Şimdi Ara

343. DÖNEM (ARALIK 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.293
Cevap
13
Favori
558.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum çok fazla oluyorum çok soru sordum

bana başvuru sırası, sınav ve teslim olma tecrübeni anlatırmısın zorluk yaşamak istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipcocuk

dostum çok fazla oluyorum çok soru sordum

bana başvuru sırası, sınav ve teslim olma tecrübeni anlatırmısın zorluk yaşamak istemiyorum :)

sana tavsiyem bizimkini ya da 341'lerin forumlarını oku, orada tecrübeleri ayrıntılı görürsün, hem de bi sürü farklı tecrübe göreceğin için herşeye hazırlıklı olursun.
    Tabi ne kadar hazırlıklı olursan ol insanı oldukça şaşırtacak derecede saçma ve mantıksız bi ortam...
  • bi soru daha :)

ya forumda araştırırken aöf mezunlarına geçici mezuniyet belgesi verilmiyormuş gibi okudum doğrumudur bilen varmı
  • quote:

bi soru daha :)

ya forumda araştırırken aöf mezunlarına geçici mezuniyet belgesi verilmiyormuş gibi okudum doğrumudur bilen varmı

Onu ben de duydum. AÖF bürosuna git sor bence. Ama sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz alırsın diplomanı. Ben Haziranda mezun oldum. Sınav sonuçları açıklandı, ertesi gün gidip diplomamı aldım.
  • Yurtdışından 10-15 ekim gibi geliyorum, o tarihlerde veya hemen sonra başvursam Aralıkta gitme olasılığım nedir? Kesin gitme şansım olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pred4toR

Yurtdışından 10-15 ekim gibi geliyorum, o tarihlerde veya hemen sonra başvursam Aralıkta gitme olasılığım nedir? Kesin gitme şansım olur mu?

Ekim sonuna kadar vaktin var ama kesin gidersin diyemeyiz.ama aralık olduğunundan şansın yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Yurtdışından 10-15 ekim gibi geliyorum, o tarihlerde veya hemen sonra başvursam Aralıkta gitme olasılığım nedir? Kesin gitme şansım olur mu?

Ekim sonuna kadar vaktin var ama kesin gidersin diyemeyiz.ama aralık olduğunundan şansın yüksek..

Dilekçe, vs. birşey yazmam gerekiyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Eger askerlik kararin aralikta degilse erken sevk dilekcesi yazman gerekecek.zaten subede dilekçe örneği veriyorlar sen sadece dolduruyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eger askerlik kararin aralikta degilse erken sevk dilekcesi yazman gerekecek.zaten subede dilekçe örneği veriyorlar sen sadece dolduruyorsun.

Benim tecilim var 2012 ağustosa kadar, ama bozdurup bu aralıkta gitmek istiyorum. ama başvuru tarihim 10-15 ekim arasında olabilir en erken...

• problem değil, ekim sonuna kadar vakit var.
  • Bu soru icin cok erken biliyorum ama dun gece aklıma takıldı eski konuları cok karıstırdım bi kac bisey buldum.ayrıca heyecanımı mazur gorun

Giderken ne goturecez. Tırnak makası , silikon taban, mach3 , pisik kremi , yesil don ve atlet baska ? Bunlar bi baslıkta toplansa her donem de sorulmasa iyi olmaz mi
  • Aralık k.d. başvuruları için son başvuru tarihi kimi yerde 31 eylül kimi yerde 31 ekim yazıyor. Kaynak göstererek tarihi bilrecek birisi var mıdır?
  • 31 eylül olma şansı yok zaten :) 31 ekim son başvuru
  • quote:

Orijinalden alıntı: schoolbus

Aralık k.d. başvuruları için son başvuru tarihi kimi yerde 31 eylül kimi yerde 31 ekim yazıyor. Kaynak göstererek tarihi bilrecek birisi var mıdır?

