Arkadaşlar ben pazartesi öğlen çıkarım 12 1 gibi 1.5 saat sürüyor burdan orası zaten. 15.30 16.00 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Medikal ortopediciyim silikon tabanlık almayan varsa özel mesajdan yazsın ayak nosunu getireyim gelirken
quote:
Orijinalden alıntı: protezortez
Arkadaşlar ben pazartesi öğlen çıkarım 12 1 gibi 1.5 saat sürüyor burdan orası zaten. 15.30 16.00 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Medikal ortopediciyim silikon tabanlık almayan varsa özel mesajdan yazsın ayak nosunu getireyim gelirken
Tesekkurler tertip...
AYTAÇ BALABAN
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı JANDARMA Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BİLECİK 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI BİLECİK İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri BİLECİK 2'NCİ J.EĞT.TUG.K.LIĞI BİLECİK
arkadaşlar bende İzmirden geliyorum saat 3-4 gibi orda olacam.. 6 ay kadar beraberiz artık
Merhabalar,331 kısa donem olarak bilecikte yaptım. Şunu soyleyebilirim diğer yerlere göre askerlik rahat geçicek.Zaten aralık ayı oldugu için cok kalabalık olcaksınız.Butun onemli yerlede kısa donem olcak(kantin,internet cafe,nizamiye kapısı gibi).Bu yüzden rahat olursunuz.sadece 1 ay uzun donem askerler artistlik yapabilir sakın takmayın hele devre kaybı askerlere sakın cevap vermemezik etmeyin ustunuze cıkarlar.1 ay gecip yerelrinize geçince rahat edersiniz.Zaten 155 gün.Kısa donemlerde dogu ya falan gonderim olmuyo alay içinde kalıyosun.1 ay dan sonra çarsı izniniz var.bol bol yemek yersiniz.:D kahvaltıya gitmeye gerek yok atıştırma yaparsınız zaten:P neyse sorusu olan olursa ozel mesaj atsın.iyi geceler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme