazdım en son durum belgesi alcaksın 31 temmuza kadar sarı zarfını almaya gideceksin onunla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordem -- 21 Mayıs 2011; 14:30:43 >

• peki kardeş sınav zamanı hakkında bilgin var mı ?? ben gıda mühendisliği okudum uzun dönem istesem çıkma şansım dahada artar mı istekli olduğum için ???
    ve ayrıca internette her ilin ve ilçenin celp dönemi ayrı diye okudum benim ilçe sadece her yıl bi tek aralıkta gösteriyor ben mi yanlış anladım acaba bir yılda sadece aralıkta mı askere gidebilirim,, ağustosa gidebilir miyim acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAT1986

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 11sinann

quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

başka bir dönemin topicinde gördüm, askeriye de haki renk boxer don yasaklanmış mı ? birisi beyaz uzun iç don giyiliyor artık demiş..

ayrıca diğer topiclerde yazıldığı gibi bişey götürmeyin askerde veriliyor zaten laflarına pek güvenmeyin, çok kalitesiz şeyler olabilir, polatlıda aseri malzeme satanlarda gördüm, içlikler, kalitesiz iplikten yapılma, kali,teli yün, içlikler ve çamaşırlar alın

ben kapalı yeşil aldım acaba o yasakmıdır

abi ben haki don giyiuorum şuan, denizcilerin farklıymış sadece bildiğim kadarıyla

Ben bir denizci olarak belirtmek isterm oncelikler denizcilikte kısa donem olacak arkadaşlar hayatının en kolay askerlikgine hazır olsunlar çunku askerlik adına hiç bir sey ogrenmeyeceksiniz(elinizde çogunlukla supurge ile mıntıka peşinde kosarsınız)sadee son hafta yemin toreni için biraz zorlanırsınız sonrası usta birliginde rahat edersiniz

Denizcilerin çamasır rengi beyaz don ve kolsuz faniladır arkadaslar acemi birliklerinde kolllu giymenizede izin verirler ama usta birliginde kolsuz beyaz fanila ve don giymeniz istenir

Şunuda son olarak soyleyeyim İskenderuna gelecek arkadaşlar yanınıza traş takımızdan başka birşey almayın orada 3 tane bavul size verilecektir

Usta birligim izmir yeni kale güney deniz saha komutanlıgı(Buraya düşecek olan arkadaşlar gerçekten çok rahat ederler)ş:117

suat ıle aynı yerde acemılıgımı yaptım kesınlıkle a dan z ye haklı ama agustosta buıraya dusecek arkadasları 3 adet dokunulmamıs denetleme beklıyor belkı bıraz yorucu gecebılır ama genel olarak cok rahat bır yer burası...zaten denızcı olarak askerlık yapmak gercekten dıger kuvvetlere gore cok rahat...
    ben burda usta bırlıgınde kantıncı oldum ve 15 gundur hıcbırsey yapmıyoruz..egıtım alayı olmasından koskaca alayda 200 kısıyız ve 24 mayısta gelecek celp 28 gun kalıp gıdıcek ve sızler gelene kadar burası gene sakın gecıcek :)

suat dıger elemanlarla konusuyormusun muhafız olarak dusenler nobet tutuyolar mı yoksa dırek gerı hızmet olarak mı yapıyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AESAES -- 21 Mayıs 2011; 18:43:12 >

• quote:

peki kardeş sınav zamanı hakkında bilgin var mı ?? ben gıda mühendisliği okudum uzun dönem istesem çıkma şansım dahada artar mı istekli olduğum için ???
    ve ayrıca internette her ilin ve ilçenin celp dönemi ayrı diye okudum benim ilçe sadece her yıl bi tek aralıkta gösteriyor ben mi yanlış anladım acaba bir yılda sadece aralıkta mı askere gidebilirim,, ağustosa gidebilir miyim acaba ???

1-2-3 ağustosta sınava girilecek 1 hafta sonra açıklanır ve 2-3 gün içinde teslim oluruz..
    daha çok makine mühendislerini alıyolarmış ama o da garanti değil, hiçbir kriter yok anlıycağın, kafalarına göre...
    ilçe konusuna gelince öyle birşey yok, (bilgiyi nerden edindiysen link ver) 4 yıllık üni. mezunları en yakın şubeye gidip ağustosta yedek subay adayı olarak asker olmak istiyorum diceksin.

bu linkde işini görür
    http://bit.ly/mMDfTM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordem -- 21 Mayıs 2011; 19:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kordem

quote:

peki kardeş sınav zamanı hakkında bilgin var mı ?? ben gıda mühendisliği okudum uzun dönem istesem çıkma şansım dahada artar mı istekli olduğum için ???

