Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) İL J.K.LIĞI/BALIKESİR'ler buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes deniz kenarı illerden geliyo iç anadoludan tek gelen benim heralde:) gerçi bende istanbul şileli sayılırım ama neyse:)
    valla kimisi al diyor malzemeleri kimisi alma, ama herşeyin 2 tane olması iyidir, birisi kirlendiğinde yıkama kurutma problem olur 2. si olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, birde eksiklerimizi bize geç verme ihtimalleride yok değil yani, benim arkadaşım burda yapmış iyi bi yer dedi inşaalah hepimiz için iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: clioGT

343. ksd olarak balıkesir il jandarma da yaptım arkadaşlar ben de:)

hepinize hayırlı teskelerler şimdiden...

alayda topladıktan sonra sizi, 3 e 4 e bölüp karakollara eğitime yollayacaklar acemi birliklerinize. acemi birliğini bitirdikten sonra kura yoluyla ustabirliğiniz belirlenecek. en azından bizim dönemimizde öyle oldu. alayda kalacak kişi sayısı az ustabirliğinde. acemi birlikte aten kalan olmamıştı hiç.

Sanırım ilçelere dağıtılmamız daha iyi olacaktır.Çünkü daha rahat diyorlar.Devriye bilmem ne derken vakit geçip gidiyormuş zaten. Doğru mudur?
  • kısa dönemleri devriyeye pek vermiyorlar benim bildiğim.
    ama karakol iyidir. cezaevleri zor biraz o da nöbet çok olduğundan
  • Birkaç yerde çavuşla falan devriyeye çıkanlar olmuş ta ondan dedim.Farketmez devriye olmazsa kitap falan alırım.Vakit geçer bir şekilde. Klabalık yer olmasından iyidir karakol olması.
  • valla jandarma iyidir her türlü. güzel yer denk gelmiş. hepinize şimdiden hayırlı teskereler.

düşeceğiniz yerdeki o dönemin askerlerine, komutanlarına göre ve sizin kişiliğinize göre geçirirsiniz 155 gününüzü o yüzden fazla da kulak asmayın söylenenlere. sadece güzel yer olduğunu bilin, yeter:)
  • Sağolasın.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • bu arada öyle herşeyi çok çok götürmenize gerek yok. çamaşır çorap alın yanınıza, içlik veriyorlar ama askeri malzeme satan yerlerden termallerden alsanız hem daha ince hem koku vs olmuyor.
    size çantadan tuttun havluya 1 2 takım çoraba atlet 1, fanila 1, eldiven vs veriyorlar zaten. il jandarmanın içinde garanti bankası atm si vardı bu arada eğer sökmedilerse:)

merak ettikleriniz varsa özelden mesaj atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
  • arkadaşlar orada eski görevli bi akrabamız vardı onunla görüştük, acemilik için bizi edremit havran ivrindi ilçelerine gönderip ordan kura ile dağıtıyorlarmış. bilginize
  • ben gömeçe gitmiştim gömeç çıkmış aralarından demek ki hala dediğim gibi sistem.
  • Yani ilk merkeze teslim oluyoruz.Oradan mı dağıtılıyoruz ilçelere?
  • aynen öyle olacak. yarın sizi alayda toplayıp akşama doğru da otobuslerle karakollara bırakacaklar. askerliğin 1. gununu böylece yemiş olacaksınız:)

yemin ettikten sonra da orada kura çekip usta birliklerinize gidip teslim olacaksınız yine balıkesir içi karakollara
  • Şimdi babamla görüştüm telefonda.Kendisi Kıbrıs gazisi. Ben 21 ay savaşın içindeydim siz yer beğenmezsiniz şimdi dedi.Zaten kısa dönemsiniz jandarmasınzın bitirin gelin zorluğunuz da yok dedi. Valla dedim ben askerim de onlar ne şimdi . Kendime asker diyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Aralık 2012; 13:18:49 >
  • Arkadaşlar Allah'ın izniyle güzel bir askerlik yapacağız Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın, aslında askerliği zor veya kolay biz kendi kendimize yapıyoruz, kendimizi ortama bırakacağız samimi arkadaşlıklar kuracağız Allah ın işznıyel ve askerlıgın nasıl gectıgını anlamayacazgız ınsaallah 15 aylık erlerlede sıkıntı olmazsa bı sıkıntı olmaz. babam 60 yasında hala askerlık anısı anlatır hala arkadasları ıle gorusur inşallah bızede nasıp olur
  • Amin inşallah kazasız belasız gider geliriz.Zaten yer olarak iyi yerdeyiz belli.Uzun dönemler de sorun çıkarmazsa sıkıntı olmaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Aralık 2012; 15:04:38 >
  • Bende sabah yola çıkıyorum bursadan geliyorum , hayırlı teskereler tüm tertiplere
  • Balıkesir GÖMEÇ ten herkese selamlar beyler :D Askeriğliniz nasıl geçiyor.Gömeç te işler tıkırında çok şükür.
  • hala gömeçte misin?:)
  • Yok.İvrindi'ye geldik Usta Birliği'ne ama Gömeç'i arıyorum ne yalan söyleyeyim :D En azından cezaevi yok orda.Nöbetler az.
  • geçer gider boşver

ben de acemliği gömeçte yapmıştım

şimdiden hayurlı teskereler
  • Ben usta birliği gömeçteyim. 2 yada 4 saat nöbet var, denetleme muhabbetinden dolayı spor ve mıntıkalarda artış var bakalım hayırlsı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.