Bildirim
34k ile 41k Akdeniz Psikoloji gelmedi kim yazdı buraları ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
Hocam nereye yerleştiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hacı bayram veliyi yazmıştım öylesine. akdeniz kesin gözüyle baktığım için -
İtiraz etme diye bir süreç yok biz de 13.7k ile 20binlik Ankara'ya yerleşemedik. -
siz nereye yerleştniz hocam -
up akdeniz yazan var mı acaba -
Ben de 37k yaptım. Akdeniz 3.tercihimdi gelmedi. 7.tercihim olan katip Çelebi geldi (44k)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
up -
Bizde 10binle 12bindeki İÜ'ye yerleşemedik Ankara Üni geldi hocam. Sizin sıralamayı ben öne çektim.quote:
Orijinalden alıntı: coder10
İtiraz etme diye bir süreç yok biz de 13.7k ile 20binlik Ankara'ya yerleşemedik. -
Tmde bir şeyler olmuş anlamadım. 30kdaki ısparta hukuka 21kdaki adam yerleşemedi
Bir şeyler oldu da 41k psikoloji bölümü 34k ile gelmeyecek kadar ne oldu anlamıyorum hocam -
Cidden akıl almaz bir durum...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İÜ PSIKO KACLA KAPATMIŞ HİÇ DUYUMUN VAR MI HOCAMquote:
Orijinalden alıntı: psikolog2010
Bizde 10binle 12bindeki İÜ'ye yerleşemedik Ankara Üni geldi hocam. Sizin sıralamayı ben öne çektim.
Alıntıları Göster
Bu sayısalcıların tm tercih etme olayına bir ket vurmaları lazım ya. Barajı olan bölümler için edebiyattan sosyalden 10 net falan istesinler. Ne yapacaklar bilmiyorum ama yazık oluyor. Çocuk bir de 21binim 30k rahat gelir diye gerisini yazmamış. Şoka girdi nasıl zor bir psikolojidir tahmin edemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun ama en azından altta üniversite varmış. Yatay geçis falan şansını denersin. Bu saçma sistemden ötürü garanti diye sonlara tercih eklemeyip boşta kalan çok duydum ve ciddi bir şok hali yaşıyorlar yazık günah yani. Bu hmm sayısaldan gireyim en kötü tm yazarım olayı çok yaralıyor insanları. Şimdi bir de aynı sınav içinde olduğu için iki sayfa çevirip birkaç soru çözüyor puanı hesaplanıyor tmde. Eskiden ayrı sınav vardı. Bence öyle daha az insan giriyordu genelde mezunlar falan giriyordu garantilemek için .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim cevabınız için
Up etrafınızda var mı arkadaşlar ya başka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X