1-2-3 ağustosta sınava girilecek 1 hafta sonra açıklanır ve 2-3 gün içinde teslim oluruz..
    daha çok makine mühendislerini alıyolarmış ama o da garanti değil, hiçbir kriter yok anlıycağın, kafalarına göre...
    ilçe konusuna gelince öyle birşey yok, (bilgiyi nerden edindiysen link ver) 4 yıllık üni. mezunları en yakın şubeye gidip ağustosta yedek subay adayı olarak asker olmak istiyorum diceksin.

bu linkde işini görür
    http://bit.ly/mMDfTM

teşekkürler kardeş ,, 2011 askerlik dönemleri yazdım,, 2011 celp dönemleri çıktı her ilin tarihi farklı görünüyordu ondan sordum kardeş. iyi oldu öğrendiğim bende aralığa kadar kalacam diye düşünüyordum kara kara :)

• Haziran başında gitmeyi düşünüyorum
    Birkaç sorum olacak;
    İşyerinden izin alıcam, tecilliyim
    Kısa sürede işlemlerim tamamlanırmı acaba. birde iş yerine verilecek kağıdı ne zaman alabillirim
  • Arkadaşlar erken sevk dilekçesinde, asalın örneğindeki gibi "iş durumum nedeniyle" yazmak yeterli mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justify34

benim boy 180 cm doktor 50 kg fazla var yazmıştı sağlık kurulu 1 yıl erteleme verdi. doktor 115 kg falan olursan alırım demişti ama doğrumudur bilemem bi şansımı deneycem sanırım ağustos celbi haziran sonuna kadar başvuru yapabiliyor haziran ortasına kadar sıkı bir diyet yapıp duruma göre başvuru yapacaz artık

bizim katılış muayenesinde boy + 31 olanlar gönderildi askerden

tam anlayamadım askeremi alındılar yoksa askere alınmadılarmı :)

askerlikleri bitti yani. katılış muayanesi acemiliğe başladığın zaman o birlikte yapılıyor. askerlik şubesinde değil bu arada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibul_34

Haziran başında gitmeyi düşünüyorum
    Birkaç sorum olacak;
    İşyerinden izin alıcam, tecilliyim
    Kısa sürede işlemlerim tamamlanırmı acaba. birde iş yerine verilecek kağıdı ne zaman alabillirim

iş yerine kağıt mı vermemiz gerekiyor askere gidebilmek için ne kağıdı bu arkadaşlar ???
  • vay be torunlar da toplanmaya başlamış yavaş yavaş,
    bizim konuya gelip kötü kötü konuşan dedelere kıl olduğum için şimdi pek konuşmuyorum. ama askerliğin en rahatı bile sıkıntılı bi durum. Allah herkesin tez zamanda kurtulmasını nasip etsin...
  • SA ARKADAŞLAR BENDE AĞUSTOS AYI ASKER OLMAK İSTİYORUM..YARIN YABANCILAR ŞUBESİNE GİDİP BAŞVURU YAPACAĞIM..İLK BAŞVURUYA GİDEN ARKADAŞLARDAN BİRİ NE LAZIM ONLARI YAZABİLİRMİ LÜTFEN..RESİM FİLAN DA GEREKİYORMU?
  • diplomanin aslini ve 3 adet fotokopisini götür,yanina da en az 4 fotoğraf al.tsk nin listesinde 8 fotoğraf diyor ama benim 4 tanesini kullandilar..
  • buraya yazmadan önce forumu okumakta fayda var
  • Benim dosyam maltepe askerlik şubesinde, sabah şubeyi arayıp erken sevk için başvururken neler getirmem gerektiğini sordum, "önce kaydını dondur şubeye gel durumuna bakalım" dediler. Hiç birşey anlamadım şimdi benim ağustosa gidememe ihtimalim var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

diplomanin aslini ve 3 adet fotokopisini götür,yanina da en az 4 fotoğraf al.tsk nin listesinde 8 fotoğraf diyor ama benim 4 tanesini kullandilar..

teşekkür ederim kardeşim..
  • arkadaşlar askerlik şubesine başvurduğumuz yerden mi teslim olmamız gerekiyor ve sınav yeride ona göre mi belirleniyor...
    mesela ben antalyadan yabancı şubeye başvursam sınav yerimi istediğim yerde yapabilir miyim ?? teslim olacağım yer yine antalya şubesi mi olmak zorunda ???
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.