bu sene yeni çıktı, çözen var mı? benim tyt biyo netleri çok dalgalı ya 6 net geliyor ya 2 net ortası yok. çözmediyseniz de başka tyt biyo denemesi önerisi olan varsa müteşekkirim |
345 tyt biyoloji denemesi

-
-
bence direkt günde bir tyt genel deneme çözmek daha iyi. Bu senenin 345 tyt fen denemesini aldım çok kaliteli bence. Hele 4. denemede bir kalıtım sorusu var böyle bisi yok
-
bence 345in tyt fkb denemeleri kesinlikle alıp msüden 1 hafta önce çözülmeli
aşırı iyi sorularla aşırı iyi tekrar olur fen netiniz 2 3 net artar bence
-
hocam günde bir tyt genel denemesi ile 120 gün nasıl dayanacağız?
piyasada toplasan 7-8 tane kaliteli deneme vardır 5 ile çarpsan 40'ı geçmiyor. son aylarda büyük sıkıntı olur gibi
-
direkt feni mi yoksa yeni çıkan ayrı fizik-kimya-biyoloji denemelerini mi diyorsunuz hocam? fizik ve kimyasını çözdüm çok iyiydi ama 345'in biyolojisi genelde gömüldüğü için ayrı alsam mı almasam mı diye tereddütte kaldım
-
hocam ben yanlış söylemişim pardon. ayrı ayrı deneme çözmek yerine direkt günde 1 tyt fen denemesi çözmekten bahsetmiştim
ben böyle yapıyorum yani. Veya her ders için ayrı bir yayınevi seçip o şekilde hepsinden günde 1er tane çözmek de mantıklı. Örneğin kimyada aydın, biyolojide biyotik fizikte de nihat bilgin denemeleri alıp çözülebilir hepsinden günde 1er tane
-
hocam bence hepsini
345in fenleri tam ayarında oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen hocam elimdeki bs fen bitip 345i de düzledikten sonra dediğiniz gibi ayrı ayrı alacağım. her gün tyt fen zaten atıyorum ama biyoya ek bir müdahale etmek gerekti
biyotik aldım 60 deneme 20 günde ya da en kötü bir ayda biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 4 Şubat 2024; 16:38:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X