Şimdi Ara

343. DONEM 1. DENIZ ER EGITIM ALAYI ISKENDERUN/HATAY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
29.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Usta birliği belli olan varmı acaba ? Ben de gözükmüyor. Bileti aldım sabah 5.40 Hataya.
  • Postal giymeyecek miyiz?

bir de ailelerin katılacağı yemin töreni kaç gün sonra oluyor. Acemiliğimizin bitimiyle aynı gün mü?

içerde nakit geçiyor mu? kartla uğraşmamak için nakit saklayalım mı yanımızda?

faydalı konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_30953731/mpage_2/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tragbar -- 10 Aralık 2011; 2:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAXİNOMAXİST

Arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun. Usta birliği belli olan varmı acaba ? Ben de gözükmüyor. Bileti aldım sabah 5.40 Hataya.

Usta birliği sonradan belli olucak kardeşim. Acemilik bitiminde sanıyorum.
  • agustos celbınde geken ıyı kılo verdı sıcaktan gecenın 5inde bıle cok sıcaktı nem yuksek oldugu ıcın cok sıkıntı cektık sauna gıbı havası var mubarek 7 kılo verdım ben 5 dk da yarım lıtre su ıcıyorduk komutanlar istıraat verdımı herkez muslukara kosuyordu :) yıkadınız bırsey kurumaz ben ıslak ıslak tekrar gıyıyordum sımdı havası nasıl bılemıyorum
  • normal ayakkabı verecekler bı tabanlık goturun bırde ayagınıza gore buyuk alın ayakkabıyı uygun adım gıderken ayaklarınız şişecek benım su toplamıstı ama rahat ettım tabanlık ve buyuk almakla bırde spor ayakkabısı verecekler onuda buyuk alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragbar

Postal giymeyecek miyiz?

bir de ailelerin katılacağı yemin töreni kaç gün sonra oluyor. Acemiliğimizin bitimiyle aynı gün mü?

içerde nakit geçiyor mu? kartla uğraşmamak için nakit saklayalım mı yanımızda?

faydalı konu:

http://forum.donanimhaber.com/m_30953731/mpage_2/key_/tm.htm

cuma gunu olacak yemın torenınız 30 aralık yada 6 ocak ta olacak gecen yıl gelenler 1 ocakta gelmıs bu yıl kac gun acemılık yapacaksınız gıdınce ogrenıceksınız ıcer ufak mıktarda nakıt bırakın yanınızda kalanı verılen akıllı kartlara yatırın her kantınde nakıt gecmıyor telefon kartı goturun kesınlık ben encok ona para vermıstım bırde almak kantınden mesele sıra cok oluyor

• kuriler :)
    pazar 15:30 Esenler kalkışlı otobüs (JET turizm)var. sabah 6 da iskenderun da olacak işallah. ki kayıta erken gitmek için büyük şans.Otobüsün dolma hızından en az 5 kuri olduğumuz net :) sabah güzel kahvaltı eder şöyle bir turlarız birkaç kebap götürürüz en erken 10-11 gibi girer teslim oluruz. Aynı anda girersen aynı bölük' e girme şansımız da artıyor.

DH olarak acemilikte yek vücud ;)

http://eticket.ipektr.com/firms_08/Default.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragbar

kuriler :)
    pazar 15:30 Esenler kalkışlı otobüs (JET turizm)var. sabah 6 da iskenderun da olacak işallah. ki kayıta erken gitmek için büyük şans.Otobüsün dolma hızından en az 5 kuri olduğumuz net :) sabah güzel kahvaltı eder şöyle bir turlarız birkaç kebap götürürüz en erken 10-11 gibi girer teslim oluruz. Aynı anda girersen aynı bölük' e girme şansımız da artıyor.

DH olarak acemilikte yek vücud ;)

http://eticket.ipektr.com/firms_08/Default.aspx

aynı anda gırersenız aynı boluk hatta alt ust yatarsınız budy olursunuz %100 denenmıstır :)

• Uçak saatleri çok ters uymadı bana. Otobüsle gitmeye karar verdim Pazar 19.30 da istanbul esenlerden has turizmle gideceğim inşallah. Orada görüşürüz tertipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ge©eKu$u

Uçak saatleri çok ters uymadı bana. Otobüsle gitmeye karar verdim Pazar 19.30 da istanbul esenlerden has turizmle gideceğim inşallah. Orada görüşürüz tertipler.

Aynı Saatte Bursa'dan yola çıkacağım. varışta 2 saat atar. Yarın çıkıp don atlet, saat falan alayım.
  • baba yatar şafak atar :) 39
    Kafanıza takılan bırsey olursa uyanınca cevaplarım cumleten hayırlı geceler
  • 331.KD İskenderun deniz er eğitim alayı büyük büyük.... dedeniz burda :) soruları alalım
  • iç çamaşırları yeşilmiş onu öğrendik, soğuk olurmu içlik götürmeye gerek varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TainteD

331.KD İskenderun deniz er eğitim alayı büyük büyük.... dedeniz burda :) soruları alalım

Havası nasıl? adana gibiyse atletle giderim :)
  • Ben de direkt Hatay'a bilet bulamadığım için ptesi sabah 5:45 uçağıyla (85 lira) Sabiha Gökçen'den Antep'e geçicem, ordan da İskenderun'a.
  • valla iç çamaşırını ne renk giyersen giy rahat ol.malum kış mevsiminde tören kıyafeti siyah oldugu için don rengi mühim değil, beyaz tören kıyafeti olunca mecburen beyaz don giyiyosun.ama iş başı kıyafetleri kahverengi hastanedeki hademeler gibi :D postal yok kundura var.havası adanadan daha sert, soğuk değil dersin ama rüzgarı çok pistir,acemilik bitene kadar asfaltta oturacaksınız :) talim öğretmenleriniz uzun dönem 15 aylık askerler olucak, güzel yere gidiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: costagravas

Ben de direkt Hatay'a bilet bulamadığım için ptesi sabah 5:45 uçağıyla (85 lira) Sabiha Gökçen'den Antep'e geçicem, ordan da İskenderun'a.

bursadan kalkan otobüste 3 tane yer görünüyordu bayan onlarda gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ge©eKu$u

iç çamaşırları yeşilmiş onu öğrendik, soğuk olurmu içlik götürmeye gerek varmı.

1 tane içlik al derim, ama orda da içlik vericekler 1 adet.diş macunundan spor ayakkabısına, eşofmanına kadar herşeyi veriyolar.
  • haa bu arada, yemekhanede çayı musluktan dolduruyorsunuz:))benim askerlik yaptığım dönemde alayda 20 bölük 6300 asker vardı (3300 kısa dönem-3000 uzun dönem) usta birlikleriniz hep güzel şehirler olucak emin olun...
  • istanbuldan 9.30 uçağına binip 11 de adana havaalanında olucam daha önce giden varsa kaç gibi iskenderunda olurum biraz geç olacak gibi birliğe varmam 1 den geç teslim olmayın sıkıntı çekersiniz diyolardı galiba sabah uçağında yer bulamadım bi de nası bi yol izlemem gerekir inince en hızlı şekilde gitmek için...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.