Şimdi Ara

349 TL Anker SoundCore Life 2 Neo A3033 Hi-Res 60 Saat Çalma Süresi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• logo çakma beats olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker Q10'a göre daha mı iyi? İkisini de kullanan arkadaşlar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q10 tam istediğim kalitede, ama sonuna kadar açsam da yetersiz kalıyor. bu da öyle mi acaba?

• noise cancellation var mı anlayan ?

• Kayıtlı kart ile alırsan 331 tl,

Aldım bir tane, şu an aktif kullandığım JBL E50BT var, bakalım aralarında ne fark var gelince anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 18 Haziran 2021; 23:41:38 >
  • Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum almayı düşünen arkadaşlar için kısaca deneyimlerimi paylaşayım. Hafif bir dip ses mevcut ses çalmıyorken beni şahsen rahatsız etmiyor, ANC yok, uzun kullanımda (3-4 saat+) kafayı birazcık sıkabiliyor aynı sorun q10'da da var sanırım, sarjı gerçekten söylendiği gibi, ses yüksekliği büyük çoğunluk için yeterli olacaktır, bass sevenler için tek tuşla bass up özelliği var, 2 aygıta aynı anda bağlanabiliyor, ben ev kullanımında genel olarak memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soundcore life q10 ile life 2 neo arasında kaldım. tecrübeli arkadaşlar ve kullananlar fikir verebilirse sevinirim.

• scienceone S kullanıcısına yanıt

life 2 neo bir tık daha üst modeli. Anker-tr sitesinden kendiniz de karşılaştırabilirsiniz.

349 TL Anker SoundCore Life 2 Neo A3033 Hi-Res 60 Saat Çalma Süresi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Si

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.