31 ekim kesin tarih merak etme.
  • quote:

bi sorum daha olacak arkadaşlar ,

benim gözlerim bozuk 4.5 miyop ama lens kullanıyorum muayene sırasında söyleleyimmi napayım?

söylersen ne bişey kazanırsın nede kaybedersin onlar için pek problem olmaz ama sağ gözün kötü durumdaysa namlu gözün yani belirtmende fayda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Bu soru icin cok erken biliyorum ama dun gece aklıma takıldı eski konuları cok karıstırdım bi kac bisey buldum.ayrıca heyecanımı mazur gorun

Giderken ne goturecez. Tırnak makası , silikon taban, mach3 , pisik kremi , yesil don ve atlet baska ? Bunlar bi baslıkta toplansa her donem de sorulmasa iyi olmaz mi

atlet,don,çorap,mach3 ve traş köpüğü, telefon kartı, boyundan asmalı cüzdan,tabanlık, polar yada sağlam termal içlik soğuk yerlerde onlar bile kesmio, ayna,tırnak makası, pişik kremine aralık döneminde ihtiyacın olmaz,mesela nisanda gitsen güneş kremi mutlaka al derdim, başkada bişeye ihtiyacın olursa temin edersin bunlar yeter sana bide mümkün olduğunca bozuk parada temin et,kredi kartı götürebilirsin,acemilikte 200-250 tl gibi bi para yeterli olur bide bazı yerlerde hırsızlık acayip çok oluyor özellikle kalabalık bölüklerde parana ve mach 3 üne iyi sahip çık direk uçururlar dolabınada en fazla 2 çift iç çamaşırı ve çorap koy çünki onlarıda çalıyolar ihtiyacın oldukça valizinden alırsın tabi hırsızlık olmayan yere düşersen buna gerek yok ilk aklıma gelenler bunlar aklına takılan varsa hatırlarsam yardımcı olurum

• quote:

dostum çok fazla oluyorum çok soru sordum

önce sınav için stres yapma çünki formalite bir olay senin sınav becerine değil okuduğun bölüme göre tercih yapıyorlar, sınava sana tavsiyem 3. gün gir yani 3 aralıkta daha tenha olur, bazı yerlerde saça sakala kafayı takıolarmış her ihtimale karşı traşını olupta git, teslim olurkende çok geç gitme ne kadar erken gidersen kıyafetlerini seçme hakkın olur yoksa elde kalanları sana yamamaya çalışırlar öğlen 1-2 gibi teslim ol derim, uzak bi yer çıkarsa uçakla gitmeyide düşünüyorsan sınavın açıklanacağı gün havayolu firmalarının internet sayfalarını açık tut derim bileti hemen al yararına olacaktır, heyecan dorukta olacak tabiki oda işin güzel tarafı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

quote:

bi sorum daha olacak arkadaşlar ,

benim gözlerim bozuk 4.5 miyop ama lens kullanıyorum muayene sırasında söyleleyimmi napayım?

söylersen ne bişey kazanırsın nede kaybedersin onlar için pek problem olmaz ama sağ gözün kötü durumdaysa namlu gözün yani belirtmende fayda olabilir.

benimde gözlerim 4 numara geçen sene 337 olarak gittim ve geldim.söylemende bi zarar yok fakat sadece söylediğinle kalırsın benden söylemesi ek olarak askere giderken oradaki yaşam standartı düşünüp lens yerine gözlük götürmeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Aralık k.d. başvuruları için son başvuru tarihi kimi yerde 31 eylül kimi yerde 31 ekim yazıyor. Kaynak göstererek tarihi bilrecek birisi var mıdır?

senafro sen hala askermisin kurtul artık şurdan sende sevin bizde sevinelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslümano Ronaldo -- 16 Eylül 2011; 19:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

senafo sen hala askermisin kurtul artık şurdan sende sevin bizde sevinelim

senefro tezkere bırakmış artık TSK malı :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.