Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

345 TYT GENEL DENEMELERİ KOLAY MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 bana zor gelmişti 1 ve 4 orta.3u cozmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kolay diğer hepsi orta üstü geldi bana. en yüksek netimi 1.de yapmıştım.
  • 4te kaç yaptınız hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözmedim daha.

• Hocam bide başlıkla çok alakasız saçma bir soru olucalk da içime sıkıntı bastı sormak istedim.Az önce apotemi ayt mat denemesi ile(4.) 345 ayt feni çözdüm(8.) totalde 63.5 geldi feni 36 ama mat çok kötü geldi apotemiler mat arasında en kötü netimi yaptım sizce (belli olmaz biliyorum ama)gerçek sınavda bu civar mı gelir yani apotemi mat ösym mat zorluğunu kıyaslae mısınız hocam

• Apotemi daha zor tabi.Gercekte daha iyi gelebilir.Verim almaya bak hocam.Apot mat yorumdan ziyade bilgi ağırlıklı bir deneme.Eyup b ve Kenan Karadan kaçan konulardan tekrar yapilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haleptıplı

Hocam bide başlıkla çok alakasız saçma bir soru olucalk da içime sıkıntı bastı sormak istedim.Az önce apotemi ayt mat denemesi ile(4.) 345 ayt feni çözdüm(8.) totalde 63.5 geldi feni 36 ama mat çok kötü geldi apotemiler mat arasında en kötü netimi yaptım sizce (belli olmaz biliyorum ama)gerçek sınavda bu civar mı gelir yani apotemi mat ösym mat zorluğunu kıyaslae mısınız hocam
    Bence de verim almaya bakın hocam. Ben mesela fizikte şuan ESŞ çözüyorum, en düşük netlerimi yapıyorum. Ama kaçan sorular harbiden iyi sağlam sorular. Sonuçta sınavda bu kadar zor gelmiyor. Apotemi AYT Mat denemesine başlamadım ama o da ESŞ ile aynı mantık sanırım.

• 1'e kolay 2'ye zor demişlerdi 2-3 net oynadı bende.
  • hocam kaç saat verdiniz denemeye ? eski süre mi yeni süre mi . yoksa eskiyle çözüp gelen süreye kontrol mü yaptınız
  • 1.denemeyi yaptım 125dk sürdü 105net geldi.
    İlk defa 100 üstü yaptım.
    Tr orta
    Sosyal orta-zor
    Mat kolay-orta
    Fen kolay

• Evet Hocam haklısınız mesela trigp denklerim çok iyiydi onda 2dir soru kaçıyor birde kombinasyonda.Onlara bi ayar çekmek lazım deneme bunun için var sonuçta..

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir hocam yoksa yaprak sarmasını yerim Şaka bi yana cidden gelişmeye ve verim almak lazım haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haleptıplı -- 24 Mayıs 2020; 22:3:19 >
  • Maskeyle yeni süreyle çözmüştüm.

• 1.sinde sosyal zor diğerleri basitti 2.sinde sosyal basit diğerleri zordu 2.sinden daha iyi yaptım şu sosyali bir şekilde halletmem lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.