Şimdi Ara

343. Dönem BILECIK 9'UNCU J.EGT.A.K.LIGI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben pazartesi öğlen çıkarım 12 1 gibi 1.5 saat sürüyor burdan orası zaten. 15.30 16.00 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Medikal ortopediciyim silikon tabanlık almayan varsa özel mesajdan yazsın ayak nosunu getireyim gelirken
  • quote:

Orijinalden alıntı: protezortez

Arkadaşlar ben pazartesi öğlen çıkarım 12 1 gibi 1.5 saat sürüyor burdan orası zaten. 15.30 16.00 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Medikal ortopediciyim silikon tabanlık almayan varsa özel mesajdan yazsın ayak nosunu getireyim gelirken

Tesekkurler tertip...
  • AYTAÇ BALABAN

Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BİLECİK 9'UNCU J.EĞT.A.K.LIĞI
    BİLECİK
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri BİLECİK 2'NCİ J.EĞT.TUG.K.LIĞI
    BİLECİK

arkadaşlar bende İzmirden geliyorum saat 3-4 gibi orda olacam.. 6 ay kadar beraberiz artık
  • Merhabalar,331 kısa donem olarak bilecikte yaptım.
    Şunu soyleyebilirim diğer yerlere göre askerlik rahat geçicek.Zaten aralık ayı oldugu için cok kalabalık olcaksınız.Butun onemli yerlede kısa donem olcak(kantin,internet cafe,nizamiye kapısı gibi).Bu yüzden rahat olursunuz.sadece 1 ay uzun donem askerler artistlik yapabilir sakın takmayın hele devre kaybı askerlere sakın cevap vermemezik etmeyin ustunuze cıkarlar.1 ay gecip yerelrinize geçince rahat edersiniz.Zaten 155 gün.Kısa donemlerde dogu ya falan gonderim olmuyo alay içinde kalıyosun.1 ay dan sonra çarsı izniniz var.bol bol yemek yersiniz.:D kahvaltıya gitmeye gerek yok atıştırma yaparsınız zaten:P neyse sorusu olan olursa ozel mesaj atsın.iyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.