349 TL Anker SoundCore Life 2 Neo A3033 Hi-Res 60 Saat Çalma Süresi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Si Resmi web sitesi: https://www.anker.com/ae/products/variant/soundcore-life-2-neo/A3033Z11 |
349 TL Anker SoundCore Life 2 Neo A3033 Hi-Res 60 Saat Çalma Süresi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Si
-
-
logo çakma beats olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anker Q10'a göre daha mı iyi? İkisini de kullanan arkadaşlar var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
q10 tam istediğim kalitede, ama sonuna kadar açsam da yetersiz kalıyor. bu da öyle mi acaba?
-
noise cancellation var mı anlayan ?
Kayıtlı kart ile alırsan 331 tl,
Aldım bir tane, şu an aktif kullandığım JBL E50BT var, bakalım aralarında ne fark var gelince anlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 18 Haziran 2021; 23:41:38 >
Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum almayı düşünen arkadaşlar için kısaca deneyimlerimi paylaşayım. Hafif bir dip ses mevcut ses çalmıyorken beni şahsen rahatsız etmiyor, ANC yok, uzun kullanımda (3-4 saat+) kafayı birazcık sıkabiliyor aynı sorun q10'da da var sanırım, sarjı gerçekten söylendiği gibi, ses yüksekliği büyük çoğunluk için yeterli olacaktır, bass sevenler için tek tuşla bass up özelliği var, 2 aygıta aynı anda bağlanabiliyor, ben ev kullanımında genel olarak memnunum.
-
soundcore life q10 ile life 2 neo arasında kaldım. tecrübeli arkadaşlar ve kullananlar fikir verebilirse sevinirim.
-
life 2 neo bir tık daha üst modeli. Anker-tr sitesinden kendiniz de karşılaştırabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X