Şimdi Ara

345 tyt biyoloji denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene yeni çıktı, çözen var mı? benim tyt biyo netleri çok dalgalı ya 6 net geliyor ya 2 net ortası yok. çözmediyseniz de başka tyt biyo denemesi önerisi olan varsa müteşekkirim

• bence direkt günde bir tyt genel deneme çözmek daha iyi. Bu senenin 345 tyt fen denemesini aldım çok kaliteli bence. Hele 4. denemede bir kalıtım sorusu var böyle bisi yok

• bence 345in tyt fkb denemeleri kesinlikle alıp msüden 1 hafta önce çözülmeli

aşırı iyi sorularla aşırı iyi tekrar olur fen netiniz 2 3 net artar bence

• berkellyum kullanıcısına yanıt

hocam günde bir tyt genel denemesi ile 120 gün nasıl dayanacağız?   piyasada toplasan 7-8 tane kaliteli deneme vardır 5 ile çarpsan 40'ı geçmiyor. son aylarda büyük sıkıntı olur gibi

• benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

direkt feni mi yoksa yeni çıkan ayrı fizik-kimya-biyoloji denemelerini mi diyorsunuz hocam? fizik ve kimyasını çözdüm çok iyiydi ama 345'in biyolojisi genelde gömüldüğü için ayrı alsam mı almasam mı diye tereddütte kaldım

• daxpc kullanıcısına yanıt

hocam ben yanlış söylemişim pardon. ayrı ayrı deneme çözmek yerine direkt günde 1 tyt fen denemesi çözmekten bahsetmiştim  ben böyle yapıyorum yani. Veya her ders için ayrı bir yayınevi seçip o şekilde hepsinden günde 1er tane çözmek de mantıklı. Örneğin kimyada aydın, biyolojide biyotik fizikte de nihat bilgin denemeleri alıp çözülebilir hepsinden günde 1er tane

• daxpc kullanıcısına yanıt
    hocam bence hepsini
    345in fenleri tam ayarında oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    345/3D AYT MATEMATİK
    4 yıl önce açıldı
    345 TYT - AYT GEOMETRİ HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • berkellyum kullanıcısına yanıt

aynen hocam elimdeki bs fen bitip 345i de düzledikten sonra dediğiniz gibi ayrı ayrı alacağım. her gün tyt fen zaten atıyorum ama biyoya ek bir müdahale etmek gerekti  biyotik aldım 60 deneme 20 günde ya da en kötü bir ayda biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 4 Şubat 2024; 16:38:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.